Google Kadar olmasakta yinede iddialı olucaz ;)

6-7 gündür inanılmaz hızlı ellerinize saglık ne kadar teşekkür etsek azdır.Allah razı olsun

ben sitenin eski halini bilmiyorum ama bukadar üyesi olan bi forum için çok hızlı emege gecen herkesin eline sağlık...

valla ben hala akşam saat 8'den sonra bağlanmakta ve sayfaları açmakta inanılmaz zorlanıyorum. tabi bu sitenin reklam geliri fazla olmayabilir gönüllü olarak yapılıyor olabilir. bu yüzden anlayışla karşılıyoruz. inşallah daha iyi imkanlarla daha hızlı bir hackhell'e kavuşuruz. Zaten belirli bir süre sonra bu hızla üye sayısı artmaya devam ederse yeterli olmayacaktır.
Herşey için teşekkürler hackhell. Hayatıma renk kattığın için

çok saolasın kardes...

inşallah olur ne diyelim...

yaaa o yüzden kimsenin baska bir foruma ihtiyacıı kalmıyor HH seviyorumm Sizleri

Hayırlı olsun..hızlanması ii olucak...

Eskiden GEceLERi ve sAbahLarı hızlı olurdu forum..
Şimdi 24 saat su gibi maşALLah..
Allah Nazardan SAkLasın..
Şu hackhell anasayfaya Nazar Boncugu mu taktırsak =)

1sc0rp!tX' Alıntı:
Eskiden GEceLERi ve sAbahLarı hızlı olurdu forum..
Şimdi 24 saat su gibi maşALLah..
Allah Nazardan SAkLasın..
Şu hackhell anasayfaya Nazar Boncugu mu taktırsak =)

bununla ılgılı ayrı bı duyuru acmak ıstemedım ama yaptıgımız yenılıgın farkedılmesı guzel :goz:

Dark_Angel' Alıntı:
bununla ılgılı ayrı bı duyuru acmak ıstemedım ama yaptıgımız yenılıgın farkedılmesı guzel :goz:
Eskiden bilgisayarım yavaştı dolayısıylara benim yavaşlığımdan
forumda bana göre yavaştı ama bugün bilgisayarıma bir bahar
temizliği yaptım sahiden hızı farkediyorum biri bizi durdurmasın...

Bencede Durdurmasın bim..;)

AYrıca tekrar tekrar tşkLEr Dark..;)

simdi iyi .. bazen cok yavas olabiliyor .. hayirlisi artik ..

super sıte dahada ıyı gunlere dogru yol alır ısallah
tebrıkler:)

Elinize sağlık valla cillop gibi olmuş :D cidden fakedilir bi hızlanma var.

Solariz' Alıntı:
performans saatler geçtikce artıcak ve karşınıza çıkıcak olan hh e şaşırıcaksınız ufaktefek problemler sunucu taşınmalarında her zaman yaşandı gene yaşanabilir bunu bu başlık altında bizlere ulaştırırsanız sevinirim.

hız çok iyi gayet tatmin edici

ama senin şu resmin çok iğrenç yaaa eğer bu resim senin orjinal resminse sen çok çirkinsin be abiiii :D:D:D:D:biggrin :biggrin :clap :melek :melek

Geri