HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

aman yavaş..sen bize lazımsın =)

geçer bu günler de muhammed...her sezon büyük takımlardan biri bu hale düşüyor..
demek bu sene sıra bizdeydi =)
takım bu haldeyken moralimizin bozuk olması normal olanı..aksi durumda anormallik olurdu zaten =)

kim kurtlar vadisini izlemiyor bakalım..

selam kartal yuvası..nasılsınız bugün..

saol abi iyilik seni sormalı. :)

Reklama girdi de geldim. valla tv de maç yoksa izlediğim tek şey KVP :)

teşekkürler bende iyiyim muhammed..

bu arada
ntvspor ve trt 3 de maç var.. :)

bi inat ettim hala seyretmiş değilim o diziyi :)
hayırlısı olsun bakalım..

ve aleykum selam

hoşgeldin ömer..nasılsın.. =)

Sana göre burası değil ama diğer her telden modu erdem buraya sabite aldı ki bu bi sosyal grup gibi o yüzden burada açılmasına karar verdik. ona da danışsaydın keşke.

o zaman diğer takımlar da açsın her telden spor bölümüne dönüşsün fan clubların hepsi sosyal grup değil mi neden diğerleri kendi bölümünde

İyide bu konu Temmuz ayından beri Her TeLden'de sabit..Ne böLüm modLarı nede S.Mod'Lar konunun yerinde bir sorun yada konunun yerinin değiştirilmesini gerek görmedi..

Anlamadığın birşeyvar. buraya her Beşiktaşlıyım diyen giremiyor. biz aramızda çeşitli organizasyonlar da yapıyoruz sadece sporla ilgli değil. Beşiktaş sadece bizi bir araya getiren unsur. Diğer takımların fan clublarında sadece isimler yazıyo ve ya da avatarları aynı yapmışlar. başka hareket yok.

Erdem de Beşiktaşlı Diye Olmasın ;)

birçok kişide bu konuda laf etmiş yeri burası mı diye
ben bunu erdemle halledebilirim

artı etkinlik yapmışsınız merak ettim :) muhabbet dışında

hepimizde birbirimizin telefonu var. burda yamak mı lazım illâ?.

Foruma ara verdiğin zamanLar'da bizLer çok etkinlik yaptık..
Önceki sayfaLara bakarsan anLarsın..;)

demin temmuz ayıydı konunun açılma tarihi şimdi ara verdiğim zamanlar oldu :) ben temmuz sonundan beri burdayım :)
neyse yaa sizle laf dalaşına girmicem ben diğer modlarla konusurum

Knuşmadan kafana göre taşıman hata zaten. normal bi konu değil bu sabite alınmış bi konu. smodların da onayıyla

Bu konunun yeri her telden ve bu konu o bölümde kalacak..
Daha fazLa bişey söLemeye gerek yok..;)

Geri