GS 3-0 BJK [TSL 5. Hafta - Tek BaşLık]

oynamasın gene top orasına burasına carpıp onunde kalıp gol felan olur:) gerçi farketmez en kotu ihtimal 1 fazla atar kazanırız :)

RT-15 AsLan'ı BekLiyor

Gaziantepspor`dan transferi büyük olay yaratan Rodrigo Tabata`nın, Ümit Milli Takım ile oynanan hazırlık maçındaki performansı göz kamaştırdı. Sambacı sergilediği oyunla, camiadaki çatlak sesleri noktaladı.

Gtabatatabata.jpg

Kara Kartal’ın aylar süren 10.5 numara arayışı, Gaziantepsporlu Rodrigo Tabata’nın transferiyle sonlanmıştı. Ancak Brezilyalı futbolcu için ödenen 8 milyon Euro’luk bonservis bedeli hem camianın önde gelen isimlerini, hem de taraftarları oldukça rahatsız etmişti. 10.5 numaradan esinlenerek kendisine 15 numaralı formayı seçen Sambacı, önceki gün Ümit Milli Takım’la oynanan hazırlık maçında ilk kez sahne aldı. Siyah-Beyazlı taraftarların önce temkinli yaklaştıkları Tabata, sergilediği performansla İnönü Stadı’ndaki izleyicilerin gözüne girmeyi başardı.

‘Derbide sahada olacağım’
Ayağındaki topları olumlu kullanan ve ara paslarıyla da etkili olan Tabata, rakip fileleri bir kez havalandırdı. Tecrübeli futbolcunun ortaya koyduğu oyun, bu transferde önemli rol oynayan Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Mustafa Denizli’yi de rahatlattı. Galatasaray karşılaşmasına kadar hazır olacağını belirten Tabata, “Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyor, teknik heyet her konuda yanımda... Kendimi iyi hissediyorum, Galatasaray derbisinde sahada olacağım ve çok daha iyi bir futbol sergileyeceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kulladı. Önceki günkü Ümit Milli Takım maçında 59 dakika sahada kalan Tabata’nın, Galatasaray’la oynanacak kritik derbide 90 dakika oynaması bekleniyor.

Sadece Galatasaray maçında da değil ondan sonra ManU maçı var şuanki performansından daha fazla oynaması lazım. tabi bu herkes için geçerli.

Tabata'ya Özel İlgi

tabata_695783.jpg

Tecrübeli çalıştırıcımız Mustafa Denizli, Gaziantep’ten transfer edilen Tabata’yı bu maça özel olarak hazırlıyor.

12 Eylül'de Galatasaray ile yapacağımız maça kilitlendik. Son şampiyon sezona istediği gibi başlayamamanın sıkıntısını yaşarken, teknik direktör Mustafa Denizli derbiden zaferle çıkmanın planlarını yapmaya başladı. Tecrübeli çalıştırıcı, Gaziantep'ten transfer edilen Tabata'yı bu maça özel olarak hazırlıyor.

Oyunu umut verdi
Çalışkanlığı ile her zaman dikkat çeken Brezilyalı oyuncuyu denemek adına Ümit Milli Takım ile yapılan karşılaşmada oynatan teknik patron, değişik görevler verdiği yeni gözdesinden memnun kaldı. Maç 4-3 ümitlerin galibiyetiyle sonuçlanmasına rağmen takımı adına 1 gol atan ve forvet arkasında başarılı bir görüntü çizen Tabata için Denizli, genel sekreter Kenan Öner'e, olumlu görüş bildirdi. Denizli şöyle konuştu: “Galatasaray maçına belki tam kadro çıkmayacağız ama sahada görev alacak futbolcularımız bu eksikliği hissettirmeyecek.

Amacımız Ali Sami Yen Stadı'nda 3 puan almak. Bu konuda orta alanda değişik isimler ve sistemle mücadele edeceğiz. Tabata'nın da vereceğim görevi en iyi şekilde yapacağını düşünüyorum. Çalışmalarda bunu gördüm.”​

Kaynak: Milliyet

Nobre : "Yine Atacağım"

nobre45.jpg

Galatasaray'ın belalısı olan Mert Nobre, cumartesi günü oynanacak derbiye hazırlanıyor.

