..:Hackhell Fm:..

arkadaşlar her tarzda çalabilen deneyimli dj ler olacak ve hh li olacaklar çok süper olur benim istediğim sadece

HACKHELL FM İSMİNİ ALABİLMEK

bunu vermelerinde bi sakınca olmaz die düşünüyorum

sen ne dıosan o abi :D

vaLLa dj olmak isterim hemde çok :D

arkadaşlar ben sadece solariz'in buraya Hackhell Fm ismini radyo sitene koyabilirsin ve ne şartlarla olcağını sölemesini istiyorum ayrıca benim sizin gözünüzde güvenilmessem bu iştende vazgeçerim

güzel olabilir aslında çok uğraşılcak bişi değilse denenebilir tekrar..

çok üye geldi siteye......

BasicLife olmaz diye bir şey yok. Ancak yönetiminde bu konudaki görüş ve düşünceleride önemli.
Geçen attığım Post'a her tarzda olacak demişsin. Bu güzel bir şey.
Yaptığın girişimide takdir ediyorum. Sonuç olumsuzda olsa en azından denedim dersin.
Hayırlı olsun ne diyelim :)

Beyler bence bi anket yapın %70 en az istiyodur ya

Öncelikle bütün yazınızı büyük harfle yazmanız internette bağırmak atıf yapmak anlamına gelmektedir. Bu yazım şeklinizi doğru bulmuyorum.

Ayrıca, ben farklı bir websitede hackhell adı kullanılarak işlem yapılamayacağından yapılırsa da bunu hosting olarak desteklemeyecek biri olduğumu söyledim. Yani Hackhell adını kullanarak bir yerlere gelmek doğru değildir. Bundan bahsettim.

Hackhell için birşey yapmayacağımdan değil.

Ama istediğiniz radyo hackhell için açılırsa (hackhell.com üzerinden) tabiiki seve seve yardım edebilirim.

Herhangi bir ücret talebinde hackhell radyo için birşey talep etmiyorum. Ücreti ben vereceğim hackhell zarar etmeyecek demeniz de bu durumda yalnıştır.

Hackhell e birçok hizmet veriyoruz. Bu hizmette istenirse yapılabilir.
Hiçbir üyemizden extra ücret talep ettiğimiz yok. Bizimle olmaları yeterlidir.

Eğer gerçekten hackhell de bir radyo isteniyorsa bunu hackhell e entegre ederek kullanabiliriz.

FLATCAST çok amatörce ve kararlılığı olmayan bir sistem olacaktır. hackhell altında daha profesyönel şekilde winamp ve media player aracılığı ile dinlenecek birşey gerçekleştirebiliriz.

Sizde bu kadar istekli iseniz, DJ olabilir, dj arkadaşları yönetebilirsiniz.

İlk mesajınızdaki teknohell hackhell adını kullamaaz gibisinden bir yazınız var. Anlatmak istediğinizi anlıyorum. Ancak ilk bakışta, benim hostingimde hackhell gibi birşey olamaz anlaşılıyor. Lütfen o yazınızı temizleyin.

Yeni bir anket başlatalım ve radyo çalışmasını değerlendirelim. Eğer gerçekten isteniyor ise, bana ulasabilirsiniz.

Teşekkürler.

o zamanlar kaç tane üye vardı merak ettim şimdi milyona yakın üye var hackhellde
olmaması için bir neden göremiyorum

en az 100.000 üye varkende radyo vardı ve online dinleyip istek isteyenlerin sayısı 15-20 yi geçmezdi.Hatta Islak ıslak bile dinlemiştim rahmetliyi.

Fikrmi soran olursa;abuk subuk şeyler yerine istediğimiz dinlemek iyi ama yönetim verir bu son kararı,ne olursa olsun hayırlısı olsun

en az 100.000 üye varkende radyo vardı ve online dinleyip istek isteyenlerin sayısı 15-20 yi geçmezdi.Hatta Islak ıslak bile dinlemiştim rahmetliyi.

Fikrmi soran olursa;abuk subuk şeyler yerine istediğimiz dinlemek iyi ama yönetim verir bu son kararı,ne olursa olsun hayırlısı olsun

Evet bu dediğiniz doğru,
HackHeLL radyo bahsettiğiniz zamanlarda bile 15-20 yi geçmezdi. İşte arada sırada radyoyu ben alınca, sesimi duymak isteyen arkadaşlarla 40-45 olur sonra eski haline dönerdi :goz:

Şu anda durum ne olacak merak ediyorum.
Lütfen bu görüşlerinizi açıklayın.

bence bu hackhell fm olayı site açıldığında otomatik yüklensin...activex gibi bişey olsun ve otomatik medya player yada winamp livecast(play url tarzı) yapsın arada yöneticilerle sohbetler,dj performans,canlı yayın,güncel konuların konuşulduğu açık oturumlar yaniiii basbayağı radyo -------------
o zaman ben para yardımı bile yaparım sölemesi ayıp...
işte o zaman tam anlamıyla radyo olur
hackhell' ede bu yakışır....

site kurulduğundan beri 4 kez radyo kuruldu ve sonuç hep hüsran oldu... gerek yok... hh radyo sadece bir bayan arkadaşın dj liği saatlerinde maksimum 30 küsür kişiyi gördü, ki o zamanda hackhell büyük bir kitle durumundaydı...

Bence acılsın ama bir şartla :D eğer istekleri calarsan :D (( özellikle benim istekleri çünkü subatta askerim elinde asker parcası varmı yani bi albümün varmı bu işi yapacak))

arkadaşlar bu konu kapatılsın hellyboy726 nın da dediği gibi anket açalım bunun sonucunda gerekirse hh nin altında bi radyo açılabilir bende yardımlarımı esirgemem benimde zaten niyetimn hh için bşiler yapmaktı

Geri