HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Haa bak yanlış anlaşılmış. Transfer konusu aç demiyoruz haber sitelerinden copy paste yapıp buna hak kazandım denilmez.
1-Aklının bir köşesinde hep Beşiktaş olucak hiç çıkmayacak.

2-Sevgiline ayırdığın kadar zaman ayıracaksın.

3-Beşiktaş' ı herzaman heryerde, herşartta savunacaksın.

Paylaşım yapmasan da olur ondan sonra . haa şunları kabul etmen lazım. avatar,rütbe ve nerden yazısı bizler gbi olucak herzaman. Ve bi girdim mi de çıkması kolay olmaz söyliim

bi dk benim adım geçmiş burda =)
ben zaten biliorm şu durmda bu teame giremiycemi beşiktaş bölümnde paylaşım yapmam gerekioms ama ben tutupta transfer konusu açamam bi bayanım sonucta =$ tezahürat isteyin sonuna kadar yaparım sesim kısılana kdr =)) ama bn nasl gircem bu teame yaaa :(

Transfer konusu aç demıoruz kı illa ki=))

Sitede
Mozole denildiğinde Besıktas
eRDeM denıldıgınde Besıktas
HeLLFire denıldıgınde Besıktas
dr.mud denıldıgınde Besıktas
akla gelıosa =)

Bal Böcegi de boyle olmalı

Haa bak yanlış anlaşılmış. Transfer konusu aç demiyoruz haber sitelerinden copy paste yapıp buna hak kazandım denilmez.
1-Aklının bir köşesinde hep Beşiktaş olucak hiç çıkmayacak.

2-Sevgiline ayırdığın kadar zaman ayıracaksın.

3-Beşiktaş' ı herzaman heryerde, herşartta savunacaksın.

Paylaşım yapmasan da olur ondan sonra . haa şunları kabul etmen lazım. avatar,rütbe ve nerden yazısı bizler gbi olucak herzaman. Ve bi girdim mi de çıkması kolay olmaz söyliim

sen benim bunları yapmadığımı nerden bliosn? Ben Beşiktaşa olan sevgimi burda göstermedm die beşiktaşlı olmuo muyum? En az sizler kadar beşiktaşlıyım.. maça gidip bağırmaktan sesimin kısıldığı ve stadda yağmurun altında durmaktan hastalandığım günleride bilirm Siz merak etmeyin bi çok kşiden daha harbi bi Dişi Kartalım

tamam olabilrsin. biz de hastayken lapa lapa kar yağarken. gidiyoruz maçlara. ispatlamak zorunda değilsin. Bu grubun adı Hackhell Beşiktaş Team. o yüzden Hackhell de de göster kendini.

nyse ben içimde yaşarım bu aşkı :hadiordan ama arkanızdayım destekliorm sizi :D inş bnde girerim bi gün :utan:utan

Girersin tabi İnan senden daha çok istiyorum şu team in dolmasını. tek yürek tek bilek olalım istiyorum. O yüzden sadece içinizdeki aşkı dışarı vurmanız lazım en azından hackhell de.
Beşiktaş' ı yaşıyosun bundan büyük mutluluk yok

tabiki yaşayacğm beşiktaştan başka bi aşk yok bu hayatta ben bunu anladm herşey fasa fiso tek gercek beşiktaş..

Emre yan çiziyo Erdem :) Ablası da onun gibi olmaz inşallah :goz:

ben maçlara hep emre ve babamla giderim =) daha kapalıya giremedim babam sokmuyo oraya :( yeni açık alt ya da orta da bulunurz biz =) inş görüşürz bi gün ordayken =))

Bilet fiyatları böyle giderse bizim de mekan orası olacak galiba :goz:

ben maçlara hep emre ve babamla giderim =) daha kapalıya giremedim babam sokmuyo oraya :( yeni açık alt ya da orta da bulunurz biz =) inş görüşürz bi gün ordayken =))

Gercı Emre satıyo bizi maçlarda ama :hhmanD
Pazar Olımpıyattayız... İnönüde karşılaşmak dılegı ıle beklerız KAPALI ya =)

Mamii İkinci Mekan hazır VAGONNNNNNNNNN =)

ßu Ne Yaw Konu Reha Muhtarın Sundugu Sohbet Programına Dönmüş..

Mami ßi Kahve Yaparmısın Canım ßende KatıLayım Muhabbete.. :hhmanD [ Orta Şeker oLsun.. ] :D

artık free gelcem maçlara babam olunca giremiorm çok ateşli taraftarlar varms bişey olurms die sokmuo :D inanınki kapalı hep hayalim :D sezonun ilk maçı inönüde olursa kesin gelicez zaten

Bu arada inönüde izleyecebileceğimiz ilk maçımız maalesef 4ncü hafta Gaziantep maçı olacak

mert buyur gel kahve hazır olana kadar. koyuyorum ocağa :D

artık free gelcem maçlara babam olunca giremiorm çok ateşli taraftarlar varms bişey olurms die sokmuo :D inanınki kapalı hep hayalim :D sezonun ilk maçı inönüde olursa kesin gelicez zaten

Ilk mac yıne Olımpıyatta 2. Hafta cezalıyız İnönü Kapalı =(

:( bilmiodm.. Bekleriz sorun değil =))

Maça GeLirken İce Tea Getirme BaL ßöceqi.. Herkesın Kafası GüzeL oLur.. :hhmanD

MozoLe Miяach;4509461' Alıntı:
Maça GeLirken İce Tea Getirme BaL ßöceqi.. Herkesın Kafası GüzeL oLur.. :hhmanD

o ice tea olayınıda emreye alıştıran benim zaten çok seviorm die içirdim ona da ii geldi :D ne iş sizede mi getircek ice tea ii ya getiriyim mi :D

Mert kanka bizim kafa güzel olması için ice tea ye mi ihtiyacımız var. kapalıya girince kendiliğinden güzelleşiyo zaten kafalar :)

o ice tea olayınıda emreye alıştıran benim zaten çok seviorm die içirdim ona da ii geldi :D ne iş sizede mi getircek ice tea ii ya getiriyim mi :D

İyi mi geldi? :saskin: çocuk zil zurna sarhoş olmuş o icetea yüzünden. sabahlara kadar kusmuş

Geri