HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

A. Selam Erdal , hoşgeldın :)

Yok canım burda degıllerdır olsalar selam verırlerdı :smile:yapmaz öle sey Kartallar
. Iyısın ınsallah arkadasım ?

Iyı olmana sevındım :) gecerken ugrama hep burda ol :) bende ıyıyım şükür :)

Var :p
Nerde Bu Millet :mad:

selammmmm herkese bugun cok yogundum sabah umarım ögleden sonra olmaz (.

senın iş gec baslıyordu dimi jewel ? ne işiydiki acaba hep gecmı gıdıyorsun öle ..zor yahu ..yada ben hep gunduz çalıstıgımdan bana zor gelıyor :)

Bu arada hyperıon sende hosgeldın :)

Merhaba yaralı kartallar :)
Gülüyorum ama içim kan ağlıyor. Sezon başında ne umutlarla açmıştık ligi. Şimdi umutlarım sanki tükenmeye başladı. Yoksa ben mi çok karamsarım? Bu maçtaki puan kaybımızdan hakemi sorumlu tutmuyorum ama hakemler neden her hafta BEŞİKTAŞ ALEYHİNE düdük çalıyor ? Neden böyle acaip kadrolarla sahaya çıkıyoruz. Neden bazı futbolcularımız ÇOK KÖTÜ? Portoyu portekizde dragonun çimlerine gömdükten sonra, portonun şansıyla 1 puanı aldığı maçtan sonra, istanbulda inönüde 30 bilmem kaç bin kişinin önünde nasıl olurda ligin en kötü takımına 1 puan verirsin ?
Ya ben çok karamsarım ya da durum gerçekten çok vahim...

"Bir umudum sensiz anlıyor musun? Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan.
BEŞİKTAŞ SENİNLE ÖLMEYE GELDİK.

Merhaba , hoşgeldın :) Bır kartal ın asla umudu bıtmez unutma !:smile:

Zorla bitiriyolar yaaa. O zaman kendimize destek olmak için " UÇURUMLARDAN DÜŞERKEN TUT ELİMİZİ ŞAMPİYON OL BEŞİKTAŞIM MESUT ET BİZİ " diyoruz :)

senın iş gec baslıyordu dimi jewel ? ne işiydiki acaba hep gecmı gıdıyorsun öle ..zor yahu ..yada ben hep gunduz çalıstıgımdan bana zor gelıyor :)

Bu arada hyperıon sende hosgeldın :)

THY de Çalışıyorum Ben Vardiyeli Çalıştığım İçin 2 şer Gün Vardiyelerim Bugun 2 Bucuk İşbaşım =)

Hoşgeldin HardRhymeR Umudumuzu Yitirmemek Lazım =)

Allah kolaylık versın Jewel :)

selam kartallar..

fb ve gs taraftarlarıyla cebelleşerek gerildiğim bir günün ardından yuvada olmak gibisi yok..

siz neler yaptınız bakiim..?

Yeni işimde pek fazla kimse Beşiktaşlı olduğumu bilmediği için rahat geçirdim günümü :)

Geri