HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Abi kusura bakma borcumu ödeyemedim. hatta taa inönüye gittim borcumu kendi ellerimle alıp getirmek için ama olmadı. Ne yazık ki Beşiktaş' ım beni utadırmaya devam ediyo.

ne olacak bu bjk nin hali

Meraklanmayın dostlar.
Kartalımız, Fenerbahçeye ve Galatasaraya sadece avans veriyor.
Görün bakın ben yürekten inanıyorum Şampiyonluğa...
Ç@RŞI UMUTSUZLUĞA KARŞI...​

Ya kardeşim sen nerdesin? Seni sordum herkese kimse bilmiyo. merak ettim. özledik valla. bi daha giderken haber ver yav

Ya kardeşim sen nerdesin? Seni sordum herkese kimse bilmiyo. merak ettim. özledik valla. bi daha giderken haber ver yav

Öss be abim Öss :hhmanD
Dershane başladı kafamızı kaldıracak zaman kalmadı...
Bu Mübarek ayda bile kafamız patlayıncaya kadar ders görüyoruz...
Ama merak etmeyin HackHell ve Team'i hiçbir zaman yanlız bırakacak değiliz...
Allah ömür verdiği müddetçe buralardayız inşallah.
Sizlerleri sormalı,sizler napıyorsunuz.
Bende sizleri özledim valla...

Bizler iyiyiz kardeşim nasıl olalım. değişim yaşadık farkettiysen. Beşiktaş Team değil artık. Kartal Yuvası. ÖSS de başarılar bu arada. inşallah dilediğin yeri kazanırsın.

Evet değişimi gördüm.Zaten tamamen de girmemezlik yapmıyordum.Arada bir uğrayıp konulara göz attığım oluyordu...Yani sizi uzaktan takip ediyordum bensiz napıyorlar diye :hhmanD

Gözüm Miraç abiyi aradı ama durumunu banned olarak gördüm...
Yine kim sövdü Kartalımıza da bunlar oldu :mad: :mad:

Mert kardeşimizin durumu biraz farklı kardeşim. uzun hikaye. Mozole Mirach olarak aramızda olmayacak artık. kimbilir o da senin gibi uzaktan izliyodur bizi. ;)

Kartallar hayırlı sabahlar...
başımızdan gecen üzücü olaydan sonra Mozole kardeşimiz süresiz ban cezasıalarak aramızda değildir su an..Kartal Yuvası ilk onun aklına gelmiştir fikir olarak bir nevi kurucu diyebiliriz yani...bende kendimce aldığım karar doğrultusunda tepkimi Kartal Yuvasından uçup gitmek olarak göstermek istiyorum müsadenizle...Mert burda yoksa kendi kanımca burda durmanın bir anlamı yoktur...Bu demek değildir ki sizleri yalnız bırakıyorum...herzaman yanınızdayım,destekçinizim iyi günde kötü gündesiyaset olarak algılanmasın sakın Abdullah Çatlı'yı anlatan bir kitap okumuştum adı da BIRAK EŞKİYA BELLESİNLER...Mozole'de aynıkitabın adı gibi oldu...Bu sözüm sanadır Mert:bırak eşkiya bellesinler bırak öyle bilsinler.hepinize hayırlı sabahlar....

hayırlı sabahlar abi. ben de senin gibi düşündüm başta. ama Mert de istemedi, baktım ki boş kalıyor fikir değiştirdim.
tekrar hayırlı sabahlar abi yatayım ben =)

Kartal yuvası sesiniz soluğunuz çıkmıyo. nerdesiniz?

kahpe felek miraça ne yaptın söyle :angry

1gi2y9.jpg

Aynen şimdi delgado hariç herkes tamam oldu. inşallah milli maçta sakatlanan olmaz.

Geri