..:Hackhell Fm:..

bence çok hoş olur açılırsa. İlk önce yöneticilerden izin al ondan sonra rahatlıkla yap biz dinleriz :D

...
öncelikle çok güzel düşünmüşsün arkadaşım... Ama artık radyolar eskisi gibi dinlenmiyor malesef. İsteyen internetinden bilgisayarından kafasına esen müziği açıp dinliyor... Dinlenmez mi dinlenir ama çok ilgi olacağını sanmıyorum...

bu radyo olaylarıyla bir süre uğraştım... çıkardığım sonuçlar şunlar... sadece belli bir tarz üzerine yayın yapılırsa bir süre sonra hit düşüyor... dj ler sadece parça çalıp hiç bir şekilde konuşmazsa hit düşüyor... dj ler sohbeti hoş ve görevini aksatmadan yapacak kişilerden seçilirse hit hiçbir zmn düşmeyecektir...

siteye büyük faydası oLacaktır bence ..
umarım oLur ..

mesela canlı yayına konuk alabilmek ben bunu yapmıştım ve inanılmaz ilgi gördü 1 defa denemek için yayın yapmıştım site sahibi çok ilginç buldu dinleyen sayısı 15'i geçmezken canlı konuk alınca 50 küsür olmuştu... nese dediğim gibi sadece parça çalmaksa gereksiz ama hoş sohbet olursa süper olur...

bazı torrent sıtelerınde goruyorum ve dınlıoru.Gercekten guzeL bısı oLması gayet ıyı oLur ...

zaten dj ler iyi seçilecek eğer daha profeyonelce bir fm olursa eminimki herkeze hitap edebilecek bir radyo olacak

açılsın acılsın

basiclife fikrinden dolayı kutluyorum senı...

ben henüz yeniyim ama bırakın bence herşey gizeminde kalsın..
radyo olayı büyüyü bozar ...
bence...

ActiveX gibi bişi yada direct link media player tarzı artık onların adnı tam çevirttiremeyeceğim(/idare edin)olursa bence hoş olur yanii...
Misal:Site açılır: üstte site tarafından gönderilen activeX denetimini çalıştırmak istiyormusunuz? der:
yükle deriz : 10 sn sonra radyomuz basit bir media player eklentisiyle canlı canlı dinlenir... :D
Not:Öneridir mümkünse?! diilse kaale dahi almayın hehe:D

Dur ya ben bi anket açiim merak ettim kaç kişi istiyormuş ona göre izin olayınıda kolaylaştırırız:d???

tamaam da nerden ındırışlıyor bu radyoooooo:zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Eğer Böle bişi yapılcaksa hackHell veri tabanı Altında Yapılır Kardes.Bu Konu Daha önce görüşülmüştü ModLar arasında.

daha önce birçok öneri ve istek konusu açtım hepside daha önce yapıldı denilerek çürümeye bırakıldı daha önce kaç kişiydik şimdi ise kaç kişiyiz herşey eskiden çok daha farklı bu nedenle yapılmasına %100 destek veriyorum

Geri