HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

selam kartal yuvası..

kimler ayakta hala =)

arkadaşlar banada yer açın bende kartal gibi yükseklerden iniş yapacam musadenizle
şimdiden herkese hayırlı olsun
tşkler
EN BÜYÜK KARAKARTAL

Sensiz Geçen günlerin ta ................................

Ramazan Bayramınız mübarek olsun Kartallar.

birlikte nice güzel bayramlar geçirmek dileğiyle hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar..

Bu bayramı bize coşkuyla(!) yaşatan demiröne saygılar :mad:

istemem olmasın 3 gün bayram
tüpçü istifa etsin
o zaman bana hergün bayram

Milangaz Likitgaz alayı traş uğraşma bizimle alırız Aygaz Yıldırım Demirören Aç Defteri Yaz.. Baba Parasıyla Başkan oLunmaz !!!

görüşmek üzere kartal yuvası..allaha emanet olun..

selam kartal yuvası..

geçmiş bayramınızı kutlarım..yeni temamız hayırlı olsun herkese..alışmak için biraz zaman gerekecek galiba =)

yanlış hatırlamıyorsam en son bayram arefesi yazmıştım.. o tarihten beridir gelen olmamış..
bizde takımımız gibi sessiz sedasız gidiyoruz bu aralar..

Abi sessiz sedasız değil de ne biliyim bi durgunluk geldi bana.

hele bi de Kayseri maçında polisler biraz tartakladı beni sağım solum kanadı biraz durgunlaşmaya karar verdim. :)

geçmiş olsun muhammed..
maçlardaki tartaklamaları zamanında bende yaşadım..şimdi staddaki en durgun seyircilerden biriyim diyebilirim =)

maçlarda durgun olmayı anlarım da sen burada bizim bildiğimiz dr.mud olmaya devam et bence =)

abi zaten bana göre değil durgunluk konu Beşiktaş olunca. :D
ama ne bileyim Beşiktaş başarısız olunca sanki benim yüzümden oluyomuş gibi geliyo ne alakaysa. maç bitti mesela ilk ben koştum protokol çıkışına bağırdım çağırdım sonra bi baktım arkamdan ordu geliyo :durdurun

Gs maçından sonra taksiciyle takıştım bi de. halbu ki hiç böyle kavgacı biri değilim konu Beşiktaş dışındaysa uzak dururum. Çok sorguladım bunu neden böyle diye ama cevabını bilemyorum.:confused:

Geri