HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

EywaLLah Abi Sende Kendıne İyi ßak.. İyi GeceLer..

çok çok hoşbuldum :utan

çok istiyodm sonunda oldu =)

aranıza katılan ilk dişi kartal olarakta bi ilke imza atmış bulunuorm :hadiordan

Aramıza hoşgeldin Dişi Kartal.

Team Yola Çıkıcam Biraz Sonra Yolculuk Ankaraya Allaha Emenet Olun. 10 gün civarı yokum. Orda İnternetim yok. Şifresiz WLAN buldugum heryerde sizinleyim. Kendinize iyi bakaın Buralar size emanet. Hoşçakalın.

Yolun açık olsun Kartal

Beste derse mi Yaratıcılık Bizde....
Bütünlük dersen Bizde...
HH de Grubun İst ayağı olarak buluşup ReaL Ortamda Maça Giden yine Biz...
HH de Birlikte hareket etme adına Oluşum kuran kim yine Biz...
HH de Forma Yapımı İlk Kimde Yine Biz... [ İsteyene Konu Linki verilir]
İlk Tv yi Açan yine Biz...
İlk Taraftar Video Sitesi açan derseniz o da Biz....

....
....
....

Bunlar böyle uzar Gider... Team ı açarken İlk Mesaja o yuzden Taklitlerimizden Sakının yazmıştık.... Biliyoruz Her Zaman Takip Edildiğimiz....

BeşiktaşCeLL çıkacakmış özentilikmiş Güldürmeyin Beni... Kaç tanenizde Takımınız HATTI var acaba ??

Biz Kendimizden eminiz ki BeşiktaşCELL çıktığı zaman Bjk Team oLarak hepimiz 1 adet alacağız.... Sözde DeğiL İcraat yapanLarız BizLer....

Söz Bizde, Beste Bizde
Taklit yok Bizde
Mevzuda takmıyoruz geri vitese
Kadiköyde Samiyende
Kral biziz BU ALEMDE!​

tüm kartalları selamlarım ama üzücü bir haberim var kongre üyelerimizden cok sağlam bir Beşiktaş'lı olduguna inandıgım Bizimkiler dizisinin Katil'i Aykut Oray Hakk'a yürümüştür.Tüm Beşiktaş camiasının başı sağolsun,merhuma Allah'tan rahmet kalanlara sabır dilerim....
25qymhh.jpg

tüm kartalları selamlarım ama üzücü bir haberim var kongre üyelerimizden cok sağlam bir Beşiktaş'lı olduguna inandıgım Bizimkiler dizisinin Katil'i Aykut Oray Hakk'a yürümüştür.Tüm Beşiktaş camiasının başı sağolsun,merhuma Allah'tan rahmet kalanlara sabır dilerim....
25qymhh.jpg

Duydugum an çok üzüldüm =( Sevılen biriydi Sıkı bir Beşiktaş taraftarı idi Mekanı Cennet oLsun Aykut abimizin

Allah' ım sevdiğin kulları erken alırmışsın yanına ama neden sevdiğimiz Beşiktaşlılar? :(

Allah' ım doğru mu bu haber?

malesef dogru kardeşim,bende inanmadım ilk başta ama dogru,burda film festivali vardı Köyceğizde oraya gelmiş 4 gündür burdaymış.Köyceğizdeki bi arkadasımı arayıp teyit de ettirdim.malesefki dogru basımız sağolsun:uzgunCocuk:

Arkadaşlar başımız sağolsun.
Mekanı cennet olsun.
Avatarlara siyaha boyayacağız mı tekrar ?

Hiç olmazsa bu şekilde gösterelim vefamızı.

Erdem taşımıştır abi ben de açmıştım konuları birleştirmiş. Seninkiyle üçüncü oluyo

Geri