HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

ya ben zamanında bu konunun yeri oralar değil buralar ne için var demiştim de yüzüme yüzüme hakaretler yağdırmıştınız :)

şimdi adalet yerini bulmuş benim vebalimi kim ödeyecek peki :D

neyse bu akşam çok önemli bir maç var

allah yüzümüzü kara çıkarmasın

demirörenin planı tıkır tıkır işliyor

denizlinin istifasını kabul etmeyerek ve gaz vererek takımın başında kalmasını sağladı

ve böylece alınan kötü sonuçlar sonunda günah keçisi olarak denizlinin işine son verecek ve güya kendini temize çıkaracak

demirörenin planı tıkır tıkır işliyor

denizlinin istifasını kabul etmeyerek ve gaz vererek takımın başında kalmasını sağladı

ve böylece alınan kötü sonuçlar sonunda günah keçisi olarak denizlinin işine son verecek ve güya kendini temize çıkaracak

Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. denizli de o da gitsin

Ocak'da sanırım büyük isteğimiz gerçekleşip Demirören gidecek gibime geliyor..
Sizce ne oLur??

Bu Adam ya gidecek ya gidecek. gitmezse kafasına bu sefer yumurta değil taş yağar ilk taşı da ben atarım.

selam arkadaşlar..

nasılsınız..

ilk kez yenilmesini istiyorum beşiktaşın..nasılsa kaybedeceğimizi kaybettik en başından..

hiç olmazsa bu maçta alınacak mağlubiyet,gitmesi gereken bir kaç kişiye yolu gösterir..

tabi o onur varsa onlarda...

Aynem abi demirören gidene kadar herahngi bi başrı beklemiyorum takımdan. Maça da gitmedim tvden de izlemiycem. beni küstürdü ya Allah bildiği gibi yapsın takımı bu hale sokanları.

Dayanamadım yine izliyorum maçı :)

5 nci dakika % birmilyonluk pozisyon kaçtı

ben izliyemiyorum..bi site buldum o da sürekli donuyor..en iyisi radyodan dinlemek galiba =)

Geçicek eLbet ßugunLerde Geçicek..AsLında ßizi ÇıLdırtan Puan TabLosu DegıL ßızı ÇıLdırtan YıLdırım Çorapören..Ama eLbet ßu Kötü Durumun İçinden Çıkacagız ßiz 100 YıLını Aşmış Koca ßi Çınarız Kimsenın Ama Kımsenın ßizi Devirmeye Gücü Yetmez Yüregi Yetmez..NasıL Geçen Sene OmuzLarımıza aLıp Gezdirdiysek ßu ÇocukLarı Şimdide Herşeye Ragmen Sahip Çıkmasını ßıLecegız.. İstanbuLda oLsaydım ßugun Maça Gidicektım Protesto Etmek İçin DegıL ßeşiktaş Diye Haykırmak Icın..

İyi Günde - Kötü Günde - Sonuna Kadar ßeşiktaş uLan...!!!

Fieber kardeşimizin Kartal Yuvası üyeliği için oylama yapıyorum arkdaşlar kendisi duruşuyla gerçek Beşiktaşlı olduğunu göstermiştir.

+1903 yuvamıza hoşgeldin fieber

+1903

hayırlı uğurlu olur inşallah..

ellerınıse saglık kardeslerım bende katılmak ısterım.....msj beklıyorum......

Geri