HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Teşekkürler Jevel sayende çok şey değişti. Hertelden bölümü Bu konunun taşınmasıyla rahat bi nefes aldı.

koskoca bjk bölümü dururken konunun her teldenle alakasını biri bana açıklasın lütfen ?

aldirmakartalimfl5.jpg

Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma

Başın öne eğilmesin aldırma kartal aldırma

En büyük sen değil misin

Aldırma kartal aldırma

Aldırma kartal aldırma

Kartal aldırma

Dışarda yüz bin taraftar

Bir gün ağlar bir gün coşar

Seni bu sesler oyalar

Aldırma kartal aldırma

Aldırma kartal aldırma

Kartal aldırma

[VIDEO]cyLTephfmqM[/VIDEO]​

Kaç Aydır Her TeLden BöLümünde DeğiLmiydi Bu Konu?
Ayrıca Ne Bir Şikayet Ne Bir Tepki Gördü.
Konuyu Her TeLden BöLümüne YakıştıramayanLarın Jeton Yeni Düştü GaLiba (=

~SiLenT ScЯeaM~;4666915' Alıntı:
Kaç Aydır Her TeLden BöLümünde DeğiLmiydi Bu Konu?
Ayrıca Ne Bir Şikayet Ne Bir Tepki Gördü.
Konuyu Her TeLden BöLümüne YakıştıramayanLarın Jeton Yeni Düştü GaLiba (=

bölümün gerçek yöneticisi böyle uygun gördüyse we mantıklı olanı buysa boşa hırpalamayın kendinizi, terbiye sınırları içinde konuşmaya dewam etmezseniz ceza alacağınız gibi yerini beğenmediniz konunuzda ortadan kalkacak ..

BöLümün Gerçek Yöneticisi?
Erdem ve Ethnic Ne İş Yapar O BöLümde İnfa?
İçinizden Herhangi Birine Hakaret, Küfür Ettiğim Durumda İstediğin Cezayı Giydirirsin Bana Fakat Karara Tepki Gösterdiğim İçin Tehtid Etmene Gerek Yoktu.

~SiLenT ScЯeaM~;4666995' Alıntı:
İçinizden Herhangi Birine Hakaret, Küfür Ettiğim Durumda İstediğin Cezayı Giydirirsin Bana Fakat Karara Tepki Gösterdiğim İçin Tehtid Etmene Gerek Yoktu.

Erdem we Ethnic bölüme geçici olarak atandı, jetonun geç düşmesi aptallıkla eş değerdir, dolayısıyla hakaret taşır, anlamını bilmeden kullanmadın umarım ..

hackhell de spor bölümü varken herteldene sportif bir topic açılması saçma idi zaten

bu topice karşı çıkan arkadaşların da msjları hemen siliniverdi vakti zamanında :D

çok büyük tepki göstermişlerdi topice karşı çıkan arkadaşlara belli muhteremler

neyse olması gereken geçte olsa oluyor

adalet topal ama kör değil nitekim :D

işte şimdi hoşgeldin Jewel :thumbup:

~SiLenT ScЯeaM~;4666995' Alıntı:

Erdem we Ethnic bölüme geçici olarak atandı, jetonun geç düşmesi aptallıkla eş değerdir, dolayısıyla hakaret taşır, anlamını bilmeden kullanmadın umarım ..

Slient artık Her Telden de Mod değilim bıraktım bölümü
Beceremedik üzgünüz...

YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!​

hani benim nick yok burada eklenmemis arkadaslar ölümüne carsi dandik takimlara karsi:D;D

Sen Şampiyon Olmasanda Kupaları Almasanda Fenerede Koymasanda Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin

Temmuz ayından beri açık olan konuya, ne bir mod nede bir s.mod karıştı ama oraya yeni bir mod geldi ve nedense bir anda anLaşıLması güç işLer yapmaya başLadı..
Artık fazLa birşey söyLemiyoruz..Konumuzun böLümü değişmiş oLabiLir ama aşkımız haLa devam ediyor..

Kıyamet kopar,çöker karanLık,aLLah bizi affetmez çok günah aLdık sevenLer ayrıLmaz
Biz bir pLan yaptık,tüm çArşı cehenneme kombine aLdık..!!!

nooluyoruz yaa..bi boş bırakmaya gelmiyor ortam..hemen bişeyler oluyor..

nooldu kimin tavuğuna kışt dedik de konu buraya geldi..açıklaması olan varmı arkadaşlar..

Ben bu konuda tartışılacak ya da açıklama yapılacak bi şey görmüyorum!!!
konu beşiktaş ve yeri burası ben de taşıdım diğer 2 mod arkadasımız bi şey demediler diye ben de demiyecem diye bi olay yok!!!!

Ben bu konuda tartışılacak ya da açıklama yapılacak bi şey görmüyorum!!!
konu beşiktaş ve yeri burası ben de taşıdım diğer 2 mod arkadasımız bi şey demediler diye ben de demiyecem diye bi olay yok!!!!

kısaca keyfi muamele yani.. çünkü senin dediğinden ben onu anlıyorum..

''diğer 2 mod arkadaşımız bi şey demediler diye ben de demiyecem diye bi olay yok ''

iyi de bu konu yeni açılmadı ki buraya kaç aydan beridir burada..

ve son olarak ben senden bi açıklama beklemeden sordum sorumu zaten..bizim arkadaşlardan bi açıklama istemiştim ama sen geldin daha iyi oldu.. en azından konunun muhatabından dinlemek daha iyi oldu..

olması gereken şeyi yapmayı keyfi muamele olarak adlandırıyosan diyecek bi şey yok ;)

içinizden biri de cıkıp bu konunun yeri beşiktaş değil diyebilir mi bana gelipte yok fan club değil team değil demeyin siz nasıl adlandırıyosanız öyle olsun ama konu beşiktaş

Geri