HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Arkadaşlar Mozole Mirach kardeşimizin banlı olması sebebi ile konu editlenmesinde problem yaşıyoruz bölüm modlarını da sürekli bunun için rahatsız etmemek için konuyu aynen copy yapıp içimizden biri adına açsak diyoruz Cesur201' in önerisiyle. Bir de üyeler içinde bazı elemeler yapabiliriz çünkü yeteri kadar ilgileri olmuyo artık forumda online olmalarına rağmen. avatarlarını da değiştirmişler üstelik. bazı özel sebeplerden giremeyenler olur onlar kalıcak ama buraya üye olurken şartımız avatarlar falan aynı olacaktı değiştirmişler üstelik. aflarına da sığınıp tespit ettiğim bi kaç kişinin ismini silsek diyorum hepimiz birsek böyle kalması lazım. Kimsenin Beşiktaşlılığını da tartışmıyorum ama Eğer rahatsızlarsa Beşiktaş avatarından ve rütbesinden Bu grupta da olmalarının bi anlamı yok. yine onlar bizim kardeşimiz yine hepsi Büyük Beşiktaşlı ama dediğim gibi burda olacaklarsa aynı olması lazım.

bir sıkıntım da şu Beşiktaş bölümü eskisi kadar aktif olmuyor maalesef. Beşiktaş konularında, sorunlarında filan diğer takım taraftarlı inanın daha aktif. Açılan konular çoğu diğer takım taraftarı arkadaşlarımızn açmasın demiyorum ama onlar kadar biz de gayret gösterelim. ben açıcam ama maalesef konu açma sınırı 2 o yüzden açamıyorum.

Bu konuda olumlu ya da olumsuz fikirlerinizi yazmanızı rica ediyorum.

selam kartal yuvası..nasılsınız..

muhammed hemen konuyla ilgili görüşlerimi yazayım..öncelikle güzel bir konuya değinmişsin..sana teşekkür ediyorum..

ömer'in bu güzel fikrine bende katılıyorum..

mert buradaki herkesçe sevilen biriydi..keşke onu yine aramızda görebilme imkanımız olsaydı..ama bu çok zor gibi gözüküyor..

muhammed, ömer vekilim sizlersiniz..konu kimin adına tekrar açılacaksa benim yerime oy kullanma hakkınız vardır.. (eğer konu oy kullanılarak netleştirilecekse )

işim gereği belki oy kullanma zamanı aranızda olmayabilirim.. o yüzden şimdiden vekaleti vereyim istedim..şayet iş günüme denk gelmezse mesele yok zaten..hallederiz..

aramızdan ayrılan üyeler konusuna gelince..
benim bildiğim remington ayrılmıştı kendi isteğiyle..kararına saygı duyuyorum..ayrıldığını belirten mesajını okuduğumda üzüldüm ama yapacak bişey yok..kendi kararıdır.. bana saygı göstermek düşer..

konu açma mevzusuna gelince..
burada kendi adıma özeleştiri yapmam gerekiyor..
haklısın muhammed ben fazla konu açamıyorum..
direk olarak bana söylemediğini biliyorum..sadece kendime düşen payı çıkarma babında yazıyorum bu düşüncelerimi.. galiba biraz daha aktif olmam lazım bu konuda =)

son birşey de ben eklemek istiyorum..biliyorsunuz aramıza katılmak isteyen arkadaşlar oluyor ve buraya post atarak bu isteklerini dile getiriyorlar..biz istiyoruz ki sadece yuvaya üye olmakla kalmasın bu iş..paylaşımcı olsunlar, konuyu sürekli aktif tutsunlar..bu isteğimizi duyan üyeler ellerinden geleni yapıyorlar..yuvaya giremediği halde konu sayısı olarak benden çok önde olan arkadaşlarımız var..

değerlendirmeleri biraz fazla bekletiyoruz gibime geliyor.. katılmak isteyen arkadaşlarımızı tekrar gözden geçirsek iyi olacak galiba..

şimdilik aklıma gelenler bunlar..aklıma geldikçe yine yazarım..

bekliyorum biraz daha diğer üyelerimiz de yazıca görüşlerini konuyu açıcam sabitlenecek postlar da taşınıcak

Ben burdan açtık burdan devam edelim derim..
ELemeLeri yine yaparıs..
ModLara söLeriz hemen haLLedirLer o kadar sorun değil bence..

ve aleyküm selam..

hoşgeldin erdem..

hayatımızda renk siyah beyazdan ibaret hayat uysa
inadına KARAKARTAL

gidenler kimler..

hiçbirşeyden haberim yok =(

Temizlik için Teşekkürler Erdem.

1,191,799 kişilik forumda 10 tane sağlam bjkli çıkmadı ha :huh:

yazık:thumbdown:

Çıkan 8 Kartal bütün foruma bedeldir boşversene

selam arkadaşlar =)

bu mesajla birlikte gece mesaim başladı =)

nasılsınız..

teşekkürler muhammed..

iyi diyelim iyi olalım.. =(

Geri