Google Kadar olmasakta yinede iddialı olucaz ;)

butun emegi gecen arkadaslarin ellerine saglik gercekten cok iyi olmus daha da sevmeye basladim HH yi :goz: :goz:

Ne kadar yawasta olsa HH Artık alıskanlık yaptı..
girmden olmuo :)

Hızlanması süper olucak bundan eminim...

bu ne ya forum acayip hızlı.. bi ara pc uçacak zannettim

süper olmus ;=)

arkadaslar daha bu sadece baslangıc bugun yetıstıremedık ama yrn aksama kadar suan oldugundan en az 2 kat daha hızlı bır hackhell olucak. ayrıca bazen mysql hata sayfası karsınıza cıkabılır sayfayo refresh edersenız duzelıcektır. Mysql sorunuda yrn aksama kadar duzeltılmıs olucak.

Dark_Angel' Alıntı:
arkadaslar daha bu sadece baslangıc bugun yetıstıremedık ama yrn aksama kadar suan oldugundan en az 2 kat daha hızlı bır hackhell olucak. ayrıca bazen mysql hata sayfası karsınıza cıkabılır sayfayo refresh edersenız duzelıcektır. Mysql sorunuda yrn aksama kadar duzeltılmıs olucak.

dark hatalı haline can kurban
ne günlerdi o günler hepsi geride kaldı :)

ogghhh denir buna =) Ayarları tam olarak biter inşallah daha da rahatlarız.

arkadaşlar google dakı sloganı gordunuzmu????

HACKHELL kadar hızlı bır google hayal edın
BİRİ BİZİ DURDURSUN

Dark_Angel' Alıntı:
14 kişi bakıp 2 kişi yorum yazmış buda güzel.. sanırım biz boşa yırtmısız kendımızı eskı hackhell den memnunmus herkez...

Sevgili Dark...
Site için ve bizler için göstermiş olduğun çabaya ve emeğe çok teşekkürler. Ancak senin de belirttiğin gibi bu peryot içersinde yaşanabilecek ufak tefek aksaklıklar yüzünden yorum yazamadım. Şimdi henüz çalışmaları tamamlamamış olduğunu varsaydığım şartlar altında bile site çok daha hızlı ve kullanılabilir durumda. Normalde ben en çok akşama doğru problem yaşıyordum. Hiçbir fortuma giremiyor hiçbir sayfayı açamıyordum. Ama dün akşam süperdi. Her istediğim sayfayı açtım. Yorum yazdım. Teşekkür ettim. Biliyor musun önceden teşekkür etmeye kalkıştığımda sayfa takılıp kalıyordu. Şimdi o problem yok. Yine de birkaç gün kullanıp daha detaylı bir yorum yazmak istiyorum.
Şimdilik sitemiz yeterince hızlı gözüküyor. Umarım bunca emeğinin karşılığını alırsın. Bu karşılık maddi anlamda olamasa bile manevi anlamda takidiri çoktan hakettiğini düşünüyorum. Emeğine sağlık...
Sevgi ve saygılarımla...

evet gerçekten çok güsel olmuş...acayip hızlı geliyo sayfalar...hepimize hayırlı olsun...yönetimin ellerine saglık...

Hız tatmin edici seviyenin üzerinde. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

Tek bi sorum olacak, normalde www.hackhell.net adresini kullanıodum kurbağa problemi yüzünden. Bu ve .org gibi diğer adresler kullanımdan kaldırılcakmı yoksa yeni sunuculara yönlendirilcekmi??? Yönlendirilcekse ne zaman olur??

Not: Tek dedim iki soru sordum hızdan başım döndü ona verin artık :p

forumda ilk giriste goze carpan bir olay bu butun kullanıcıları olumlu yonde etkiliyor foruma girme istegi dahada cok artıyor

Hep Beraber 3 Kere Hackhell Hackhell Hackhell

walla piskopat olmuş:D

helal olsn bu sunucu süper inş daha da i olr ama giresim gelio hackhell e öncden 2 saat bekliom die pek girmiodm...ayynen devam ozaman...ark ların ellerine sağlık.

bu çalışmada emeği geçen ve hala süren tüm HH yöneticilerine çok tşkler,umarım daha sorunsuz ve rahat forum için yaptıklarınız çözüm olur şimdiden hepinize tşkler

shitdeath dıger uzantılarda yonlendırılıcek yakında.

Geri