HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Gerçekten Beşiktaşlı Hissedenler, Beşiktaş diyince kalp atışları hızlananlar toplansın buraya. hemen şimdi. Nerdesiniz? Birlik olma zamanı​

Bu söz üstüne söz kalmaz söz bozulur...
Gercek Beşiktaşlılar yazsın bakalım iyi gün taraftarları degıl Sevdalılar yazsın...

Omuzlar ayrılmasın beyler, bayanlar Sıklaştırın safları. Yumruğuzu sıkın, keyifsiz olanların, Beşiktaşın Gücüne güç katmaya geldik.

Sabaha mesaim var Gönüldaşlarım. Rüyanızda Beşiktaşı görün. hayırlı geceler.

İyi Geceler Dr. Mud Teşekkürler Gece Gece Herkesi Topladın Buraya Eksikler Olsa da =)

Genel bi Keyifsizlik Otlupeynir İstediğim Bişi Var Olmuyo Diye =)

umarım istediğin her neyse en kısa zamanda gerçekleşir..;)

Çok sevdigim bi kardeşım hep derdi ki yahu şu beşiktaş aşk'ı nasıL bişeydır kaybettıgımızde bı maçı sankı beşiktaş ufak bır cocukmuşta ben bi kartaLmısım onu böyLe kanatLarımın aLtına aLasım geLır acısı bıLe bi tatLı geLir kardeşım anLatamam derdi..

Biz iyi gün dostu değiLiz..!! Biz sevinmek için sevmedik..!!

SeLam oLsun herkese..HayırLı geceLer kardeşLerim..

yahu kaçak sen nerelerdesin..?

hoşgeldin..gece gece sevindirdin bizi..=)

Bazen gitmek gerekıyor be büLent abi..SessizLige bürünüp susmak..ÖzLedim hepınızı bunu biLin yeter..;)

kafanı toparlamana yardımcı oluyorsa, bir müddet yalnız kalmak en iyisidir..

ama seni az çok tanıyoruz artık..burasız da yapamazsın sen..;)

neyse artık aramızda olduğuna göre tekrar hoşgeldin..=)

elbetteki görüşücez erdem..hayırlısı neyse o olsun..=)

biz hep burada olucaz..;)

Evet büLent abi eskisi gibi yeniden beraberiz..Dahada birbirmize kenetLenerek devam edicez yoLumuza..Daha sağLam adımLarLa..:)

Ayrıca ali06can uzun süredir aktif oLmadıgı ıcın yuvadan çıkarıLmıştır..BiLginize..

Günaydın Herkese :)
Yeni Görevin Hayırlı Olsun Abim Çok Sevindim Adına..
Darısı Başıma

Nerde olursanız olun Buluşma noktamız burası

besiktastaraftar8b.jpg

Nolmuş yaa anlamadım ben :) Bi üzgün cümleler bi hayırlı olsun mesajları. Açıklayın konuyu kartallar :D

Geri