HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

merhaba canlar..nasılsınız..

bu aralar buraya her geldiğimde aramızdan birilerinin vefat haberine denk geliyorum anlamadım gitti..

s.a kartallar, Aykut abimizin mekanı cennet ruhu şad olsun. Hepimizin başı sağolsun,

Yeni adımızda hayırlı olsun.

canlar ben çıkıyorum..sabah nöbete gidiyorum..allaha emanet olun..grşrz inşallah...

Kartal Yuvasından üniversite sınavına giren varmıydı sonuclar acıklandı merak ettim bir öğretmen olarak,varsa söyleyinde göğsümüz kabarsın bakalım

benim bildiğim yok abi. ben 8 sene önce girmiştim de 165 puan aldıydım o olur mu? :) Türkçeden 45 net çıkarmıştım ama diğerleri iyi olmadığından 165 de kaldım :)

Beyler burdan bi kampanya başlatmak istiyorum. Biliyosunuz Tümner dedikodularını. Ben diyorum ki bu Tümeri gördüğü yerde dövüp ağzını burnunu kıran ve bunu fotoğrafla belgeleyen arkadaşa. Bedava maç bileti vericem. şehir dışında olanların da yol masraflarını karşılıycam. :durdurun

benim bildiğim yok abi. ben 8 sene önce girmiştim de 165 puan aldıydım o olur mu? :) Türkçeden 45 net çıkarmıştım ama diğerleri iyi olmadığından 165 de kaldım :)

Beyler burdan bi kampanya başlatmak istiyorum. Biliyosunuz Tümner dedikodularını. Ben diyorum ki bu Tümeri gördüğü yerde dövüp ağzını burnunu kıran ve bunu fotoğrafla belgeleyen arkadaşa. Bedava maç bileti vericem. şehir dışında olanların da yol masraflarını karşılıycam. :durdurun

doktor gerey yok böyle şeylere yaa,onu adam yerine koyarlar bizi hesaba cekerler sonra,allahından bulsun cakal....

3. Kez Girdim Ama Okuyorum Tabiki..Belki AçıkÖğretım Yazarım Demiştim Ama Yazmadım..

Sadece İlk Bölüm Çözdüm Ea Öğrencısı Olarak Ea1'den Ham 220 Cıkardım

Hazırlanmadan Anca Bu Kadar Oluuyor...:eek:ut::eek:ut:​

iyi akşamlar arkadaşlar.Ankara universitiseni kazandım hemen eve net baglattım artık antalya olsn ankara olsun kesintisiz aranızdayım kardeşlerim :)

SeLam KartaLLar NasıLsınız..Sesiniz SoLugunuz Çıkmıyor.. (=

OOO Kartal Yuvası sakinleri. nasılsınız. akşamları giremyorum nete bi haftadır bu ttnet yüzünden.

Ben yokum ondandır. Allah belasını versin bu ttnetin. 1 haftadır evde nete giremiyorum. :mad:

Ben yokum ondandır. Allah belasını versin bu ttnetin. 1 haftadır evde nete giremiyorum. :mad:

Ya Mami Nedir Senın ßu TT'netten Çektigi ße Dostum.. SmiLe'ye Geçin Diyorum Size.. Ne Onarım oLayLarı oLuyor Ne ßakım Vb Vb..

Yoksa Yakında ßakırköye Yatırcam Hepinizi.. Ruh Hastası oLup Çıkıcaksınız..:gulumseCocuk:

Geri