Hem Fenerbahçe, hem de Beşiktaş'ta attığı gollerle Galatasaray'ın belalısı olan Mert Nobre, cumartesi günü oynanacak derbiye hazırlanıyor.

Bu sezon henüz golle buluşamayan Nobre, mutlaka Sarı-Kırmızılı fileleri havalandıracağını iddia etti. Kendisine güvendiğini belirten Brezilyalı yıldız, “Son haftalarda kadromuzda büyük bir forma mücadelesi var. Ama benim kendime olan güvenim tam. Ne kadar sahada kalırsam kalayım, bu maçta mutlaka gol atacağım. Galibiyete çok ihtiyacımız var. Kazanacağız ve yolumuza devam edeceğiz” dedi. Nobre, geçen sezonun 33. haftasında oynanan Galatasaray derbisinde sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda forma şansı bulabilmişti.

Kaynak

Ha şöyle naşemiz yerine gelsin. Hoşgeldin Mert :D

Favori yok Ama Farklı kazanan bir takım olacak oda Galatasaray 5.dakikada Arda,Elano,Nonda,Baros 4-0 biter Geçmiş olsun.

Futbol Takımımız'ın Cumartesi günü saat 21.00'da Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı derbi mücadelesini Bülent Yıldırım yönetecek.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alper Ulusoy yaparken, maçın 4. hakemi ise Süleyman Abay.

Favori yok Ama Farklı kazanan bir takım olacak oda Galatasaray 5.dakikada Arda,Elano,Nonda,Baros 4-0 biter Geçmiş olsun.

Hayal gücünde baya iyimiş he..
Peki sezon sonu şampiyon kim olur.
Maçlarda hangi sonuçları alır onlarıda rica etsem bizimle paylaşırmısın

Uyanma vakti geldi Kartalım.

BEklemiyorum ama sonunan kadar inanıyorum

Nihat'tan İyi Haber GeLdi!

Beşiktaş`ın milli yıldızı Nihat Kahveci`nin sakatlığının ciddi olmadığı ifade edildi.

Gnihat.jpg

Milli Takım doktorlarıyla görüşen siyah-beyazlıların, tecrübeli oyuncunun son durumunu sordukları ve "Nihat size sağlam dönecek" yanıtını aldıkları öğrenildi.

Bu haber teknik direktör Denizli`nin yüzünü güldürürken, Nihat`ın derbi maçta forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

sakatlıkların biri bitmeden biri başlıyo. İnşallah gerçekten önemli bişeyi yoktur.

Olumsuz hava şartları nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ertelenmesi gündeme geldi.

Gbjk_gs_lig_ibo_arda.jpg

Milli heyecanın ardından bütün Türkiye, derbiye kilitlenirken, olumsuz hava şartları dev maçı tehdit ediyor. Meteorolojinin İstanbul’da cuma-cumartesi günü de şiddetli yağışın yanısıra fırtına beklendiğini duyurması, federasyonu harekete geçirdi. Yetkililer, kırmızı alarma geçip, tüm izinlerin kaldırıldığı itfaiye ve afet koordinasyon merkeziyle sürekli temas halinde. Kesin kararı vermek için gelişmeler takip ediliyor.

Harbi çok fena yağmur yağıyo. maçın da seyir zevkini düşüreceğini düşünyorum.

"Patlama yapacağımız maç"

Nihat Kahveci eski yuvası Beşiktaş’a döndü, kimileri eleştirdi kimileri gelişine sevindi. Mustafa Denizli’nin görev verdiği sürelerde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı milli oyuncu. Siyah beyazlı takımda şanssızlığını kıramamanın sıkıntısını yaşayan Kahveci, ay yıldızlı takımın kampından taraftarlara güzel mesajlar yolladı.
wr0qz4.jpg

Nihat, fizik-kondisyon olarak hazır durumda olduklarını söylerken, “Mustafa Denizli yönetiminde Ali Sami Yen Stadı’nda taraftarlarımızı sevindirecek skorla döneceğimize inanıyorum. Takım olarak patlama yapacağımız en önemli maç” dedi.

