icemen
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar Mozole Mirach kardeşimizin banlı olması sebebi ile konu editlenmesinde problem yaşıyoruz bölüm modlarını da sürekli bunun için rahatsız etmemek için konuyu aynen copy yapıp içimizden biri adına açsak diyoruz Cesur201' in önerisiyle. Bir de üyeler içinde bazı elemeler yapabiliriz çünkü yeteri kadar ilgileri olmuyo artık forumda online olmalarına rağmen. avatarlarını da değiştirmişler üstelik. bazı özel sebeplerden giremeyenler olur onlar kalıcak ama buraya üye olurken şartımız avatarlar falan aynı olacaktı değiştirmişler üstelik. aflarına da sığınıp tespit ettiğim bi kaç kişinin ismini silsek diyorum hepimiz birsek böyle kalması lazım. Kimsenin Beşiktaşlılığını da tartışmıyorum ama Eğer rahatsızlarsa Beşiktaş avatarından ve rütbesinden Bu grupta da olmalarının bi anlamı yok. yine onlar bizim kardeşimiz yine hepsi Büyük Beşiktaşlı ama dediğim gibi burda olacaklarsa aynı olması lazım.
bir sıkıntım da şu Beşiktaş bölümü eskisi kadar aktif olmuyor maalesef. Beşiktaş konularında, sorunlarında filan diğer takım taraftarlı inanın daha aktif. Açılan konular çoğu diğer takım taraftarı arkadaşlarımızn açmasın demiyorum ama onlar kadar biz de gayret gösterelim. ben açıcam ama maalesef konu açma sınırı 2 o yüzden açamıyorum.
Bu konuda olumlu ya da olumsuz fikirlerinizi yazmanızı rica ediyorum.
bir sıkıntım da şu Beşiktaş bölümü eskisi kadar aktif olmuyor maalesef. Beşiktaş konularında, sorunlarında filan diğer takım taraftarlı inanın daha aktif. Açılan konular çoğu diğer takım taraftarı arkadaşlarımızn açmasın demiyorum ama onlar kadar biz de gayret gösterelim. ben açıcam ama maalesef konu açma sınırı 2 o yüzden açamıyorum.
Bu konuda olumlu ya da olumsuz fikirlerinizi yazmanızı rica ediyorum.