HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

selam ben geldim..

yuvamızın birinci yılı kutlu olsun kartallar..nice güzel doğum günlerimizde hep birlikte olmak dileğiyle..=)

nasılsınız..?

ArkadaşLar Guti Beşiktaş'ta!!!
Kaynak: SiLent

Birazdan Basına Yansır :)
HayırLı OLsun.

ben bugün fotomaç gazetesinde okudum bu haberi..ama foruma baktım bişey yok..nete baktım bişey yok..yine sallamış dedim fotomaç..boşu boşuna günahını aldık iyi mi..=)

eğer haber doğruysa hayırlı uğurlu olsun Beşiktaş'ımıza..

bu sene transfer dersi veriyor kartalım..=)

Hayırlı uğurlu olsun. Çok iyi kadro kuruyoruz inşallah bu sene 3 pardon 4 kupa alıcaz :)
UEFA Ligi kupası
Turkcell SüperLig Kupası
Türkiye Kupası
Süper Kupa :)

Çok fena coştum hadi hayırlısı :)

..єЯDєM..;5083363' Alıntı:
Q7 den sonra GUTİ den KartaL oldu orta sahamız iyice güclendı... Sırada ki isim RAULLLL

Q7 ve Guti gerçekten büyük isimler. ama yaşı başı huyu suyu ne olursa olsun Raul'u bu takımda görmek benim için bambaşka olacak. umarım transferi gerçekleşir. hem böylelikle Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı futbolcu tartışmalarına da son nokta koyulmuş olacak. haksızmıyım ?

Q7 ve Guti gerçekten büyük isimler. ama yaşı başı huyu suyu ne olursa olsun Raul'u bu takımda görmek benim için bambaşka olacak. umarım transferi gerçekleşir. hem böylelikle Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı futbolcu tartışmalarına da son nokta koyulmuş olacak. haksızmıyım ?

Biz haklıyızda renkliler bunu idrak edemez :)

selam kartallar..veee maç başladıııı..=)

link isteyen varsa atabilirim..=)

BeşiktaşLı Yemini..

Seyirci değil , T A R A F T A R...

Bayramda değil , K A R A G Ü N D E...

Moda için değil , F O R M A için...

Kupa için değil , A R M A için...

Hava için değil , S E V D A için...

Ayrı ayrı değil , O M U Z O M U Z A...

90dk. değil , Ö M Ü R B O Y U...

Yalanla değil , K A N I M L A...

Şerefsizce değil , O N U R L A...

Utanarak değil , G U R U R L A...

Eğilerek değil , D İ M D İ K...

Sefada değil , C E F A D A...

Koltukta değil , B E T O N D A ...

Minderde değil , Ç A M U R D A...

Bazen değil , H E R M A Ç T A...

Oturan değil , Z I P L A Y A N...

Puroyla değil , A T K I Y L A...

Çekirdekle değil , B A Y R A K L A R L A...

Muhabbetle değil , T E Z A H Ü R A T L A...

İhanetle değil , S A D A K A T L E...

Kendime değil , K A R A K A R T A L A...

Şampiyonken değil , H A S R E T K E N...

Görüntüde değil , Ö L Ü M Ü N E...

Haksız bir davada zirve olmaktansa , B E Ş İ K T A Ş , I M D A ZERRE OLACAĞIMA

VE BEŞİKTAŞ'A....BAĞLI KALACAĞIMA YEMİN EDERİM.. ;)

r9031k.jpg

süperr bravooo iste bu besiktasli olmanin farkliliklarindan sadece bir kactenesi

Yeni Sezon Beyaz Formamla Birlikte, Bu sezon İnönüde Maç kaçırmıycam inşallah. Yeni Açık Tribün Kombinemi de Aldım :)

Güzel konu :) Benide ekleyebilirmisiniz?

3 Günlük Avrupa (Trakya) arasından sonra yeniden sizlerleyim sayın takımdaşlarım :) Nasılsınız bakalım iyi misiniz ??

Yeni Sezon Beyaz Formamla Birlikte, Bu sezon İnönüde Maç kaçırmıycam inşallah. Yeni Açık Tribün Kombinemi de Aldım :)

Yuvadakı kombineLi kartaL sayısı 2 oLdu..Bu sayı artar umarım..Mami konuştugumuz gibi yapacaz bişeyLer.. :)

Güzel konu :) Benide ekleyebilirmisiniz?

Ata kızı yuvaya katıLma ıstegın guzeL ancak önceLıkLe beşiktaş boLumune biraz katkı yapman gerekmekte..Örneğin konu açarak,açıLan konuLara yorum yaparak forumun her köşesınde beşiktaş'a destek oLarak..BunLarı gerçekLeştırdıgın an aramıza katıLmaman ıcın hıc bır neden kaLmaz..

3 Günlük Avrupa (Trakya) arasından sonra yeniden sizlerleyim sayın takımdaşlarım :) Nasılsınız bakalım iyi misiniz ??

HoşgeLdin yıLmaz.. YağmurLu bı hava şiddetLi bi rüzgar..Kısacası aLışıLmısın dışında ıyıyım..BöLe bi havada kötü oLmak mumkun degıL zaten.. Sen nasıLsın bakıım ??:sigara:

Kendisi nasıLsın dıye sormaz sonrada bende iyiyim der.. Ne diyim ki şimdi kaprisLi eaqLe ne oLucak.. :)

Geri