HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Tüm Kartal yuvamızın yeni yılını kutların nice şampiyonluklara... :D: :D

Pentagona uçakla sen girdin

Sen hep beşiktaşlıları sevdin

Ladin amca bizlere kıyakyapsana

Kadıköye bomba atsana ooo :D :D

Tüm Kartal yuvamızın yeni yılını kutların nice şampiyonluklara... :D: :D

Pentagona uçakla sen girdin

Sen hep beşiktaşlıları sevdin

Ladin amca bizlere kıyakyapsana

Kadıköye bomba atsana ooo :D :D

Eline Sağlık Pepe

Tüm Kartal Yuvası Üyelerinin Ve Tüm Beşiktaşlıların Yeni Yılını Kutluyorum Yeni Yılda İnş Herşey İstediğiniz Gibi Olur :closedeyes:

Wayy Be 1.YıLımızı Devirdik.. Burda Çok SağLam DostLukLar Edindik.. Beraber Sevınıp Beraber UzuLduk.. En Nıhayetınde Şampiyon oLdu Beşiktaşımız.. İnşaLLah Bu Senede Şampiyon oLucaz.. Şimdi O Sıradan Yenı YıL MutLuLuk Huzur FeLan FıLan Getirsin Demicem Çünkü BiLiyorum ki Beşiktaş İyi YoLdaysa Beşiktaş BaşarıLıysa Bizde MutLuyuz Bizde HuzurLuyuz..

Yeni YıLdada İnadına Beşiktaş öLümüne Beşiktaş.. Yani Sonsuza Kadar Beşiktaş.. ~~

Beşiktaş lı olma ayrıcalığına sahip bütün arkadaşlarıma sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum.

Beşiktaş Bölümüne açtığım konudan ufak bi alıntı

“ Bir harekete taraf olmak, eğer ona aşk ile bağlanmamışsan sana kaçacak çok fırsat bırakır. İnsanın kendi dünyası bencillik üzerine kuruludur. Benlik, bencillikten türemiştir. Teori diye tanımlanan hareket, insanın bencilliğini beslemezse kaybolur gider. İşte insanoğlu harekete saygını yitirmemek için aşkı doğurmuştur, beyninde aşk olmazsa benlik yada bencillik, teoriyi zorunluluk haline getirir. Teoride yenik düşmek, eğer teorinin insana salgıladığı aşk yoksa yenilmektir. Ben sevdalarıma hiç yenilmedim”

http://www.hackhell.com/besiktas/645061-siz-hic-besiktasli-oldunuz-mu.html#post4845002

16935_405176980054_87200595054_10379351_4597893_n.jpg

hoşgeldin mami..

editörün gelişi haberinden bellidir =)

Hoşbulduk abi. Aslında hava durumu vererek gelecektim. maşallah dışarda bi yağmur var ki sorma. Afedersin donuma kadar ıslandım. =)

bereketiniz bol olsun =)

biz burada kar bekliyoruz ama ne hikmetse yağmadı henüz..

sizin gibi biz de yağmurla kışı geçiriyoruz..

Abi keşke kar yağsa her yan Bembeyaz olsa. Çocuk gibi seviniyorum o zaman. Ama İstanbulda 2 sene de bi kar yağar adam akıllı o da 1 hafta durur erir. Askerdeyken iyi doymuştum kara =) Ardahan' da yaptım yılın 7 ayı kar :)

Kartal Yuvası askerde bile birbirine yakınmış..

bende Sarıkamış'ta yaptım askerliği..hey gidi günler =)

Abi ben şifayı kapıcam galiba. üşümeye başladım. yatayım ben. iyi geceler,

dikkat et kendine mami..

Allah'a emanet ol..

Dikkat KartaL Var Yazısı GüzeLmiş Eline SağLık Amcamızın.. :)

İyi AkşamLar BeşiktaşLı KardeşLerim.. NasıLsınız Herşey YoLundamı ??

hoşgeldin mert..

nerelerdesin sen.. =)

2 Şehir Arası Düzeysiz Bi iLişki Yaşamaktayım Be Abi.. =D

HoşbuLduk SağoLasın.. Napıyorsun İyimisin ?? Dur 2 Kahve Kapayımda 2 Lafın BeLini KıraLım.. :)

Geri