HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Herzaman ruhum sizinle zaten. en az 3 fark istiyorum bak. =)

İnşallah kardeşim :D Geçen seneki gibi olursa rahat alırız 10 dakikada 3-0 olmustu :D Zorlanırız gibime geliyo takım oturmadı daha hayırlısı =)

Kartal Yuvası Allah tuttuğuz orucu kabul etsin. hocanın eli kulağında kalkayım artık :D

Tüm ßeşiktaşLı KardeşLerime HayırLı RamazanLar DiLerim.. (=​

________________________________________________________________________________________________________________________________________

GençLerßirLigini ßügün İnsaLLah Dagıtıcaz Kendı Ewinde..Ve YoLumuza Sorunsuz ßi ŞekıLde Devam Edicez..

Haydi ßastır ŞanLı ßeşiktaşım..!!

[VIDEO]BHYidd4HW30[/VIDEO]​

Beyler Bi kere sordum ama cevap veren olmadı Kartal Yuvası üyelerinden "Herroli" nerelerde bilen var mı? uzun zamandır yok da merak ettim

HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ] grubuna katılmak için adayım... :D
Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim...

valla acık konusmak gerekirse son zamanlarda sık sık görmeye başladık Kartal Yuvasında..eğer oylama veya o tars bişi yapılacaksa şahsım adına olumlu yorum verebilirim +

kardeş değerlendirilrsin. zaten Beşiktaş bölümündeki aktifliğin görülüyor. Millet sadece adını yazdırmak için katılmak istiyo bakıyosun bi tane mesajı yok. maç konusu olur en basiti. hep belirli kişiler. biri laf atar Beşiktaşa cevap veren bi kaç kişi.

HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ] grubuna katılmak için adayım... :D
Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim...

öncelikle şu konuya değinmek istedim..

kardeşimizin aktifliği hepimizce malum..kartal yuvasında böyle arkadaşlara her zaman yer var diye düşünüyorum..hayırlısı olsun..inşallah senide aramızda görürüz pepe..bendende (+) artı..

ewt gerekli mesaj verildikten sonra geldik canların ramazanını kutlamaya=)

hepinizin ramazanı hayırlı olsun canlar..rabbim nice ramazanlara hep birlikte girmeyi nasip eder inşallah..

Son 1 aydır falan baya bir aktif'sin.
Eğer uygun görülecekse benden sana +1903 dai =)

PePeSanceS Senı Daha cok ve uzun süre Besıktas bolumunde gormek ısterız... Herşeyin iLacı Zaman... Bıgun aramızda görürüz inş...
Durmak Yok

Yalnız bı rıcam Bolumde konu acarken daha ozenlı davran....

Herkese İyi GeceLer...

Geri