HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Maç saati geldi . Başarılar Kartalım

Ben Gelemiyorum Burda Kar Var Görüş mesafesi Az Uçacak yerlerim Donuyo :lol:

İşte Rap'in PapasıyLa HristiyanLarın Papasının Arasındakı Fark.. (=

29lifcm.jpg

Maç başLıyor bu arada yaw.. İnşaLLah kazanırız..

selam Kartallar..nasılsınız görüşmeyeli.. =)

büyük gün geldi işte.. inşallah kongreden beklediğimiz hayırlı haber çıkar..

31-01-2010

bu günü unutmayın..Beşiktaş'ımın tüpçü işgalinden kurtuluş günü olarak her sene kutlayalım.. =)

Günaydın abi, yoktun ne zamandır. arayı açma yaa.
İnşallah Beşiktaş için en hayırlı olan sonuç çıkar. Yani Murat AKSU =)

günaydın mami =)

bu ara biraz yoğundum..iş güç derken fırsat bulamıyordum..

nasılsın iyimisin..

Çok şükür abicim.
Siyah Beyaz yaşamaya devam ediyoruz.

Bir Gün Gelecek Bir Gün Kalacak. İşte O Gün Güneş Benim İçin Doğacak..

biz iyiyiz..sen iyi ol gerisi önemli değil.. =)

Aklıma bi askerlik anım geldi :)

Askerliğimin bitmesine 2 hafta falan kalmıştı, Bölükteki bütün işlerden, muaf tutuldum yatış vakti gelmişti, o arada da bizim tostçu izine çıktı, orası boş kalınca bana dediler gidene kadar dur orda :) neyse kapalı mekan, eğitim, spor falan hiç bişey yok. sabah dükkanı açıyom akşam kapatıyom. Yine bi gün millet dışarda ictimada ben içerde, cepten manitayla konuşuyorum :) Sürgülü bi cam vardı yüksekçe, biri cama tıklıyo, elimle sonra sonra işareti yapıyorum hiç bakmadan:) baktım şiddeti arttı vurmaların, kafamı bi çevirdim bölük komutanı :) adamın omuzundaki yıldızlar o an başımın üzerinde dönmeye başladı :) telefonu hemen cebime attım gittim camı açtım, cebimden de "aşkım aşkım" diye sesler geliyo, :) camı açtım hala da titriyorum, Düşünün Yüzbaşı beni ayaklarımı uzatıp telefonla konuşurken görüyo üstelik de eliml git işareti yapıyorum ona :durdurun Neyse bana bişeyler söylüyo ama hiç anlamıyorum korkudan :)
Adam bişeyler anlatırken ben de camı yavaş yavaş kapatıyorum ama korkudan ne yaptığımı bilmiyorum ki. Çaaat adamın suratına kapattım camı, Yüzbaşı şok oldu, kafası sıkışıyodu :) Bi bağırdı aç lan şu camııııı :) kendime geldim hemen açtım, içimden de dua ediyorum Allahım burda benim canımı al diye. lan dedi ne kapatıyosun camı, bi koli istedim senden dedi. dilim tutuldu :) zar zor emredersiniz komutanım dedim. yandaki kantine gittim koli alıcam baktım bizim kantinci yerlere yatmış gülme krizine girmiş adam :) verdim koliyi gitti. haber bekledim 10 gün boyunca ne zaman çağırıp askerliğimi yakacak diye ama çağırmadı, çağırmadığı gibi tezkereye giderken bana para verdi. Yolda Lazm olur diye :)

biz senin kadar şanslı değildik mami.. =)

iki küçük hata yüzünden 6 gün kodes cezası aldım..hemde askerliğim bittikten sonra çektim cezamı..teskere aldıktan sonra eve 6 gün geç gelmek iğrenç bişey =)

son dakika..

tüpçü ilk icraatını açıkladı..

ntvspor'da altyazı geçiyor..

''Yönetim Delgado'nun dondurulan lisansını yenilememe kararı aldı''

tabata çok yaşaaaa..!!!!

Demiröreni kongre sonrası alkışlayan, yetmez demirören yetmez diye tempo tutan Alen ve yanındakilerden ötürü ÇARŞI benim için bitmiştir. avatarımdaki çarşı ibaresini de kaldırıcam. Benim için tek gerçek Beşiktaş. Sevdası asla terketmeyecek. Bu benim aşkım, Alen ve adamları seviyo diye değil, Siyahla Beyazı yanyana görünce diken diken olan tüylerim yüzünden seviyorum ben Beşiktaş' ı.

koskoca 3 yıl

36 ay, 156 hafta, 1095 gün, 8760 saat, 525600 saniye...

bünyesi bu zaman boyunca edilecek küfürleri kaldırabiliyorsa varsın devam etsin tüpçü ve onun satılmış tayfası.. ben her an küfür ediyor olacağım çünkü..

tüpçüye oy veren yüreksizler de buna dahil..

gerçek Beşiktaş'lının başkanı tüpçü değil olamaz da..en azından ben onu başkan olarak görmüyorum..

oLan oLdu napaLım.. Bundan sonra bizim görevimiz koşuLsuz bı şekıLde Beşiktaşımıza destek vermeye devam etmek oLucak.. Dişimizi sıkıp sabredicez bu renkLerın uğruna..

o kurban olsun bu renklere..

sakinleşmem lazım, sakinleşmem lazım..!!

ama aklıma geldikçe deliriyorum..

Geri