Geyik Cafe

valla dogrudru hiç kar yagmayn yerlere kar yagdı
busene ama herhalde çok yagacak

bizim burasi berbatti inanki almanya bu kadar 30 senedir kis görmemisti yagisli olur genelde ama -28 dereceyi gördük yani inanki baya kalorifer isitma gaz parasi ödedim bu sene
berbatti
ev büyük olunca iki katli felan tekte kaliyorum bizimkiler Tr deler hepside
yani bu sene baya berbatti adalar dahi gemiler calismadi yukaridaki baltik denizine ulasimlar kapandi

ALLAH evi barkı olamayana yardım etsın çiftçiye yardım etsin yenı bize şükür afrikada yagmur yagmaz sibiryada kar yerden kalmaz

bu cennet vatan biizm başımızdan fazladır birde kıymetını bisek

biz okdarkı kar severiz bahar aylrında dagların yuksek kesmlerınde kar olur gidip karın orta tabakaındakı temiz olan kısmı getiriz pekmez döküp yerdik ama artık kar yok

oylede hocam bizde kımse ben göle gidyorum demez denze gidyorum der
bende birisinin yalncısı olayım dediklerine gore van gölü van denizi olarak değiştirildi

coğrafyadaki göl ve deniz tanımına tamamen ters düşer seydiali van gölünün deniz olarak değiştirilmesi. :biggrin:

ALLAH evi barkı olamayana yardım etsın çiftçiye yardım etsin yenı bize şükür afrikada yagmur yagmaz sibiryada kar yerden kalmaz

bu cennet vatan biizm başımızdan fazladır birde kıymetını bisek

amin...

kar yağmur berekettir. toprağı suya doyuruyor.

bir zamanlar afrikanın bir çok yeri cennetti. git gide daha fazla çölleşiyor. ormanlara bakmadığımız dünyayı korumadığımız sürece yakında her yer öyle olmaya mahkum ne yazık ki.

iste bu vatani vatan yapan bizleriz icindeki insanlarin varligi ile vatan vatan oluyor birde su kargasaliklar olmasa insanlar provokasyonlara gelmese kardesce yasayacagimiz bir ülkede yasayacagimiza ayrik gayrimlarin olmadigi sekilde yasamasini bilsek yada bilseler ne güzel olurdu aslinda
bu vatan bizim kimsede böle güzel her seyi ile degerli topraklari olan bir vatan yokki dünyada
degerini bilmek lazim tabikki

coğrafyadaki göl ve deniz tanımına tamamen ters düşer seydiali van gölünün deniz olarak değiştirilmesi. :biggrin:

her halde gol için bir yüz olçümü getirlmiş o ölçümün üzerinde olanalr deniz sayılıyormus :)

iste bu vatani vatan yapan bizleriz icindeki insanlarin varligi ile vatan vatan oluyor birde su kargasaliklar olmasa insanlar provokasyonlara gelmese kardesce yasayacagimiz bir ülkede yasayacagimiza ayrik gayrimlarin olmadigi sekilde yasamasini bilsek yada bilseler ne güzel olurdu aslinda
bu vatan bizim kimsede böle güzel her seyi ile degerli topraklari olan bir vatan yokki dünyada
degerini bilmek lazim tabikki

gelde anlat hepsi bir oyun ki bu oyunu bundan tam 500 sene evel düşnüp uygulamaya bşaldıalar

birde neset abiyi dinleyelim
YouTube - Neşet Ertaş - Yarimiş Meğer

aaynen Masonlarin uyguladigi bir oyun bu ve halada masonlar bu oyunu oynarlar
neset amcadan demek iyi hadi bakalim dinleyelim gerci bende yok yok
65 000 bin tane müzik arsivim var
her telden yani

ne yaptım abi sen ben butun filimlermı muzulkerımı klipleri bir araya getirsem okadar olamaz :)

ne yaptım abi sen ben butun filimlermı muzulkerımı klipleri bir araya getirsem okadar olamaz :)
6 senenin birikimleri onlar sadece MP3 olanlar klipleri saymiyorum zaten artik indirmiyorum
niywe cokmu bana göre az aslinda eskiden daha fazlaydi bakma sen alet bozulunca tekrar basklamistim kolay olmadi yabanci türkce ne ararsan arapca ne ararsan var ama öyle her müzik degil secilme hepside

Yavuz28 senin o avatarın ne ya La ?
ne olduki begenmediysen degisrtireyim

süreklı dinledikelrım dısında muzik tutmam
ama bazı sanatcıalrın seri kastlerı vardır misal orhan gencebay

simdi ben kaset almam kaset olayi bitti gercide hep Cd olayi yada öteki sekilde olan dinleme kayitlari oldugundan olsa gerek
orhan babadan dinlemedigin tanimadigin müzikleri vardir kesin bende 180 tane eseri var
ferdi tayfursdn hayatta senin milletin dinlemedigi müzikleri var bende
yani ben her seyi biriktirmem
secmece hepside 65 000 bin müzigin hepside

abi sen bu arsıvı halka acsan yerın cenentir bilesin :)

yahu iste göndereyim ayipsin paylasmak güzeldir yeterki iste mezara götürecek degilimyaa ilahi kardesim yaaa

şimdi ben hangisini isteyecegşmi nerden bileyım :) 65.000 dile kolay hepsine isim yazssam omrumun yarısı gider

özelden mesaj attim kimse cakmasin diye hehehe meraklilar duyar diye onu anladin sen
tamam hadi bakalim
olsun müzik müziktir santci cok kimi ararsan buluruz bi sekilde sorun yokkk

anladım abi

evet haklısında iki mesaj ust usye yazmak istemdiğimde sesiz

birileri araya girmekıkı sohbet olsun canımmm

Geri