HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

ezel bitti ben geldim =)

selam kartallar..

Selam abi. sen geldin ben de gitmek üzereydim çok fena uykum geldi yaa

allah rahatlık versin mami..

nöbeti devralmaya geldim zaten =)

2u3umgg.jpg

25arokx.jpg

smezqv.jpg

a5ktmx.jpg

selam yuva sakinleri..

epey sakinleşmişiz hayırdır =)

Selam abi

Millet yok ne zamandır. arada bi olur böyle =)

Benide Yuvaya Alın Artık Yaa :closedeyes:

1 saat sonra nöbetim başlıyor mami..

buralar sana emanet artık =)

Bugun Rüyamda Bi Kanarya Gördüm.. Bana DikLenıyordu..En Büyük Benim En GüçLü Benim Diye.. Bas Git uLan Dedim Senın Çapın Ne ?? Ben Fenevi TemsiL Ediyorum Derken Gökten KanatLarı Miraça AçıLmış Bi KartaL GeLdi Işık HızıyLa.. Ve Kanarya Toz Duman.. Mert Bu Kanarya Benım KahvaLtıLıktı Firar Etmıs Hıyar Dedı.. 1 Hafta Sonrada Biz İnşaLLah İnönüde Biricik Eşimiz FenerLe Romantik Bi Yemek Yicez.. { Akşam Yemegi } Sonrası MaLum.. =P

Kırmızı şarapta olacak mı Mert yemekte =) zira romantizmin doruklarında olmamız lazım

Kırmızı Şarapta oLucak Kuş Tüyü { Kanarya Tüyü DiyeLim Biz Ona } Yatakta oLucak Mamicim.. Sonrasını SöyLemicem Rtük Siteyi Kapatır.. =D

MozoLe Miяach;4765706' Alıntı:
Bugun Rüyamda Bi Kanarya Gördüm.. Bana DikLenıyordu..En Büyük Benim En GüçLü Benim Diye.. Bas Git uLan Dedim Senın Çapın Ne ?? Ben Fenevi TemsiL Ediyorum Derken Gökten KanatLarı Miraça AçıLmış Bi KartaL GeLdi Işık HızıyLa.. Ve Kanarya Toz Duman.. Mert Bu Kanarya Benım KahvaLtıLıktı Firar Etmıs Hıyar Dedı.. 1 Hafta Sonrada Biz İnşaLLah İnönüde Biricik Eşimiz FenerLe Romantik Bi Yemek Yicez.. { Akşam Yemegi } Sonrası MaLum.. =P

Etrafta hiç aslan gördünmü aslan :huh: :)

Allah'a emanet olun kartallar..

grşrz inşallah..

BöLümümüzün ParLayan YıLdızı HardRhymeR Yuvaya HoşgeLdın Kardeşım.. Hep Beraber İnşaLLah Nice ŞampiyonLukLar Yaşıcaz.. Beraber Sevinip Beraber ÜzüLcez..

Geri