HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

selam arkadaşlar..nasılsınız görüşmeyeli..

hiç boş bırakmaya gelmiyorsunuz..hemen de değişmişsiniz caanım hackhell'i.. =)

alışmak zaman alacak ama olsun..güzel olmuş..önemli olan burada olmak..görüntü nasıl olursa olsun mami.. =)

:thumbup1:alemin kralı beşiktaş boşuna dememişler boğazın kartalı diye bize ,adımızda şanımızda belli BEŞİKTAŞ !!!:thumbup:

Şubat ayının iLk haftasında bi buLuşma yapıcaz kartaLLar.. İstanbuLda oLanLar veya o vakitte ıstanbuLda buLuncak oLan var ise ve geLmek ıstıyorsa bana uLaşsın..

Evet kanka haftaya.. Bu gece mekan'ı beLirLeyeLım.. Erdemınde benımde bir kaç fikrim var senLe özgürde mekan söyLersiniz kararLaştırırız bi güzeL..

Farketmez adamım.. Bir oLaLım tek yumruk mekan hiç önemLı degıL.. :)

Ama tabiki buLuşma bızım burda oLursa ayrı bı guzeL oLur.. Semtimizin kokusu yeter.. AsaLet kokuyor..

Üzülme mesutçum sen de gelirsin inşallah bi gün.

Mesut yıLdırım demirörene bi suıkast düzenLeyip öLdür seni yuvaya aLaLım ne dersın kardeşım.. :)

Şaka bi yana en sonunda o oLucak.. Aldıgın bedduLarLa sırat köprüsünü göremeden yerın 7 kat dibine giricek.. Ama oLsun onun inadına formamızı atkımızı bırakmayacagız..

Sen zarar verdikce biz daha çok sevecegiz beşiktaşımızı sayın başkan.. ;)

MozoLe Miяach;4892311' Alıntı:
Mesut yıLdırım demirörene bi suıkast düzenLeyip öLdür seni yuvaya aLaLım ne dersın kardeşım.. :)

Şaka bi yana en sonunda o oLucak.. Aldıgın bedduLarLa sırat köprüsünü göremeden yerın 7 kat dibine giricek.. Ama oLsun onun inadına formamızı atkımızı bırakmayacagız..

Sen zarar verdikce biz daha çok sevecegiz beşiktaşımızı sayın başkan.. ;)

Ben bu Adama Zaten Suikast Düzenlicem Alsanızda Almasanızda Ama Alsanız Çok Makbule Geçer :laugh:

ben bi kere teşebbüs ettim buna suikaste. ama korktu dışarı çıkmadı =) sonra polisler zorla beni dışarı çıkardılar. biraz yara bere içinde kaldım. Kayseriye yenildiğimiz maç sonrasıydı. Ah bi elime geçirseydim ah

Özel Davet Gerekiyo Galiba Konuya Bakmasak Haberimiz Olmıcak :001_unsure:

KartaLLarın ÖzeL Davete İhtiyacı oLur Mu Hiç ?? Aç KanatLarını SüzüLe SüzüLe BuLuşma Mekanına GeL Dişi EaqLe.. (=

Geri