HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

yahu bu nasıl yuva bu nasıl muhabbet bu nasıl topic :)

biri geliyor nasılsınız diyor diğerleri iyiyiz sen nasılsın diyor sonra gün geçiyor yine birdiğeri geliyor aynı şeyler devam :)

biri geliyor nasılsınız diyor diğerleri iyiyiz sen nasılsın diyor sonra gün geçiyor yine birdiğeri geliyor aynı şeyler devam :)

Birader bak herzaman aynı şeyi yapıyosun. batıyo mu anlamadım ki. 24 saat hreketli olacak diye bişey yok herkes aynı anda online olacak diye de bişey yok. gelip gelip aynı türden postlar atıp duruyosun rahatsız mısın?
Beşiktaşlı değilsen uza

kocaa forumda yer kıtlığımı vardı da gelip buraya yazmak zorunda hissettin kendini...

almazsın, satmazsın..PAZARDA İŞİN NE..!!

Arkadaşım Sen Burda Harcanıyorsun..Git BüLent ErsoyLa Beraber Cine5'de Bi TaLk Show FeLan Yap..Emin oL Çok Tutar Reytıng Tavan Yapar...:)

Neyse Konuyu DağıtaLım Biraz.. Fatih Terimin İstifasını NasıL KarşıLadınız BeyLer..Darısı Bizim Başkanın Başına Demi..??

malesef o adamın istifa etmek gibi onurlu bir hareket yapacağını sanmıyorum..

ümidimiz 2-3 ay sonra yapılacak kongrede oy kullanacak olan üyelerde..

eğer kör yada sağır değillerse verilen tepkileri ölçer biçer, doğru yolu bulurlar diye umuyorum..

ama dediğim gibi kör yada sağır değillerse..

Fatih Terim' in bi tarafları kalkmaya başlamştı.

demirören mi? istifa mı? etmez ama kongrede bu sefer ayağını kaydıracaklar.

AsLında Bakın,Biz Sadece Tüp BeyinLi Başkanın Gitmesini İstiyoruz Ama Bence Bu YeterLi DeğiL..Şimdi Düşünün Tamam Bu Adam Gitti Peki Yerine GeLicek Adam NasıL Biri..?? İnanın Bana Buda Çok ÖnemLi..

Yerine GeLicek oLan Başkan Oturup KaLkmasını BiLen ProfesyoneLce işLer Yapan Ağır BaşLı Birisi oLmaLı..Kendı Başına Göre Hareket Etmek Yerıne Örnegin Transfer Konusunda BiLe Bi Komite Kurup Ona Göre PlanLı Bı ŞekıLde Hareket EtmeLi..Yanı Demek Istedıgım Bi BirLik Bi Düzen SağLamaLı..

ßkz : Seba Dönemi & Serdar BiLgiLi Dönemi..

İnşaLLah Bu DedıkLerım GerçekLeşirde GüzeL GünLer Görürüz...

AsLında Bakın,Biz Sadece Tüp BeyinLi Başkanın Gitmesini İstiyoruz Ama Bence Bu YeterLi DeğiL..Şimdi Düşünün Tamam Bu Adam Gitti Peki Yerine GeLicek Adam NasıL Biri..?? İnanın Bana Buda Çok ÖnemLi..

Yerine GeLicek oLan Başkan Oturup KaLkmasını BiLen ProfesyoneLce işLer Yapan Ağır BaşLı Birisi oLmaLı..Kendı Başına Göre Hareket Etmek Yerıne Örnegin Transfer Konusunda BiLe Bi Komite Kurup Ona Göre PlanLı Bı ŞekıLde Hareket EtmeLi..Yanı Demek Istedıgım Bi BirLik Bi Düzen SağLamaLı..

ßkz : Seba Dönemi & Serdar BiLgiLi Dönemi..

İnşaLLah Bu DedıkLerım GerçekLeşirde GüzeL GünLer Görürüz...

Dostum dedıklerıne katılıyorum ama bu söylenecekleri yapacak kişi HİKMET ÇETİN değil....

Beşiktaşımız için Reçete Belli...

Denizli milli takıma gitsin.
Demirörende istifa etsin.
Beşiktaş'ımız rahat etsin.

Nevzat demir gelsin ya da Nevzat demir yönetimde olsun

Bende Senin Hikmet Çetin Hakkında DedikLerine KatıLıyorum Erdem.. Hikmet Çetin Biraz Pasif.. Onun Yerıne ŞuanLık Benım DestekLedigim Kişi Murat Aksu..Hem SağLam KaynakLarıda Var AnLarsınız İşte.. ;)

Aksu masaya yumrugunu vurabılecek kişi ama Çetin yakınından bıle gecmez :thumbdown:

Büyük Başkan SEBA ıstedı dıye Çetin seçilmez umarım

SeLam KartaL YürekLiLer..Hepinizi Çok ÖzLedim..Yeniden Tertemiz Bi Sayfa Açarak YoLumuza Devam Edicez...​

BE-ŞİK-TAŞ..!!

Vay vay vay kimler burda. kardeşim benim yaaa​
:durdurun

İşte şimdi Hackhell, Hackhell oldu :)

bugün aldığım en güzel haber :) hoşgeldin abi seni tekrar aramızda görmek çok güzel

Geri