Geyik Cafe

abi benımlemısın değilmisin

padısahta bneımm ferman benim dagalrda benım

turkiyenın her yerıde bneım

menım babam ole yog gel mana söyle nerelisen nerelisen

isyan.gif

isyanı tekrar gözler önüne sereyim :)

vayyy dadaloglu gibi konustun
gönül ferman dinlemez misali

heyt be bira aglar begler benımle bu kapıtalıst ekonomoye kars çıakarmısınız

valla komünisler bile kapitalizme karsi cikamadilar dafgildilar bunlari eskiden chp zamanlarinda yapardik gencligimizde
ama simdi kendimiz kapitalist oluncada baktikki solda fayda yok
yani o komünistlik zamanlarinda bile kapitalisler vardi o ülkede

ALLAH askına turkiyede ne zamnında başladıkı komünizim çökti bizde başladı şimide halen var :)

ozamn başka bir şeye isyan edelim mesela saygının bitmesine

sen kapitalizme isyan cikaralim dedinde eski günlerim geldi aklima rusyadan örnek verdim sen ne zannetin uyanik
isyan eden gönlüme biraz olsun duy yeterrrrrrr

ALLAH askına turkiyede ne zamnında başladıkı komünizim çökti bizde başladı şimide halen var :)

ozamn başka bir şeye isyan edelim mesela saygının bitmesine

saygının bitmesine isyan etsen neye yarar ki... şöyle çevrene bir bak insanların çoğu insanlıktan çıkma noktasında. gerek davranış gerek görüntü. Allah sonumuzu hayırlı etsin. ne denir ki.

müdüre kayboldu acil gelmesi lazım yeni isyanlar türemeye başlıyo :)

burdayım burda. bir anda bir kaç yere yetişmeye çalışınca az aksaklıklar oluyor :p

cafe çalışanları ve cafe sakinleri bu gecelik benden bukdar gözlerime ağrı girdi ben yo0l alayım ufak ufak

herkeze iyi gecelere müdüre hanımında allah yardımcısı olsun

kimgelsinden çağırılıyorsunuz müdüre hanım

Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun sana iyi geceler ben senin yerinede yazarim seydiali sorun yok

cafe çalışanları ve cafe sakinleri bu gecelik benden bukdar gözlerime ağrı girdi ben yo0l alayım ufak ufak

herkeze iyi gecelere müdüre hanımında allah yardımcısı olsun

kimgelsinden çağırılıyorsunuz müdüre hanım

iyi uykular : ) teşekkür ederim : )

tamam isyan mısyan yok sisnle bakala bile gidilmez hemn ayzn cızıyorsunuz :)

amin ecmain iyi gecelr burak kardeşş güle güle esenlık çinde kal bende hen geliyorum bekleyın yenı fikirlerım oalcak

Geri