GS 3-0 BJK [TSL 5. Hafta - Tek BaşLık]

'Kendime Ne Diyeyim?'

Galatasaray`a 3-0 kaybedilen maç sonrasında bir çok pozisyonda kaleci Leo Franco`yu aşamayan Serdar Özkan açıklamalarda bulundu.

Serdar Özkan yaptığı açıklamada "Kaybetmeminizn nedenleri çok olabilir ancak böyle bir skor olacağını hiç beklemiyorduk. Çok erken gol yedik.. 1-0`ken benim kaçırdığım 2-3 pozisyon var. Kendime ne diyeyim? Şanssızlık mı diyeyim, becerisizlik mi diyeyim? İlk pozisyonumda çektim topu önüm boşalınca uzak köşeye vurayım dedim ayağımın içine denk geldi. İkinci pozisyonda da topu yine çektim bu sefer de sol ayağımın dışına geldi.. Atamıyorsan buna becersizlik denir.

Özleleştiri yapmam gerekirse.. Antrenmanda daha çok çalışmam lazım. Geçen sezon da devre arası çok puan farkı vardı. Ligin başı 9 puan fark var ama hiçbir şey bitmiş değil. Çıkışa geçeceğiz. Şampiyonlar Ligi çok değşik bir ortam. Bu maçtan etkilenmeyeceğiz ve elimizden gelenin en iyisini yapıp galip geleceğiz" dedi.

BEşiktaş kökten değişmeli yönetimde teknik ekipte gitsin artık.. Takımda BEşiktaş ruhunun r'si yok. YAzıklar olsun.. Aam gibi transfer bile yapamadılar.. O yönetimin başına beşiktaşın çaycısını oturtsan bunlardan iyi transfer yapar..
Galatasarayıda tebrik ederim ayrıca..

şampiyonlar liginde Allah yardımcınız olsun.bu oyunla bu takımla tr liginde bile ilk 3 hayal.şampiyonlar liginde neler gelir bu takımın başına tahmin bile edemiyorum.bjklı taraftarlara Allah sabır versin

Bir Futbolsever olarak ,
Bjk'nin eksiklerini görmek için Teknik Direktör olmaya gerek yok .

Bjk İyi bir Forvet ve İyi bir oyun kurucu ( 10,5 vs Denizli artık ne derse ) alması lazım dedik .
Sadece ben değil Tüm Türkiye dedi .
:goz:

Müzmin Sakat Nihat alındı Sırf Fb istiyor söylentileri çıktı diye .

Oyun kurucu Kurtarıcı diye .
Toplam maliyeti 15 Milyon Euro olan Tabata alındı .
O gün burda yazdım bu adam 15 milyon değil etse etse 3 taş çatlasın 4 milyon eder .
( etmez ama benden de 1 milyon iskonto olsun )

Hep şunu savundum .
Evet Bjk'nin oturmuş bir kadrosu var ama Gol atamıyor .
Gol atılmadan da maç kazanılmıyor .

Hep şunu savundum ve yazdım .
Bjk'nin Defansı iyi deniliyor ama Yarın birgün Güçlü bir ekip Çıkarsa karşısına Bu Bjk dağılır .

Nitekim Kötü oynayan Gs Bjk'ye 3 tane attı .

CL'de ( Şampiyonlar Ligi ) gelecek rakiplere göre bu Bjk Çok Gol Yer Dedim ;
Geldi Çattı Manchester Maçı .

Evet Skor Toto'yu açıyorum Bu Bjk Manchester'dan 3 Mü yer ? 5 Mi yer ?
Yada Daha fazlası

Tottenhem-M.united Maçını Turksat'ta Yayın yapan AZ Tv'de ( Azerbaycan Devlet Kanalı ) iZledim .
M.united Gol sorununu Çözmüş - Ronaldo gittikten sonra biraz bocaladılar ama Diri ve Çok sağlam Takım olmuşlar .
3-4 Haftada Toparlandılar .
10 Kişi kalmalarına - Paul Scholes 60 Ta kırmızı yedi - Rağmen İngiltere Liginin en Formda Takımlarından birini
( istatiksel Puan bakımı vs olarak ) 3-1 gibi net bir skorla geçtiler .

Bjk'ye burdan çağrımdır Hafta içi çok fazla gol yiyerek bizi rezil etmeyin .

Rüyada Gördüm demiştim ama herkes tersi çıkar yok bir ay oruç tutarım.Hatta golü bile 5. dakikada Arda Atacak demedimmi Çizgideki topa Mustafa dokunmasa tamamiyle gerçekleşecek ama fark gerçekleşti.Beşiktaşın Tek Sorunu Mustafa denizli Başka Sorunu yok Bu yenilgiden Sonra beşiktaş başka bir Takıma patlayacak örnek Trabzon gibi olabilir.

:hhmanD:hhmanD:hhmanD

Geri