Hürriyet'in utanç veren listesi...

ya tmm da bize ne meclisteki türbanlı eşlerden yaa :S

türban kişisel seçimdir kimse buna karışamaz karışmayada cüredemez;müslüman bir toplumuz gayet normal türban olayı türban ve siyaset bunlar alakalı değil birbiriyle!dediğim gibi kişisel tercihtir.avrupadaki okullarda şuanda türbanla derslere girmek serbest olmuş hatta bazı A.B üyesi ülkeler bile var biz burda yok türbanlı yok siyasetçinin eşi türbanlı olmaz diye vasvatalara gerek yok!

herşey zamanla aslına rücu eder...ak partinin aslı da buydu zaten.

ishynum846' Alıntı:
Bu gazeteyi alanlar destekleyenler sahip çıkanlar bu haberler yazılması için
oradalar.. Onlar için gayet doğal. Kendilerini daha çok belli ediyorlar.
her geçen gün İsrail ortağı Doğan grubunun ne olduğu daha iyi
anlaşılıyor!

Geçen seçimLer de
o doğan grubunun benzeri görüLmemiş katkıLarından doLayı
biriLerinin iktidara geLdiğini de biLiyor herkes..
demek ki öküz öLdü ortakLık bitti
birbirLerine ihtiyaçLarı kaLmadı ki bu yoLa başvurmuşLar
Yoksa zamanın da uzan a yaptıkLarının aynısını
hatta kat kat fazLasını doğan grubuna da yapmaLıydı iktidar

bencede çok saçma bu başörtüsü olayını sorun olarak görmek bırakın herkes serbest olarak tarzını yaşasın.. tarz olarak görelim bu başörtüsünü.. bu en iyi fikir.. hürrüyet zaten topaç gibi dönen bi gazete nerden su gelecekse çanakları oraya çeviriyor hiç saşırmadım bu haberine. bu tür haberler başörtüsünün bazı kesimce istenmediği sindirilemedi için çıkıyor..
kısacası cumhurbaşkanı olacak adamın karısı ******* olsaydı sorun olmazdı. ama başörtülü olması sorun oluyo..
anlamıyorum allahtan korkmuyorlarmı?? ahirete inanmıyorlarmı???

not:arkadaşım daha ilk mesajında hakaret içeren kelimeler kullanıosun..!
bölüm kurallarını oku lütfen..

bunların arasında ne öküz ölür nede ortaklık bozulur hepsi senaryo akılları sıra kendilerini muhalif kanat gibi gösterip emin çölaşan olayını unutturmak

nelerle uğraşıyoruz ...sanki burası mozambik.kişisel özgürlükler yok sanki..allahım sabırrr..

doğan gazetelerini 2002 den buya na okumuyorum

nedenni çok işte bir örnek bunun gibi bir sürü haberleri var

"dedemin bir sözü vardı çıplak hatun resmi olan gazeteden hayır gelmez":durdurun kendisi cumhuriyet okurdu

ben son beş yıldır Yeniçağ zaman ve cumhuriyeti takip ediyorum

Her şeyi hallediyoruz. Ülkemizde hiçbir sorun kalmıyorda türbana takıyoruz kafayı... %99,99'u müslüman olan bir ülkede yaşadığımızı unutuyorlar bazen. Ayrıca yönetim şeklimiz Cumhuriyet. Demokrasi var bu ülkede.. Bazısı mini etek giyer, bazısı türban takar... İnsanların yaşayış biçimleri herhangi bir tehdit unsuru oluşturmadıkça kimseyi ilgilendirmez.. Ben böyle düşünüyorum.. Saygılar...

demokrasi demokrasi diye yaygara koparanlar demokrasiden bi haberler. Laiklik elden gidiyor, burası nasıl demokratik bir ülke diye konuşmayı biliyorlar, hem de haksız oldukları halde, Lakin Hürriyetteki tezatlığa bak....... DEmokrasi katili bunlar

koRKULrI baŞIna GeLİyoRRR

Başlarına türban takmaya korkanlar ve o başkalarının başlarındaki türbanı her fırsatta söküp atmaya çalışmış ve hep millete başlarında türban olanların başa geldiğinde kendilerinin çıkartmaya çalıştığı gibi başkalarına türban takmaya zorlayacağı korkusunu aşılamış ve hep bu başlarına türban takanların başa geleceği günün yakın olmasından dolayı bu korkularını daha göz önünde tutarak mesaj göndermeye çalışmış insanların çaresizlik içinde olduğunu gösterir bir durumdur.

bu kafalar bunu hep yapacaklar bu hiç bitmeceyek bir savaştır. Müslüman lara karşı yapılan savaşlarda O hain ellerinin ilk uzatıldığı şey Başörtüsü olmuştur.

Bu insanlara fırsat verseniz ülkedeki tüm müslümanlara zorla din değiştirirler.

BU FIRSATI ONLARA VERMEMEK ICIN BOYLE HABERLERE KARSI EN BUYUK TEPKIYI VERMEMIZ GEREKIR.

Geri