HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Herşey Eskisi Gibi oLucak İnşaLLah..Ben HaLa İnadına İçimde Bir Ümit BesLiyorum..

Mert öyle bi durumdayım ki ben de bişey beklemiyorum artık başarılarımızı Tüpçü kendine pay edecek diye istemiyorum biraz da :melek

Geçmiş olsun Erdem.
Dikkat kendine biraz

selam arkadaşlar =)

nasılsınız bugün..

erdem geçmiş olsun abicim..allah şifa versin..

hoşbulduk abi.

sessiz buralar bugün.

millet maç seyrediyor galiba =)

gelirler birazdan..

Ya bişey sorucam Forza Forum sitesine girebiliyo musunuz? kafamı karıştıran bi intro koymuşlar.

Ya bişey sorucam Forza Forum sitesine girebiliyo musunuz? kafamı karıştıran bi intro koymuşlar.

Mesaj panosu şu an erişime kapalıdır. Bu durum için özür dileriz, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

girmeyi denedim bu yazı çıktı..

bi problem var galiba. bir de girişte resim var. çarşı kendine de karşı yazıyo bi anlam veremedim :saskin

SİYAH & BEYAZ RENGİMİZLE BİR EFSANEYİZ
DESTANLARI YAZMIŞIZ BİZ BİR TARİHİZ..
YERYÜZÜNDE GÖKYÜZÜNDE KARA KARTALIZ
ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ BEŞİKTAŞLIYIZ..!!

317coav.jpg

SeLam KartaL Yuvasının KartaL YürekLi İnsanLarı..:)

NasıLsınız BakaLım Herşey YoLundamı.. Bu Akşam Bi Okey ÇevireLim Diyorum Ne Dersiniz.. =D

Çevirelim tabi yaa uzun zaman oldu kimsenin kafasına okey vurmayalı =)

Kartal Yuvasının Asil Kartalları şu an itibariyle Mert kardeşimizin banlanmasıyla başlayan,hatalı kişilere olan tepkimi göstermek için yaptığım(ki yanlış anlaşılmasın hatası varsa Mert içinde geçerliydi bu tepki bizi yanlız bıraktığı için)Yuvadan cıkma eylemim Mert kardeşimizle yaptığım konusmanın ardından son bulmuş bulunmaktadır...

I AM BACK...

Benim YoLdaşım..Benim Kadim Dostum..Ve Beni Hiç Bir Zaman Yarı YoLda Bırakmayan Adam Gibi Adam.. ;)

Tekrardan HoşgeLdin Kardeşım..Sensiz Buranın Tadı Cıkmıyordu..Ben BanLandım Diye Teamdan AyrıLmıstın..İşte Tam Karşındayım..:)

HoşgeLdin Remington..​

Geri