HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

teşekkürler muhammedim =)

bir gol alacağım var ama..unutma..gençlerbirliği maçında isterim bak =)

sen yeterki iste abi bütün goller sana feda olsun =)

ßigün Ciddi Ciddi KaLp Spazmı Geçircem.. 75 80 Dakıka ßaşımıza Ağrı Giriyor Daha Sonrasında 1 GoLLe Kendımıze GeLiyor.. ßunada Şükür.. (=

RODRİGO TELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..........

ben boşa demiyorum senin ağzından bal damlıyor diye muhammedim =)

şu takımı sezon sonu yine şampiyon görelim de gollerin kime geldiği hiç önemli değil valla...

tello' nun golü mükemmeldi. bu sezon da tello' yu izleyeceğiz anlaşıldı.

MozoLe Miяach;4559067' Alıntı:
ßigün Ciddi Ciddi KaLp Spazmı Geçircem.. 75 80 Dakıka ßaşımıza Ağrı Giriyor Daha Sonrasında 1 GoLLe Kendımıze GeLiyor.. ßunada Şükür.. (=

RODRİGO TELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..........

hoşgeldin mertim =)

nasılsın..gerçi bugün iyi değilsin biliyorum ama adettendir sormak...it ürür kervan yürür, sen ne olduğu belli olmayan kişiliksizler için moralini bozma..

erdem sende hoşgeldin babacım..sen nasılsın..?

Meyve veren ağaç taşlanırmış.

Teşekkür Ederim Abi.. İnan ßende Takmıyorum.. ßeni SevenLer Gibi SevmeyenLerde Var.. Çokta Fifi Der Geçerim Takmam..

ßeşiktaşımız Yendı Ya Şuan MoreL FuLL Force.. Umrumda DeğiL Dünya.. :D

Sen NasıLsın ßüLent Abi YoLundamı Herşey..

iyiyim canlar teşekkürler..

sadece ufak bi bel ağrısı var o kadar =)

eee sen kendini genç sanıp ev taşımaya kalkarsan ve bütün ağır yüklerin altına girersen olacağı bu işte =)

Abi diyeydin kartal yuvası olarak gelir taşırdık 5 dk da biterdi=)

Abi Dikkat Kendıne Yaw.. Ewin İstanßuLda oLsaydı aLır ArkadasLarı GeLir Yardım Ederdim.. Geçmiş oLsun.. Minder FeLan Koy Sırtına.. Pc ßaşındasın Zaten Dahada Agrımasın..

Kartal Yuvası bugün de bana ayrılan sürenin sonuna geldik.
beşiktaşla kalın

dayı burda neoluyo?
en büyük kartal bu arada :)

muhammedim olurda yolunuz birgün van'a düşerse başımın üstünde yeriniz var, dememe gerek yok bunu sizde biliyorsunuz..çay dediğin nedirki sizin emriniz olur..

sağol mertim...dün yerde yattım baya iyi geldi..sırtı ağrıyan varsa tavsiye ederim =)
galiba bugün de yerde yatıcam gibi gözüküyor =)

Mami Allah'a Emanetsın Kardeşım.. Rodriqoya SeLam SöLe.. (=

Geri