Geyik Cafe

ya canım sıkıldı vodafon yaptı yapcagını hat yok artı expere modemimi gonderdim yapsınlar diye 2 gundur lerinde modem ama ban hiç bir şekılde donmediler ve bunun yanında buyk bir ihtimal bana ulasamıyorlar çünkü benımle konusan müşteri temsilcisi bende hiç bir bilgi alamdı bende modemın serı nurmasını aldan godnerdim ve şimdi kara kara düşünüyorum ne olcak :))

ee siz ne yapıyorsunuz dunku durum hala üstünüzde değildir umarım : )

o müşteri temsilcileri sinir eder insanı çeneleri ancak laf yapsın başka da bir şey olmuyor :eek:ut:

bir iki gün önce Türkcell de hattı kapatmıştı. ne oluyorsa artık :biggrin:

dünkü durum yok gibi. hayırlısı bakalım neler olacak.

hayırlısı olur insallah

ya vodafon mesaj cekmıs sayın abnemiz 18 agostosata yasana türk telekom kaynaklı iletişim sorunlarındadn dolayı fayuranıza yuzde 5 indirim yapılcaktır demişler bende merak ediyorum 60 liranın yuzde 5 ne olacak :))

yok 3 lira indiecekelrde kaç lira artıracakalr onu hesaplıyamıyorum ben :))

artık oların insafın kalmıs valla

siz artık sahura gidin gec kalmayın nasılsa benım ole bir derdim yok sahur hazırlamak gibi :)

dun sabah 7.20 de yattım saat 10 kaltıgım için bu sabah 4 gitmek zorundakaldım ama uykumu almısım yorgunda değilim bu gun sabbah 7 kadar dayana bilirim :))

tesekkür ederim sizde rabbime emanet olun rabbim yar ve yardımcınız olsun

hoş geldiniz ben sabah kadar burdayım :)

ha ha isterseniz siz yatın belkım ruyanızda görürsünüz :))

ben rüya görmem (görüyorsam da hatırlamıyorum) gördüğüm zamanlarda da tuhaf rüyalar oluyor ve farklı şekillerde çıkıyor. bu günlerde yine başladı o rüyalar :(

rabbim hayretsin ama nasıl garip ruyalar ruyalar zaten garip değil mi : )

hayırlı olur inşallah. tam hatırlamıyorum. kötü işte ölüler felaketler falan. neyse konuyu değiştirelim olur mu?

Allah hayırlı etsin inşallah diyelim.

amin insallah hayırolur hayırsız ise bile rabbim hayra cevirsin

konuyu siz acarsınız sonra neyse diyip kapatıyorsunuz :hadiordan

Geri