HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Beşiktaş-Vanspor maçında bile Beşiktaş'ı destekledim ben..

bugün oynasalar yine Beşiktaş'ı desteklerim..;)

hoşgeldin seyhan..nasılsın..çoktandır görüşemiyoruz..seni gördüğüme sevindim..=)

kendi adıma iyyim sizleri sormalı

yanlız helen ben bu fanatıklık işini anlamıs değilim bu takım sevgisi nasıl bir sevgi bu onuda anlamıs değilim

hoşgeldin seyhan..nasılsın..çoktandır görüşemiyoruz..seni gördüğüme sevindim..=)

Teşekkür ederim abicim sağolasın.Evet çoktandır görüşemiyoruzz :001_smile:

kendi adıma iyyim sizleri sormalı

yanlız helen ben bu fanatıklık işini anlamıs değilim bu takım sevgisi nasıl bir sevgi bu onuda anlamıs değilim

Yürekten SevmeLi..
ßaşka Sevdalara ßenzemez..

sqhv5t.jpg

transferlöerimiz iyide bakalim ne derece lig baslasin umarim bir ise yararlar

ya bunun herhangi bir takınmla alakası yok hertakımın kendı taraftarları arasında takımı için can verecek insanlar var işte benım anlamadıgım bu nasıl bir sevgi ki takım maçta yenılınce nasıl oluyorda insalr iki gün kendilerine gelemıyorlar
hazır bu kadar koyu taraftar var sorayım istedim

ya bunun herhangi bir takınmla alakası yok hertakımın kendı taraftarları arasında takımı için can verecek insanlar var işte benım anlamadıgım bu nasıl bir sevgi ki takım maçta yenılınce nasıl oluyorda insalr iki gün kendilerine gelemıyorlar
hazır bu kadar koyu taraftar var sorayım istedim

BeşiktaşLı oLmayan anLayamaz bu sevdayı.. Sabaha kadar anLatsakta sözLer kifayetsız kaLır,vurguLar anLamsız..

Herkese seLam oLsun.. GeLenLer hoşgeLmiş..

Şimdi bi şeyler yazayım dedim seyidali beşiktaş aşkını sana tarif etmek için ama söylecek bi şey bulamıyorum. Bunu mübala olarak algılama sakın çok samimiyim. Nasıl bi tanım yapsam hep eksik kalıyor bi şeyler. Ne desem boş ne yazsam anlamsız. Diyosundur eminim " ya kardeşim bu kadar abartılacak ne var, hem size ne yararı var ki " zaten biz bize yararı olmadığı için seviyoruz. Bi çıkarımız yok bi kazancımız yok.. Biz sevinmek için de sevmedik..

Hani Dolmabahçe'de yürürken
Hani Bir Pınarbaşı Çekerken
Hani ............. Koyarken
İŞTE ÖYLE BİR ŞEY
;)

Ne gül yüzlü bir güzele meftunum ne de bir ceylan bakışlıya mecnunum..

35 yaşındayım seydiali kardeş..ömrümün en büyük aşkını Beşiktaş'la yaşıyorum..kıyas kabul etmez bu sevgi..sana hangi örneği verirsem vereyim ne ben anlatmak istediğimi sağlıklı bir şekilde anlatabilirim ne de sen anlayabilirsin..arkadaşlarımın dediği gibi illaki yaşamak lazım bu duyguyu..öyle empatiyle falan olacak şey değil..

çünkü bu sevdanın karşılığı yok..yani yerine koyacak bişey yok..

umarım anlatabilmişimdir..;)

Şimdi bi şeyler yazayım dedim seyidali beşiktaş aşkını sana tarif etmek için ama söylecek bi şey bulamıyorum. Bunu mübala olarak algılama sakın çok samimiyim. Nasıl bi tanım yapsam hep eksik kalıyor bi şeyler. Ne desem boş ne yazsam anlamsız. Diyosundur eminim " ya kardeşim bu kadar abartılacak ne var, hem size ne yararı var ki " zaten biz bize yararı olmadığı için seviyoruz. Bi çıkarımız yok bi kazancımız yok.. Biz sevinmek için de sevmedik..

Hani Dolmabahçe'de yürürken
Hani Bir Pınarbaşı Çekerken
Hani ............. Koyarken
İŞTE ÖYLE BİR ŞEY
;)

Ne gül yüzlü bir güzele meftunum ne de bir ceylan bakışlıya mecnunum..

35 yaşındayım seydiali kardeş..ömrümün en büyük aşkını Beşiktaş'la yaşıyorum..kıyas kabul etmez bu sevgi..sana hangi örneği verirsem vereyim ne ben anlatmak istediğimi sağlıklı bir şekilde anlatabilirim ne de sen anlayabilirsin..arkadaşlarımın dediği gibi illaki yaşamak lazım bu duyguyu..öyle empatiyle falan olacak şey değil..

çünkü bu sevdanın karşılığı yok..yani yerine koyacak bişey yok..

umarım anlatabilmişimdir..;)

beyler anlasılan bu sevgi asla kaybedilmeyecek bir varlıga yöneltilmiş bir sevgi yanı kaybetme korkusu yok bunun

benzetmek değilde konuyu daha anlasılır kılmak için bir örnek babında İLAHİ AŞK nasılsa kaybetmek korkusu yoktur gelecek her türlü cefayı hertürli eziyeti onun için cekmektır

ey vallah ya farklı bir sevgi bende olmadıgı için anlamak güç tabi

(B)ağırıyoruz
[E]şlik edin..
[Ş]arkıLarımıza
[İ]mrenin
[K]ızmayın
[T]erslemeyin
[A]şkımızı
[Ş]iirdir Sessiz DinLeyin Tek Aşk BeşikTaş'k

Selamlar =))

Maça hazırLık yapmaktayız.. O yuzden sessiz buraLar..

Bkz : Fırtına öncesi sessizLik.. :)

günaydın kartallar..

haftasonu rehaveti çökmüş buralara..=)

nasılsınız..?

Günaydın Bülent Abi
Çok Şükür iyi Diyelim İyi Olsun
Sen Nasılsın Abicim

eyw Mesut bomba gibiyim..=)

güzel bir kahvaltının ardından sevdiğim yerdeyim yine yani yuvamda..

daha ne olsun..=)

Geri