Geyik Cafe

ciddi olamassınız eger siz sivada yaprasanız ben yarın insaata calısmaya baslıyacam :))

yok (!) bunu o nedenle koydum. parantez içindeki ! işareti alaycı ifadeyi belirtir. :biggrin:

sıvadan anlamam malesef. küçük onarım işlerini az çok yaparım da. sıva... o kadar uzun boylu değil. :biggrin:

valla hamarat bayansınız vesellam : )

kendime yetecek kadar : )

ailem oldukça beceriklidir. genlerden az çok geçiyor demek ki :tongue_smilie: :biggrin:

insanoglu kendine bakcak kadar herseyden biraz anlamalı ama bazı konualrdada tam yetkın olamlı : )

evde her işten anlayan biri varsa evin cocukalrıda muhakak bir şeyler kaparak buyuyorlar :)

babamın yapmadığı tamirat ve tadilat yoktu. şimdi yaşı ilerleyince fazla yapamıyor. yorulunca rahatsız oluyor. ne elektrik ne su için eve tamirci çağırdığımızı hatırlamam. kendi işi olmadığı halde duvar örer çatı çakar elektronik eşyaları tamir eder. doğal olarak ta bizler de yardım ediyoruz. görerek az çok öğreniyoruz.

her şey için birilerini tutanları anlamıyorum zaten. odun kömür odunluğa taşınacak hadi birini bul musluk su sızdırıyor hadi birini bul piriz değişecek birini bul. :saskin ne gereği var evinde tornavida ingiliz anahtarı yok mu ki :saskin

bizim evde ole hata artık butun akrabaların bozuk veya tamir edilemsi gereken elektirkli veya elktronik esyalşarı bizde

ingiliz anahtarı veya bir tornavida neki benım agırlıdımda takım sandığı var :)))
ben bir tek musluktan anlama yaprım ama su kaçırırdıye ugrasmam veya sıkıp duvardakı boruyu patlatmaktan korkarım diye yapmıyorum :)

güle güle zeynep ALLAH A EMANET OL hayırlı geceler hayırlı sahurlar

son mesaj sende kalcak biri gelip sende alırsa bende ondan alırım :)

geyik cafede bir tek men galdım :)

hoş gelip siniz

hoş geldin burak sefalar getirdin :))

hoşgeldin burak.

okullar açılana kadar ben sabahlarım. ondan sonrasına bir şey diyemeyeceğim Allah bilir. :biggrin:

hoş bulduk sağ olun, var olun ,

tezavrat istemez , size laik olmaya çalışacam :biggrin:

okullar açılsa bile o sana engel olamaz, abla sen gene girersin :)

ee burak nsılsın bakalım :)

abla artık yenı donemde yenir duzen lazım : )

valla çok mutluyum abi

ALLAH BOZMASIN

sen nasılsın sende iyi sindir inşallah

yeni düzen derken isyandan bahsediyorsan ben isyan etmem :)

ablaya mesleğinden ötürü saygı duyuyorum :biggrin:

rabbim hep senı mutlu etsin :)

hamdolsun bende iyim

yok yenı donem derken okular acılıyorya işte o sebebten dolayı yenı bır duzen olması lazım sabah erken kalkmak ya aksamda erkende yatmak gerekecek

valla 4 yıl olacak buradayım. zorunlu bir kaç aylık yokluk dışında her halukarda buradaydım. Allah hayırlı etsin inşallah. bu sene ne olacak göreceğiz. : )

Geri