biz okdarkı kar severiz bahar aylrında dagların yuksek kesmlerınde kar olur gidip karın orta tabakaındakı temiz olan kısmı getiriz pekmez döküp yerdik ama artık kar yok
oylede hocam bizde kımse ben göle gidyorum demez denze gidyorum der
bende birisinin yalncısı olayım dediklerine gore van gölü van denizi olarak değiştirildi
ALLAH evi barkı olamayana yardım etsın çiftçiye yardım etsin yenı bize şükür afrikada yagmur yagmaz sibiryada kar yerden kalmaz
bu cennet vatan biizm başımızdan fazladır birde kıymetını bisek
coğrafyadaki göl ve deniz tanımına tamamen ters düşer seydiali van gölünün deniz olarak değiştirilmesi. :biggrin:
iste bu vatani vatan yapan bizleriz icindeki insanlarin varligi ile vatan vatan oluyor birde su kargasaliklar olmasa insanlar provokasyonlara gelmese kardesce yasayacagimiz bir ülkede yasayacagimiza ayrik gayrimlarin olmadigi sekilde yasamasini bilsek yada bilseler ne güzel olurdu aslinda
bu vatan bizim kimsede böle güzel her seyi ile degerli topraklari olan bir vatan yokki dünyada
degerini bilmek lazim tabikki
6 senenin birikimleri onlar sadece MP3 olanlar klipleri saymiyorum zaten artik indirmiyorumne yaptım abi sen ben butun filimlermı muzulkerımı klipleri bir araya getirsem okadar olamaz![]()