GS 3-0 BJK [TSL 5. Hafta - Tek BaşLık]

Derbinin Mazereti Olmaz

Gbjk_fb_kupa_final_yusuf_ernst.jpg

Sakatlığını atlatmasına rağmen ağrıları olduğunu belirten Beşiktaş’ın yıldızı Yusuf, “Ne pahasına olursa olsun G.Saray’a karşı forma giymek istiyorum” dedi.

Ligde sıkıntılı günler geçiren ve peşpeşe puan kayıpları yaşayan Beşiktaş’ta gözler Galatasaray derbisine çevrilirken, tecrübeli oyuncu Yusuf Şimşek de dev maçı iple çektiğini söyledi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımda yer alamayan Yusuf, adalesindeki ağrıların henüz geçmediğini ama istenen seviyeye geldiğini ifade etti.
Kulüp doktorlarının kendisiyle ilgili son kararı en geç salı gününe kadar vereceğini belirten Yusuf, “Kritik bir dönemdeyiz ve takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Galatasaray sınavı büyük önem taşıyor.

Tabata’ya inanıyoruz

Puan kaybına tahammülümüz yok. Zirve yarışında rakiplerimize avantaj vermemek için mutlaka kazanmalıyız. Büyük maçların mazereti olmaz. Herşeye rağmen dev derbide forma giymek istiyorum. Son karar hocamın” dedi. Gaziantepspor’dan transfer edilen Tabata’nın da takıma büyük katkı sağlayacağını belirten Yusuf, sözlerini şöyle tamamladı: “İdmanlarda çok hırslı. Kısa sürede bizimle kaynaştı. Kaliteli bir futbolcu ve elde edeceğimiz başarılarda payı olacaktır. O da bizler gibi Galatasaray maçını bekliyor.”

Kaynak

ÜzüLmez: İki Maça da Hazırız

Gibrahimuzulmez.jpg

Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez, “Ümit maçı eksiklerimizi görme açısından iyi oldu. Genel olarak baktığımızda Galatasaray ve Manchester maçlarına hazırız” dedi. Tabata ile ilgili bir soruyu yanıtlayan tecrübeli oyuncu “Tabata’nın maddi konuları bizi ilgilendirmez. Sahada göstereceği performans önemli” diye konuştu.

Yusuf : Oynamalıyım

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Yusuf, kendini derbiye hazırlıyor. Adalesindeki ağrıları geçmeyen tecrübeli futbolcu, G.Saray maçında iğneyle de olsa forma giymek istediğini belirterek, "Sezona iyi başlamadık. Benim de salı günü yapılacak kontrolümün ardından, son durumum netlik kazanacak.

Derbide oynamalıyım.
Kritik bir dönemdeyiz ve takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum" ifadesini kullandı.

12 Futbolcuyla Derbi Hazırlığı

BEŞİKTAŞ 12 Eylül Cumartesi günü oynayacağı sezonun ilk lig derbisinin hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri`nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen kondisyon ağırlıklı antrenmana, milli ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle dün olduğu gibi yine 12 futbolcunun katıldığı bildirildi. İdmana, milli takımlarda bulunan Nihat, İsmail, İbrahim Kaş, Holosko, Sivok, Tello, Necip Uysal ve Rıdvan Şimşek katılmadı. Delgado özel programı çerçevesinde çalışırken, Yusuf, Nobre, Serdar Özkan ve Rüştü`nün tedavilerine devam edildiği, Batuhan ve Bobo`nun ise salonda çalışıp, sahada koştukları açıklandı.

Sabah

Oynarsın tabi karşındaki GS olunca hepiniz asLan kesiLir çıkar oynarsınız :D

Denizli : Oyuncularıma İnanıyor ve Güveniyorum

mustafadenizli001.jpg

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli, G.Saray derbisi öncesi "Tüm oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Takım olarak kimseden çekinmiyoruz" dedi.

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak maçta takımın kalitesinin daha iyi anlaşılacağını belirtti. Denizli derbide sonuç ne olursa olsun kaybedecek bir şeyleri olmadığını ifade ederek, “Tüm oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Galatasaray takımını çok iyi tanıyorum. Beşiktaş tarihine yeni bir sayfa açarak taraftarlarımızla hedeflediğimiz yolda yürüyeceğiz. Rakibin güçlü oyunculardan kurulu olduğunu biliyorum ama takım olarak kimseden çekinmiyoruz”dedi.

Denizli siyah beyazlı takımdaki sakatlıkların bitmesi halinde rakipler karşısında kesinlikle sıkıntı yaşamayacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Geçen yıl şampiyonluğumuza önemli katkıda bulunan Yusuf'un Galatasaray maçına yetişmesine çalışılıyor. Nihat'ın durumu ise hala belirsiz. Ne olursa olsun kadromdaki tüm oyuncular eksiklikleri aratmayacak özellikler taşıyor. Galatasaray karşısına 11 mücadele eden ekiple çıkacağız.”

Tabata'nın de derbide Beşiktaş'a layık bir futbol oynayacağına inandığını sözlerine ekleyen Mustafa Denizli bu oyuncunun antrenmanlarda gösterdiği performanstan memnun kaldığını sözlerin ekledi.

Kaynak

Özledik Kara Şimşeğin çalımlarını

"İki maça da hazırız"

İbrahim Üzülmez, önlerindeki zorlu Galatasaray ve Manchester United maçlarına hazır olduklarını kaydetti

ibrahim_uzulmez46456.jpg

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez, siyah-beyazlıların Ümit Milli Takımımıza 4-3 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada Ümit Milli Takım ile yaptıkları mücadelenin eksiklerini görmek açısından çok iyi olduğunu ifade ederek, önlerindeki zorlu Galatasaray ve Manchester United maçlarına hazır olduklarını kaydetti. İbrahim, Galatasaray ve Manchester United ile çok zorlu iki maç yapacaklarını ifade ederek, ''Bu tip maçlara futbolcular olarak çok özel motivasyon sağlıyoruz. Genel olarak baktığımızda iki maça da hazırız'' dedi.

Tabata'nın transferiyle ilgili medyada yer alan haberlerin takıma yansımasıyla ilgili bir soru üzerine de İbrahim Üzülmez, ''Tabata'nın maddi konuları bizi fazla ilgilendirmez. Bizim için sahada iyi performans göstermesi önemli. Kaliteli bir oyuncu, bugün de iyi oynadığını düşünüyorum. İlerleyen dönemde takıma büyük güç katacaktır'' diye konuştu.
İbrahim, Turkcell Süper Lig'e yaptıkları başlangıçla ilgili olarak ise şunları söyledi: ''Galatasaray ve Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkı 6. Doğal olarak eleştiriler olacaktır. Herkesin kabul etmesi lazım. Ancak daha ligin 4. haftasındayız. Geçen yıl da puan farkları vardı, fakat toparlandık. Bu yıl da aynı şekilde olacak. Çünkü bu grup iyi bir grup, bu grup zoru başaracaktır.''

Karakartal.com

Geriden GeLiyosun Dai :hhmanD

Oynamalı ama yinede fazla riske girilmemeli oyunda fazla tutulmazsa iyi olur skora göre oyunda kalmalı.Sakatlıgı tamamen geçerse formdaysa Manchester maçında büyük katkısı olur.

Geri