HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

dünyaya dert çekmeye gelmişiz biz yaa..takım bi taraftan, iş bi taraftan, uykusuzluk bi taraftan..ne bu bööle yaa.. =)

Yine Halimize Çok Şükür (=

Kartal Yuvası ben geldim. =)

keyifler nasıl.. ?

hoşbulduk mami..naaber..herşey yolundadır inşallah..

Hoşgeldin Bülent Abi :laugh:

Çok şükür abi. Bugün kar yağdı neşeliyim =) sen nasılsın?

ooo hadi gözünaydın..bekliyordun kar yağmasını.. =)

bende de herşey iyi..yine aldım bilardo maçımı bugün..ya ben pis oynuyormuşum bu oyunu bee.. rakip dayanmıyor.. =)

Bigün beraber oynamak da nasip olur inşallah abi =) ben pek beceremesem de ...

inşallah.. =)

istanbul'a geldiğimde Beşiktaş antrenmanlarını maçlarını izlemekten fırsat bulursam neden olmasın mami.. =)

inşallah kapalıda omuz omuza kartal gol gol gol diye bağırmak da nasip olur =)

mevlam yazmışsa olur be mami..sen hiç merak etme.. =)

Merhaba arkadaşlar.Teşekkür ederim Muhammed iyidir.Sen nasılsın.Bu arada daha samimi olmak için benimde Mami dememde bir sakınca var mı ? Bülent Bey yaşınızı bilmiyorum ama benimki 42 müsadenizle sizede Bülent diye hitap edeceğim.Bütün Beşiktaşlı arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Kemal abicim söyleyebilirsin tabi. şuan aramızdaki en büyük Kartal sensin =) saygı duyuyoruz

Merhaba arkadaşlar.Teşekkür ederim Muhammed iyidir.Sen nasılsın.Bu arada daha samimi olmak için benimde Mami dememde bir sakınca var mı ? Bülent Bey yaşınızı bilmiyorum ama benimki 42 müsadenizle sizede Bülent diye hitap edeceğim.Bütün Beşiktaşlı arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

selam millet yine ben..=)

ne demek Kemal abicim, tabiki diyebilirsin..yaşım 35 benim..mami'nin dediği gibi yuvamızın en büyük kartalı sensin..saygılar abim..

Fenerliler çok iyi bilir bu boğayı :) Kadıköy Meydandaki boğa. O da doğru yolu bulmuş

xds00m.jpg

Geri