HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

sölediğime pişman oldum :D

ortam zaten sakin sakın bozmayın :)

ama bi iki ban'da fena oLmazdı :dilCocuk:

Tmm ßeyLer GüLdük EqLendık Sanırım Yeter ßu Kadar.. MiLLet Ciddi Sanıcak.. (=

Ricardo Hakkındaki GörüşLerinizi aLayım..

Ricardo geLirse tekrar çifte kupa + süper kupa + avrupada başarı.UEFA kupasını kazanabiliriz .

bence zor geçen sene 25 milyona aldıkları adamı bir yıl için 5-10 milyon arası bi paraya satmazlar beyler:S

bence zor geçen sene 25 milyona aldıkları adamı bir yıl için 5-10 milyon arası bi paraya satmazlar beyler:S

İsmaiL Köyßaşına 6.5 MiLyon Avro + Serdar KurtuLuşu Veren Adam Ricardoya HayLı HayLı 15 20 MiLyon Avro Verir KosavaLı.. =)

Satamazlarsa elinde patlar ama..
Mourinho düşünmüyor onu..
Interin şuanki düşüncesi zararın neresinden dönersem kardır.
edit:Ayrıca Quaresma şampiyonLar Liginde direk katıLan bir takımda oynamak istiyor.
Ve beşiktaşımıza geLirse hemde şampiyon takımda oynicak
OnLarıda düşünür heraLde :D

Beşiktaş' lı duruşuyla belli olur, haksızlıklara karşı çıkar, sadece sporda değil bütün toplumsal olaylarda dimdik durmasını bilir. Takımını diğer takımlara karşı her koşulda savunur. Gerekirse tek başına panzerlerin önünde durur.

2nta91s.jpg

34qjwxd.jpg

2nur68p.jpg

Ulan naptınız ben konu hazırlarken :)

yeri her telden değil beşiktaş bölümü bence ...!

Bölüm modu konunun yerine onay verdikden sonra sizeLera Laf düşmez bence..!!

Buraya da mı geldin lord hadi taşıttır bu konuyu burdan :)

MozoLe Miяach;4470162' Alıntı:
İsmaiL Köyßaşına 6.5 MiLyon Avro + Serdar KurtuLuşu Veren Adam Ricardoya HayLı HayLı 15 20 MiLyon Avro Verir KosavaLı.. =)

Sanki ben istemiyorum =) İşallah alırız :durdurun

team'a girebilmeniz için önce 5-6 kez ban yemeniz gerekiyo :gulumseCocuk:

arkadaşlar bu kadar kolay değil biz ne zorlukları beraber aştık

herşeyin zamanı var :goz:

lucky bi yazdın adamları banladılar hh bizi sevmiyo :)

MozoLe Miяach;4470104' Alıntı:
ßirisi ßanned Mi Dedii ?? O Sesi Duyar Duymaz KaLktım GeLdim.. :hhmanD Harßiden Az Mı ßan Yedık Yaw.. OnunLa Ugraş ßununLa Ugraş Nick ßenden Çok TatıL Yaptı Hayatı ßoyunca.. :durdurun

ßu KonuşmaLarımız Sadece Mazide oLan ŞeyLerdir.. Team'a Girmek İçin Lütfen ßan Yemeyiniz.. =D

ßiz Ne ZorLukLara Gögüs Gerdik.. Ama Hiç KimseLere ßoyun Egmedik AsLa..!!​

yalnız değilsin kartal yürekli biz varız sen merak etme burayı

ben buna cevap vermezsem kudururum...biraz araştırma yapalım bakalım neler cıkcak Erdem kardeş....kaç gün yediler ban haberin varmı?

Geri