Geldiği günden bu yana yapılan eleştirileri hak etmediğini de sözlerine ekleyen yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Fatih hocamın beni Milli Takım’a çağırması ve inanması bazı sıkıntılarımı unutturdu.

Kritik bir maç oynayacağız. Ligin ilk derbisinde hem ben hem de Beşiktaş olarak çıkış yapacağımıza inanıyorum. G.Saray’ın favori gösterilmesi bizi ilgilendirmiyor. Çıkıp savaşacağız. Ben de eski Nihat Kahveci’yi taraftarlarımıza izlettireceğim. Çünkü hırslı ve inançlıyım.”

Kaynak:Haberbaz.com

2whr2qe.jpg

Lige çok kötü bir başlangıç yapan çifte şampiyon Beşiktaş geride kalan 4 haftada tam 6 puan kaybedince, tek çıkış yolunu Galatasaray maçı olarak görmeye başladı. Derbiyle yatıp, derbiyle kalkan Siyah-Beyazlı teknik heyet, Ali Sami Yen’den çıkış planını da belirledi. Galatasaray’ın milli takımlara 11 futbolcu vermesini Sarı-Kırmızılılar’ın dezavantajı gören teknik direktör Mustafa Denizli, milli oyuncuların takıma hem zihinsel hem de fiziksel açıdan yorgun olarak döneceğini düşünüyor. Bu nedenle maç temkinli başlayacak Kara Kartallar, ikinci yarıda gerçek yüzünü gösterecek.

Yusuf çok iddialı
İlk yarıda savunma ağırlıklı bir futbol sergilemeyi düşünen Siyah-Beyazlılar, özellikle 60. dakikadan sonra rakibin fiziksel açıdan düşüş yaşayacağını düşünüyor. Bu noktada sahneye çıkacak olan Tabata, Yusuf ve Holosko gibi yıldızlarıyla, Kartal sonuca gitmenin hesaplarını yapıyor. Sakatlığından büyük ölçüde kurtulan Yusuf Şimşek, “Ufak tefek ağrılarım var. Ancak derbide oynayacağımı düşünüyorum. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi yine Galatasaray filelerini havalandırıp, takımıma faydalı olacağım” dedi.

Eski Nihat derbide olacak

Nihat, ay yıldızlı takımın kampından taraftarlara güzel mesajlar yolladı.

nihat_20090822-233249_ank260_1176473.jpg

Nihat Kahveci eski yuvası Beşiktaş'a döndü, kimileri eleştirdi kimileri gelişine sevindi. Mustafa Denizli'nin görev verdiği sürelerde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı milli oyuncu. Siyah beyazlı takımda şanssızlığını kıramamanın sıkıntısını yaşayan Kahveci, ay yıldızlı takımın kampından taraftarlara güzel mesajlar yolladı.

Nihat, fizik-kondisyon olarak hazır durumda olduklarını söylerken, “Mustafa Denizli yönetiminde Ali Sami Yen Stadı'nda taraftarlarımızı sevindirecek skorla döneceğimize inanıyorum. Takım olarak patlama yapacağımız en önemli maç” dedi.

Geldiği günden bu yana yapılan eleştirileri hak etmediğini de sözlerine ekleyen yıldız futbolcu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Fatih hocamın beni Milli Takım'a çağırması ve inanması bazı sıkıntılarımı unutturdu.

Kritik bir maç oynayacağız. Ligin ilk derbisinde hem ben hem de Beşiktaş olarak çıkış yapacağımıza inanıyorum. G.Saray'ın favori gösterilmesi bizi ilgilendirmiyor. Çıkıp savaşacağız. Ben de eski Nihat Kahveci'yi taraftarlarımıza izlettireceğim. Çünkü hırslı ve inançlıyım.

Karakartal.com

Haydi Nihat!
Göreceğiz bakalım.

Geri