HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

ii akŞamLar Cümleten Yuva sakinLeri Bol sohbetler manitanız bol olsun akşamınız hayrolsun.

İzLe Ey FenerLi!!!

Gnazim_manset.jpg

http://www.haber1903.com/Haber-5983-izle-ey-fenerli

Bunların ki futbol fanatizmi de değil

Terbiyesizler

Sen benim her gece efkarım,
Gözümdeki yaşım!
Sigara dumanım !

Sen benim damardaki kanım,
Alnımdaki yazım,
Şanlı Beşiktaşım !

Kalbimin en orta yerinde,
Büyük bir yangın var alevler içinde !

Beşiktaş sana yemin olsun,
Bitmeyecek sevdan mezarımda bile ! ..

[video=SEN BEN?M HER GECE EFKARIM(trübünde)]886[/video]​

[video=metin,ali,feyyaz...]896[/video]

[video=besiktas yeni sarki 2009]899[/video]

[video=be?ikta? 2009 en yeni klip]897[/video]​

Bu maçta Yeni açıkta izliyodum maçı pascal kafasını kaldırdı baktı. "işte dedim geliyo" gol olmadan ben bağırmaya başlamıştım
:)

[video=pascal nouma füze]900[/video]​

Benden seni çizmemi isteselerdi;

Beyazın üzerine siyahı çizerdim. Bilirdim en karanlık günlerinde dahi bu yola her pahasına baş koyduğunu. Bilirdim kabusların ardında korkusuz, tek yürek olduğunu. Asla pes etmezdin bilirdim. Tıka basa yola çıkarken gemi, Beşiktaş iskelesinden.

Benden sana beste yapmamı isteselerdi;

Önce seni dinlerdim Kadıköy’den, açıktan. Alayına giderken kürdili hicazkar makamından. En güzel güfteleri yazan da, en anlamlı besteleri söyleyen de sen. Bir elin parmakları kadardı oysa sayınız. Saraçoğlu’nu Kartal gol gol diye inletirken.

Benden seni kıyaslamamı isteselerdi;

Aramazdım. Bir eşini daha bulamazdım milyonların içinden. Her türlü güzelliğin yanında, her türlü çirkinliğin karşısında sen. Nasılda pırıldardı gözlerin. Ağaçlı yoldan mabedinin kollarına koşarken. Beşiktaşlı olmasam. Anlayamazdım.Bir dost, bir arkadaş, bir anne kadar sevecen alnından öperken. Beşiktaşlı olmasam. Böylesine içten ağlayamazdım.

Ölesiye sevmek nedir deseler bana;

Önce seni söylerdim. Tribündeki yerini koşulsuz dolduran. Yağmuru, çamuru, yazı, kışı senin yüreğinde tadardım. Dört mevsim sevdiğinin yanında o’dur. Sahadaki Beşiktaş’a gönül bağını haykırırdım sonra. İşte derdim onun bakış açısı budur.

Beşiktaşlı olunmaz.

Beşiktaşlı doğulur...!!!​

Kolumuz kanadımız kırıldı. Kartal nasıl uçacak

selam kartallar..

nasıl olduğunuzu tahmin edebildiğim için ''nasılsınız''diye sormuyorum..

şerefsiz, kitapsızların yüzünden milletin dilinde maskara olduk..

ulan tüpçü, ulan denizli, ulan futbolcu müsveddeleri.. şerefiniz varsa çeker gidersiniz..

sizin yüzünüzden içimizdeki bir dirhem sevgi de yok olacak adiler..

En güzel aşk zor olanmış, ama bizimkisi bu sezon enayilik mi oluyo? Umutlandırıp utandırmayın artık

Matias emilio delgado..

[video=Matias DELGADO.. ;)]930[/video]

Hadi Büyük Kaptan.. Bu Takımın Sana Ihtıyacı Var.. Çabuk İyiLeş..

İzLerken TüyLerim Diken Diken oLdu...Sensiz Beşiktaşım KanatLanamıyor Be Matiass...

MozoLe Miяach eline sağLık kardesım süper bi video...
Delgado dönsede şu hücum sorunumuz çözülse artıkkkkkk

selam kartal yuvası..

keşke herşey delgado'nun gelişiyle düzelebilse..

ama bu yönetim bu anlayış bu ruhsuzlar ordusu varken değil delgado, messi bile gelse hiçbirşey olacağı yok..

Delgado yaramıza merhem olur mu acaba? önce takım olabilme işini halletmemiz lazım.

Geri