HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Kartal Yuvası tekrar varsa ben de varım. Beşiktaşı yaşamak herkese nasip olmaz.

Bir Şansınızı Kullandınız şimdi sıra bizde ;)

Biz Olduğumuz sürece Beşiktaş herzaman önde

Daha Çok BekLersiniz!..

Beşiktaş asfaltta yürümeyi sevmez.

Beşiktaş patika yolda koşmayı sever.

Önümüze taş çıkar, tökezleriz ama asla düşmeyiz.

herzamankinden daha hırslı koşmaya devam ederiz.

lugatımıza "geri" kelimesini hiç almadık.

Arkadaşlar süper olmuş, emeği geçenlerin yüreğine sağlık.

Ayrıca team e girmek istiyorum, ilgili arkadaşların talebimi değerlendirmesiniz rica ediyorum, ilgili arkadaşlara duyurulur.

100 mt yi 9sn koşarım, tek el üstüne amuda kalkarım,Çok pis severim... :D

Arkadaşlar süper olmuş, emeği geçenlerin yüreğine sağlık.

Ayrıca team e girmek istiyorum, ilgili arkadaşların talebimi değerlendirmesiniz rica ediyorum, ilgili arkadaşlara duyurulur.

100 mt yi 9sn koşarım, tek el üstüne amuda kalkarım,Çok pis severim... :D

Kardeşim bunları yapmana hiç gerek yok. Kalbinde karşılıksız bir Beşiktaş aşkı olsun yeter. Onu da sen de fazlasıyla görüyorum ben. Erdem kardeşim de onay verirse neden olmasın.

Gerçekten gönülden "Beşiktaş heryerde" diyebilen herkes başımızın tacı.

+ Beşiktaş diyorum ben.

Off 15 Eylül' de İnönüdeyim. gelen var mı? :D

Kardeşim bunları yapmana hiç gerek yok. Kalbinde karşılıksız bir Beşiktaş aşkı olsun yeter. Onu da sen de fazlasıyla görüyorum ben. Erdem kardeşim de onay verirse neden olmasın.

Gerçekten gönülden "Beşiktaş heryerde" diyebilen herkes başımızın tacı.

+ Beşiktaş diyorum ben.

saol kardeş gönlümüz bir,yüreğimiz bir...

Şimdi; Beşiktaşım sahada, bizler tribünde efsane olma zamanı.

Akın var Akın Güneşe akın

eve daha yeni geldim grubuda yeni öğrendim arkadaşlar valla biz bu gruptan çıkarız yeterki forma için taraftar için şanlı tarihimiz için oynasınlar...

sevgili erdem benim yuregimdeki besiktas sevgisi rutbe avatar ve nerdenle olculecekse bu is boyle olmaz.

Kardeş biz burda kimsenin Beşiktaş sevgisini ölçmeye çalışmıyoruz. kaldı ki hiç bir Beşiktaşlı diğerinden üstün olamaz. biz burda bi grup oluşturduk girmek isteyenlerin de sadece Beşiktaşlı olması yetmiyo. Beşiktaş bölümünde aktif ve paylaşımcı olması gerekiyo. Bu gruptan olduğunu belli etmesi için de rütbe ve avatarların aynı olması lazım.

Ölümüne Beşiktaşiktaşlııym Benide alırmısınız :melek

selam kartal yuvası..

nasılsınız görüşmeyeli..muhammedim borcunu ne zaman ödeyeceksin..fazla değil bir gol istedim senden =)

Abi kusura bakma borcumu ödeyemedim. hatta taa inönüye gittim borcumu kendi ellerimle alıp getirmek için ama olmadı. Ne yazık ki Beşiktaş' ım beni utadırmaya devam ediyo.

Geri