HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

İnternetim olduuuuu. :biggrin:biggrin:biggrin

Hadi HayırLı oLsun HoşqeLdın Kardeşım..

Bal böceği ayrıldı mı? neden avatarı filan değişik?

750 msj altı olduğum için rütbe değişkliğimi değiştirmemi istemişler infadan galiba o da geri almış neyse gelicem ama aranıza tekrar =)

hee anladım. neyse çalış o zaman biraz. =)

Ya kardeşim sonunda oldu. araştırıyorum en iyi internet hangisiyse anında ttneti çöğe atıcam. kafayı yedirtti bana bu hafta. adsl müşteri hizmetlerindeki elemanlar artık beni çok iyi tanıyo :)

Nalet olası fedarasyon sezonun ilk maçı seyircisiz yapılırmı..

17agustos.jpg

Bugün 17 Ağustos 2009 tam 10 yıl geçti ciğerimizin yandığı tarihten. Nasıl unutulur ki? Ölüme hiç bu kadar yaklaşmadım daha önce ve sonra. Evimizin duvarlarından gelen çatlama sesleri, o sarsıntıdan daha ürkütücüydü. Allah böyle bir acıyı biz insanlara tekrar yaşatmasın.
Bir iki şey de müteahhitlere söyleyeceğim; aklımda kalan sadece Veli Göçer denen kâtil. Yaptığı o evlerden cebine koyduğu paralarla, yetim kalan çocukların hakkını ödeyebilecek mi? Bu dünyada çekmediği cezayı ahirette çekeceğinden haberi yok mu?​

Bugün 17 Ağustos 2009 tam 10 yıl geçti ciğerimizin yandığı tarihten. Nasıl unutulur ki? Ölüme hiç bu kadar yaklaşmadım daha önce ve sonra. Evimizin duvarlarından gelen çatlama sesleri, o sarsıntıdan daha ürkütücüydü. Allah böyle bir acıyı biz insanlara tekrar yaşatmasın.
Bir iki şey de müteahhitlere söyleyeceğim; aklımda kalan sadece Veli Göçer denen kâtil. Yaptığı o evlerden cebine koyduğu paralarla, yetim kalan çocukların hakkını ödeyebilecek mi? Bu dünyada çekmediği cezayı ahirette çekeceğinden haberi yok mu?​

allahım bir daha böyle acılar yaşatmaz inşallah DR kardeşim....

Beyler Bu akşam Beleş tepeye gidicem gelen var mı? oraya da yasak koyamazlar heralde. İzleyemezsek de otururuz cafenin birinde izleriz maçı.

Edit: Önemli işim çıktı gidemiyorum=(

merhaba arkadaşlar..görüşmeyeli nasılsınız =)

iyiyim teşekkürler muhammedcim =)

internetten maçı izliyorum..beleş =)

Allah aynı acıları yaşatmaz inşallah

bizde bu çalma çırpma mantığıyla yapılan yapılar olduğu müddetçe biz bu acıları çok yaşarız..allah bir daha yaşatmasın diyoruz amin amiinn de...! acaba depremmi bize zarar veriyor yoksa üçkağıtçı müteahhitlerin yaptığı çürük yapılarmı..!

Abi japonyada olan deprem hiç biyerde olmuyo. şimdi japonya diye biyer olmaması lazımdı ama adamlar öyle bi bina yapıyolar ki nerdeyse imkansız yıkılması.

Abi nu arada maçı izlediğin yeri pm den yazar mısın? benim ki takılıyo da :)

bizde bu çalma çırpma mantığıyla yapılan yapılar olduğu müddetçe biz bu acıları çok yaşarız..allah bir daha yaşatmasın diyoruz amin amiinn de...! acaba depremmi bize zarar veriyor yoksa üçkağıtçı müteahhitlerin yaptığı çürük yapılarmı..!

Deprem doğal bir afet sonuçta.Sen tedbirini almazsan olacağı bu. Bize zarar verenler tedbirsiz bizler, hem üçkağıtçı mütehaitler hemde onalara göz yumanlar tabiki. Birde milletce ne kadar ders aldık.O da tartışılır.

dk.44.. bir dakika önce nihatla gole çok yaklaştık ama maalesef iyi bir vuruş gelmedi nihattan

ilkyarı 0-0 bitti

inşallah ikinci yarıda coşarız..

Geri