HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Günaydın Team

2nur68p.jpg

Bir Galatasaray'lı olarak çok takdir ettim. Biraz da kıskandım... :D:D

Hayırlı olsun ne diyelim. Keşke Team yerine Tim olsaymış. :D Neyse Team bi daha güzel geliyor ağıza. =)

selam kartal aşıkları...

foruma yeni girdim ve ilk olarak buraya uğradım..ban alan arkadaşların banlanmasına sebep olan konuyu okudum..niyetim kapanmış bir konuyu gündeme getirmek değil...kimden yana olduğumu ve kime hak verdiğimi bu mesajımı okuyanlar az çok tahmin eder..banlanan arkadaşlarım nasılki şuan geçici bir süreliğine susturuldular, bende onların yanında olduğumu onlarla aynı duyguları paylaştığımı göstermek için kendimi susturuyorum..banlanan arkadaşlarımın ban süresi dolana kadar hiç bir konuya yazmıyor cevap vermiyorum..madem biz tek yüreğiz, madem beşiktaşlı olarak her zaman ilklere imzamızı atarız alın size bir ilk daha..çünkü biz beşiktaşlıyız..

Çok iyi akıl etmişsin kardeşim. belki forumda eksikliğimiz çok hissedilmez ama tepkimizi anlamış olurlar.

2nur68p.jpg

günaydın mı kaldı :) 11:40 açmış yazıyosun olmuyo team erken kalkın. bu konuyu tartışmaya açıcam alla allaa nedir bu kardeşim. sabah 08.00 de açıyorum ben kimse yok :)

Kendimi göremedim :) beni de eklermisin

Benide yazının gururla adım dursun orda ölene dek beşiktaş

NeyLeyim Cebimdeki MiLyonLarı ?
Sen Şampiyon olmayınca...
NeyLeyim Cebimdeki MiLyonLarı ?
Sen şampiyon olmayınca..

Bazen Sevinç Bazen Keder
Senin Sevgin Ömre BedeL
Bazen Sevinç Bazen Keder
BEŞİKTAŞ'lı oLmak Yeter..!!

HayırLı UgurLu oLsun KardeşLerim..

İsminin eklenmesini isteyen kartal yürekliler mozole mirach kardeşimizin banı kalktıktan sonra erdem kardeşimiz de online olsun isteğiniz onlar tarafından değerlendirilecektir.​

2nur68p.jpg

:victory beni de eklerseniz sevinirim :D Forza BEŞİKTAŞK :) Hatta izin varsa eklendikten sonra beşiktaş team avatarıda isteriz :durdurun

zaten eğer eklenirseniz rütbeniz, avatarınız ve nerden yazısı da aynı olacak bu hep böyle kalıcak. haaa şunu da diyim bi girdim mi çıkamazsınız çünkü Beşiktaşlılık beşikten mezara kadardır. kapiiiş :goz:

Team'e Girmek İstiyosanız Başta Yazan Rütbe Avatar Ve İmza Değiştirme

Koşullarını Kabul Edıyomusunuz Arkadaşlar ???Öyle Kuru Kuru Benıde Yaz Demekle Bu Team'e

Girilmez..

zaten eğer eklenirseniz rütbeniz, avatarınız ve nerden yazısı da aynı olacak bu hep böyle kalıcak. haaa şunu da diyim bi girdim mi çıkamazsınız çünkü Beşiktaşlılık beşikten mezara kadardır. kapiiiş :goz:

her türlü değişikliğe hazırız forza beşiktaş :D kapiş :D burası inönü burdan çıkış yok.

Geri