Öncelikle bütün yazınızı büyük harfle yazmanız internette bağırmak atıf yapmak anlamına gelmektedir. Bu yazım şeklinizi doğru bulmuyorum.
Ayrıca, ben farklı bir websitede hackhell adı kullanılarak işlem yapılamayacağından yapılırsa da bunu hosting olarak desteklemeyecek biri olduğumu söyledim. Yani Hackhell adını kullanarak bir yerlere gelmek doğru değildir. Bundan bahsettim.
Hackhell için birşey yapmayacağımdan değil.
Ama istediğiniz radyo hackhell için açılırsa (hackhell.com üzerinden) tabiiki seve seve yardım edebilirim.
Herhangi bir ücret talebinde hackhell radyo için birşey talep etmiyorum. Ücreti ben vereceğim hackhell zarar etmeyecek demeniz de bu durumda yalnıştır.
Hackhell e birçok hizmet veriyoruz. Bu hizmette istenirse yapılabilir.
Hiçbir üyemizden extra ücret talep ettiğimiz yok. Bizimle olmaları yeterlidir.
Eğer gerçekten hackhell de bir radyo isteniyorsa bunu hackhell e entegre ederek kullanabiliriz.
FLATCAST çok amatörce ve kararlılığı olmayan bir sistem olacaktır. hackhell altında daha profesyönel şekilde winamp ve media player aracılığı ile dinlenecek birşey gerçekleştirebiliriz.
Sizde bu kadar istekli iseniz, DJ olabilir, dj arkadaşları yönetebilirsiniz.
İlk mesajınızdaki teknohell hackhell adını kullamaaz gibisinden bir yazınız var. Anlatmak istediğinizi anlıyorum. Ancak ilk bakışta, benim hostingimde hackhell gibi birşey olamaz anlaşılıyor. Lütfen o yazınızı temizleyin.
Yeni bir anket başlatalım ve radyo çalışmasını değerlendirelim. Eğer gerçekten isteniyor ise, bana ulasabilirsiniz.
Teşekkürler.