HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

eyvallah mami =)

çok iyiyim çookkk=)

bugün takımım zor da olsa kazanmış.. hemde son dakikalarda atılan muhteşem bir golle..

belediye vanspor- tarsus

Tebrikler Van spora :) İnşallah Tokat Spor Feneri yenince ben de sevinicem :)

ben yine finalde karşılaşalım istiyorum =)

Abi Fener işin kolayına kaçmış. baktılar ki; kupayı turnuvayla alamıyolar, bakırcı da döktürmüşler bi kupa onu müzeye koyucaklarmış. Aziz telefon açtı bana bakırcı sordu ordan biliyorum :durdurun

İkili muhabbetler yapıyorsunuz,42 yaşındaki Kemal abiniz aranıza giremediğinden çok güceniyor, haberiniz olsun.Hepinize sevgilerimi sunuyorum.İyi akşamlar.

İkili muhabbetler yapıyorsunuz,42 yaşındaki Kemal abiniz aranıza giremediğinden çok güceniyor, haberiniz olsun.Hepinize sevgilerimi sunuyorum.İyi akşamlar.

Burda 2Li Konuşma oLmaz.. Bu BöLümde Bu Konuda Sen Ben Yok Biz Varız.. HertürLü Sohbetın,Tartışmanın Icıne GirebıLırsınız.. Hepimizin Sevdası Kara Sevda.. (=

Bu Arada Herkese İyi AkşamLar.. İnşaLLah İyisinizdir KartaLLar.. ;)

BeyLer Fox Magazindeki Haberi Gördünüz mü ?? Bizim Tüpçü EşiyLe AyrıLıyormuş.. Antep BaşkanıyLa Önce İmam Nikahı Sonra Resmi Nikah YapıcakLarmış.. Nihat Ve Tabatada Nikah Şahidi oLucakmış..

Bu Adam Başkan oLdukca Kazandıgımız ŞampiyonLukLar BiLe Tad Vermez..

MozoLe Miяach;4838318' Alıntı:
BeyLer Fox Magazindeki Haberi Gördünüz mü ?? Bizim Tüpçü EşiyLe AyrıLıyormuş.. Antep BaşkanıyLa Önce İmam Nikahı Sonra Resmi Nikah YapıcakLarmış.. Nihat Ve Tabatada Nikah Şahidi oLucakmış..

Bu Adam Başkan oLdukca Kazandıgımız ŞampiyonLukLar BiLe Tad Vermez..

Ben bu adamın tekrar başkan seçilmesinden korkuyorum. Arkadaş ne yüzsüz adam yaa. İstenmiyo hala ısrarcı.

<< HERKESE NASİP OLMAZ ßEŞİKTAŞLILIK..!!! >>

evet bu ayricalikta bizim olsun bee

Beşiktaş mazoşit bir aşktır acısından bile zevk alınan karşılıksız pazarlıksız, felsefedir. Neredeyse Montaine ilham vermiş olan, gururdur kurtuluşa nice şehitler veren, çocuğumun sıcak kahkahasıdır. Her gol sonrası 11 yiğidin sevinç yumağı, onurlu isyandır. Çarşının haksızlığa ( hepimiz kapıcıyız ) pankartı, birdir gözümüzde trilyonluk ayakla, tekerlekli sandalyedeki engelli basketbolcumuza sevgimiz. Sen kızıma bırakacağım en güzel ahlaksın Beşiktaş...Bir kere öleyim milyar kere Beşiktaşlı doğarım

Gönlüne sağlık Kemal abi. Beşiktaş Ulan! =)

Geri