HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

iyiyim diycem ama nasıl iyiyim bende bilmiyorum..bi grip halleridir ki sorma..yavaş yavaş olgunlaşıyor..

hadi hayırlısı..=)

oo mesut'um da burdaymış nasılsın mesut..=)

Kartallara bişey olmaz abi =)

Şaka bi yana geçmiş olsun ama tez zamanda atlatırsın inşallah bu garip hastalığı

nasıl gidiyor fotoğraf işi..var mı yeni çekimler..?

Bugün akşam üzeri güneş batarken çekeyim dedim, bi aksilik çıktı abi, ama kardeşim sabah 4 te kalkıp balığa gidecek gün doğumu sanırım iyi bir tecrübe olur benim için. ufak ufak makinenin özelliklerini de çözüyorum.

Çok Şükür Abim..
Geçmiş Olsun Tez Elden İyileşirsin İnş Bülent abi

Bugün akşam üzeri güneş batarken çekeyim dedim, bi aksilik çıktı abi, ama kardeşim sabah 4 te kalkıp balığa gidecek gün doğumu sanırım iyi bir tecrübe olur benim için. ufak ufak makinenin özelliklerini de çözüyorum.

çeke çeke öğreneceksin mami..fotoğrafla ilgili adresler var nette..gir bak oralara da..faydası olur..;)

Çok Şükür Abim..
Geçmiş Olsun Tez Elden İyileşirsin İnş Bülent abi

eywallah mesut'um..eski toprağız biz..çabuk atlatırız..;)

Senin yarışmaya bi tane ekledim ama tam net çıkmamış abi, bi eleştiri yaparsan ona göre hareket ederim

baktım mami güzel olmuş..=)

siyah beyaz çalışmışsın..;) değişik çekimler yapacağının sinyalini veriyorsun..bu iyiye işaret..

gelelim çekime..objeleri her zaman ortalamak zorunda değilsin..kilise fotoğrafını çekerken sana bahsetmiştim ya.. bakış açısı, hatırladın mı..?

fotoğrafının objeleri ne..? birbirine sarılmış çift mi, sağdaki kişiler mi yoksa yazılı duvar mı..objenin önünde yer alan aydınlatma aracı mı..?
sanırım ne demek istediğimi anladın..fotoğraf biraz karışık olmuş..daha sade olsa çok daha güzel olurdu..mesela sadece sarılan çifti çekseydin hani..;)

kadraj yaparken özgür ol..deklanşöre basmadan önce makinanın vizöründen olaya genel bi bakış yap..nerede duruyosan oraya göre hareket et..acele etmeden, sakince..bakış açına göre en iyi pozu yakalamaya çalış..

ama heveslisin..bence en önemli artın bu..devam et..harika fotoğraflar paylaşacaksın bizimle..buna eminim..=)

Teşekkürler abicim, Fotoğrafa sonradan bakınca ben de farkettim, çok fazla ayrıntı var. Daha iyi olucam söz =)

Günaydın :)
Kayıp Kartallardan Biri Daha Gelmiş..

Hoşgeldin :)
Keyifler Nasıl

Şükür İdare Ediyoruz :)

Bunu da kendim çektim =)

5p4uht.jpg

sen iyice sardın fotoğraf işine mami..=)

yakında yarışmalara da girersen şaşırmam valla..devam devam..çok güzel gidiyosun..;)

Gunaydın kartallar :)

Geri