MozoLe Miяach;4755147' Alıntı:Fabian Ve BoBo'dan SeLamLar.. Afiyet oLsun Herkese.. (=
Kalbim Temiz kardeşim
Ben İstemiyorum böyle galibiyet.
Beşiktaş bu değil. Beşiktaş korkak oynamamalı, benim aşık olduğum Beşiktaş bu değil. Hakan wolsburg maçındaki hatalarını telafi etmek için elinden gelenin en iyisini yaptı neticesinde gol de görmedi keşke kendini mecbur hissettiği için, affetirmek için değil de gerçkekten öz veriyle oynasa.
Şimdi gelelim maça; Beşiktaş maça lidersiz çıktı aynı son dakikada halısahaya yetişen topçular gibi en iyi adamları da maça yetişememiş gibi. ilk yarı 4-0 bitebilirdi Hakan' ın müthiş performansı olmasaydı. Topla oynama yüzdeleri TS:%67 BJK:%33 var mı böyle bişey?
İkinci yarı değişlikle başladı Yusuf doğru fakat İbrahim Kaş yanlıştı ki İbrahim' i top toplayıcı bile yapmayacaksın orda bile toplayamaz bu topları. Evet Yusuf doğru tercih dedik; oyuna girdiği anda topu ayağında tutarak rakip kaleye daha çok adamla gitmeye başladık. golde o şekilde geldi Ernst' in çevresin de 3 BJK li futbolcu vardı. doğru olanı yaptı ve kaleye vurdu Zira onu gol yapabilecek tek kişi de oydu. Nobre' ye gelelim koşmaktan başka hiç bir işe yaramayan bu futbolcuyu da Beşiktaş' ın atletizm sporlarından 100 metre koşu branşına vereceksin. adam 56000 metre koşmuş ama sadexe koşmuş. koşarken de yanlışkla ayağına top çarptı bi kaç kez onlar da rakibe gitti. Mustafa Denizli çar etti de çıkardı onu Bobo' yu oldu nitekim ilk önemli pozisyonumuz da 70 lerde boboyla geldi. o da laubaliliğinden atamadı. 3 metreden. bu dakikadan sonra skora yattık heran gol olabilirdi. ne dönen topları alabildik ne de pas yapabildik hepsi TS li toğçularda topların. Ts bastırdı savunmada açık verdi ve 90+3 te bi kontra ataktan bobo bu sefer bizim için kolay ama kendisi için oldukça zor bir gol attı.
Dediğim gibi ben böyle galibiyet istemiyorum.
İyilik Abicim keyifler yerinde kötü aynasak da yendik trabzonu. onun keyfini sürüyoruz daha 3 hafta önce herkes umudunu kesmişken şimdi şampiyonluğun 3 adayından biri olduk
selamlar 21 kasımdaki fener maçına gelmek istiyorum ist dışından ama bilet fiyatlarını tam olarak tahmin edemiyorum kapalı alt üst farketmez 2 bilet ayrıca biletleri alabilirsem nerden almamı tawsiye edersiniz
kapalı alt büyük ihtimalle 200 TL olacak. bileti de Biletix adresinden alırsan çok faydalı olur. elini çabuk tutman gerek ama satışa çıkar çıkmaz 2 saat içinde tükeniyor. internetten kredi kartın varsa alabilirsin sadece.
karaborsaya kalırsa bilet fiyatının iki katını bayılmak zorunda kalmamak için elini çabuk tutman gerek.
çok teşekkürler inşllah parayı denkleştirblrm bide yol parası war tabi en az 100 tl