Google Kadar olmasakta yinede iddialı olucaz ;)

farkı bizimle yaşayın ;)

ben 15 yil hh yuzunden nete bagli kalmak istemiyorummmmmmm :p

emegi gecen herkese tsklerimi yolluyorum :)

edit: bide smileyler degisse tam super olucak :p

şimdiden hızlanmış gibi hh..yoksa banamı öyle geliyor..:)

bu sitenın site ye benzer bi hali yok siteler genelde gereksiz olur :p

Hocam Bİ Tanesİnİzz Bagimlilik Oldu Yaa Hackhell Benİm İÇİn TeŞekkÜrler Arkadaslar

Dark Angle gerçekten çok güzel olmuş. Günün bu saatlerinde Hackhell'e girmek neredeyse imkansızdı benim için. Günün bu saatinde 1500 küsür üye varken bu kadar hızlı açılıyorsa gece kim bilir ne olacak :) Ben http://www.hackhell.com yazmadan adres bara hackhell'in açılmasından korkuyorum :)
Ellerinize ve emeklerinize sağlık

valla ellerinize sağlık , baya hızlandı

hepimize hayırlı olsun....!

ohoo sonra bütün internet alemi HackHeLL'li olacak:p
bu duyuru hh için ennn büyük duyuru olarak HH Tarihine geçecektir..

Dark_Angel' Alıntı:
14 kişi bakıp 2 kişi yorum yazmış buda güzel.. sanırım biz boşa yırtmısız kendımızı eskı hackhell den memnunmus herkez...

heh b guseL işte.=)biz boşuNa mı yıRtıotz kendimizi emeğe saYgı die:cool: :cool:

hız konusuna gelince,ben buna dakiklik derim.tam yerinde ve tam zamanında oldu bu olay çok da ii oldu..Teşekkürler dark ...

VER ÇOŞKUYU VER ÇOŞKUYU FORUMA....
28624lolipop.gif

Way be cillop gibi olmuş.Bu günleride gördükya ölsemde gam yemem :D başlıklar hemen açılıyor yarabbim bu ne keyifmiş.Teşekkür ederim Tüm adminlere valla fark yarattınız ne diyeyim :D

Dark_Angel' Alıntı:
14 kişi bakıp 2 kişi yorum yazmış buda güzel.. sanırım biz boşa yırtmısız kendımızı eskı hackhell den memnunmus herkez...
Dark eğer banlamazsan sabaha kadar post kasarım ne demek
yorumsa yorum vitrine bakıp geçmek yok görüşde bildirmek lazım ben hızı farkettim...
33798cool.gif

inanılmaz bi hız ya keşke önceden yapılsaydı...gözle görülür bi üye artışı var :p...

ellerinize sağlık arkadaşlar açıkçası uzun zamandır yavaşlık problemi sebebiyle siteden uzaktım fakat yapılan iyileştirmeler süper olmuş...sizleri tekrar tebrik ediyorum...saygılarımla

Geri