sideways
New member
- Reaction score
- 0
ceren48' Alıntı:Bravo, topyekün saldırıya geçmişsiniz. Seçim boyunca destekleyince iyi, beğenmediğiniz haber olunca kötü. Sizin demokrasi anlayışınız bu kadar galiba? Ben Muğla'dan tedavi için İstanbul'a gittim. Yattığım hastanede (Vakıf Gureba) gördüklerimden utandım. "Burası Türkiye olamaz. Bu insanlar 21.Yüzyılın Türk insanı olamaz" dedim. Allah, kadınlarımıza örtünün demiş (Ziynet yerlerinizi gizleyin). Her taraf burnunun altından topliğneyle yüzünü kapatan karaçarşaflılarla dolmuş. Ayaklarında terlik, ayakları pislik içinde. İbadet eden insanın ayakları temiz olur. Bu sıcakta, karaçarşafın içinde bunalıp, affedersiniz leş gibi kokuyorlar. Bu inanç mıdır? Yoksa, Çarşamba'daki bir hocanın emirlerine körü körüne itaat midir? Sohbet ettiğim hanımların hiç birinin de Kuran'dan, Hadisten, Fıkıhtan haberi yok. Cemaat, tarikat sohbetlerinde anlatılanlara inanıp, ne denirse uygulanıyormuş. Bu insanlara önce dinimizi doğru öğretmek gerekli. Dinimizi öğrendikten sonra kapanacaksa, onun ianancına saygı duymalı. Ama gördüklerimin içinde, hastaneye yakın oturan 25 yaşlarındak bir genç hanımın dışında yeterli bilgisi olan yoktu. Neymiş, mahallelerinde herkes kapanıyormuş, kapanmazsa selam bile vermezlermiş, yardım alamazmış. Bu mu olmalı kapanma gerekçesi?
Hürriye Gazetesi bir haber yapmış diye saldırın bakalım. O Hürriyet Gazetesi, başbakanın çocuklarının 2006'da aldıkları Çamlıca'daki trilyonluk arazileri, villaları elinde tapu fotokopileri olduğu halde tek satır yazmayınca iyi. O gazete, cumhurbaşkanı olmak için direnen sayın Gül'ün TOKİ'den tanesi 1,5 trilyonluk 2 villayı hangi para ile aldığını sormayınca iyi gazete. Gül'ün Kayseri'de küçük bir torna atölyesi olan babasının nasıl olup da İstanbul'un billboardları işini aldığını sormayınca da iyi. Ama eşi türbanlı milletvekilleri ile ilgili haber yapınca kötü. Hakaretin bini bir para.
Ayıptır ayıp. Demokrasi sadece sizin için değil, hepimiz için olmalı. Yargı, işinize gelince iyi, gelmeyince kötü olmamalı. Kimse kimseye baskı yapmadan huzur içinde yaşıyoruz. Yine sorun çıkartıp, ortalığı karıştırmaya kalkmayın. Benim kullandığım başörtüsü başka, sizin siyasi simge haline getirdiğiniz türban başka. Bakın, Irak'taki gelişmeler yüzünden adım adım bölünmeye gidiyoruz. Birlik olmamız gereken zamanda şuydu buydu diye birbirimize kin kusmayalım.
Size son bir sözüm: İyi eğitilmeyen, çalışmayan, üretmeyen toplumların sonu iyi olmaz. Acaba, biz bu tarife uymuyor muyuz?
Ilk once tedavin icin gecmis olsun demek isterim..
Evet haklisin ulkemizde maalesef bazi cahil insanlar var,
cahil olmasalardi "karacarsaf" in Islamiyette yeri
olmadigini, temizligin imandan geldigini bilirlerdi. Ondan
dolayi boyle bir genelleme yapip inanclilara baglaman yanlis.
Ayrica bunun konuyla ilgisini cozemedim, hurriyet gazetesinin
yaptigi utanc verici haberi savunuyorsun ama asil boluculuk
yapan onlar, kalkip insanlari tesetturlu diye ayirmak en buyuk
boluculuk degilmi?, mini etek giyen milletvekili eslerinin isim
listesini verseler hosnut olurmu? tabiki olmaz..saygilar
Magazin'den onun bunun ozel hayatindan baska haber bulamayan zavalli
din dusmanlarinin yaptigi haberler, ama ucuz 5 para etmez..!
YAZIKLAR OLSUN..!