HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Yine Şampiyon Kara KartaL Yanındayız öLene Kadar..
Korkma Arkanda MiLyonLar Var ßırakmayız Sonuna Kadar..

Sarı Renge Karşıyız Laciverte Karşıyız..!!!
Kırmızı Hiç Uymaz ßiz ÇARŞI'YIZ...!!!!

ÇARŞI SİYAH ßEYAZ OLMAYANA ÇOK KARŞI..
ßİTMEZ SEVGİMİZ SANA KARŞI..!!

im5uex.jpg

ben kosulları kabul edıyorum.bundan sonra da full bu bolumdeyım.sız yazın gerısın karısmayın.hadı modlarımızdan arz ederım...

Arkadaşlar Beşiktaş Team e girmek tabi ki bütün Beşiktaşlıların hakkı ama Adamın 5-10 tane mesajı var o da Beşiktaşla ilgili değil onu alamayız sonra Beşiktaş bölümün de hatırı sayılır konular açması gerekiyo öyle gazetelerdeki Beşiktaşla ilgili haberleri copy paste yapıp da paylaşım yaptım demek olmaz. ha bi de konu açmasanızda her koşulda Beşiktaşı savunabilmeniz gerekiyo. O zaman baş tacısınız :goz:

9rptzd.jpg

Arkadaşlar Beşiktaş Team e girmek tabi ki bütün Beşiktaşlıların hakkı ama Adamın 5-10 tane mesajı var o da Beşiktaşla ilgili değil onu alamayız sonra Beşiktaş bölümün de hatırı sayılır konular açması gerekiyo öyle gazetelerdeki Beşiktaşla ilgili haberleri copy paste yapıp da paylaşım yaptım demek olmaz. ha bi de konu açmasanızda her koşulda Beşiktaşı savunabilmeniz gerekiyo. O zaman baş tacısınız :goz:

9rptzd.jpg

Kardeşime katılıyorum.
Kurduğumuz birliğin ismi adı üstünde TEAM.Yani Takım.
Biz istiyoruz ki bu TEAM üyeleri Beşiktaşa değer veren,her fırsatta Beşiktaşı koruyan, kollayan ve birbirleriyle dayanışma içinde olacak üyelerden oluşsun...En önemliside Beşiktaş bölümüne geliştirmek adına elinden geldiğince paylaşımlarda ve yorumlarda bulunsun.
Bu şartları yerine getirdikten sonra HH BEŞİKTAŞ TEAM'ın kapıları sizlere ardına kadar açık olacaktır.Emin Olun ....

hayırlı uğurlu olsun. en büyük beşiktaşşşş

team'a girebilmeniz için önce 5-6 kez ban yemeniz gerekiyo :gulumseCocuk:

arkadaşlar bu kadar kolay değil biz ne zorlukları beraber aştık

herşeyin zamanı var :goz:

team'a girebilmeniz için önce 5-6 kez ban yemeniz gerekiyo :gulumseCocuk:

arkadaşlar bu kadar kolay değil biz ne zorlukları beraber aştık

herşeyin zamanı var :goz:

lucky kötü örnek oluyosun.

:gulumseCocuk::gulumseCocuk::gulumseCocuk:

Çok haklısın aslında zamanında az savaşlar vermedik. :)

ßirisi ßanned Mi Dedii ?? O Sesi Duyar Duymaz KaLktım GeLdim.. :hhmanD Harßiden Az Mı ßan Yedık Yaw.. OnunLa Ugraş ßununLa Ugraş Nick ßenden Çok TatıL Yaptı Hayatı ßoyunca.. :durdurun

ßu KonuşmaLarımız Sadece Mazide oLan ŞeyLerdir.. Team'a Girmek İçin Lütfen ßan Yemeyiniz.. =D

ßiz Ne ZorLukLara Gögüs Gerdik.. Ama Hiç KimseLere ßoyun Egmedik AsLa..!!​

ulan şimdi millet ban yemek için millete sataşmasın :)

Geri