Geyik Cafe

şimdi kızanda ben oldum :huh:

tamam valla ben kızmadım :çaliş

dil çıkardıgınıza göre iyisiniz şükürler olsun :)

ben kızmadım sitem ettim bir konu aclır siz garip bir durum vardersini bede sorarım hayırdır diye analtırsınız sonra en iyisi kapatalım bu konuyu dersiniz:)

oyle olsun bakalım :tongue_smilie:

demek bir konuacayım konusalım o zaman konus başlıkarını vereyım sizde secin birini

ruya
elf
:biggrin:

o kadar hayat tecrubenız var bana biraz ders verin :blush:

rüya ve elfler tehlikeli konular. :biggrin:

kaç yaşında olduğumu düşünüyorsun merak ettim açıkçası. : ) hayat konusunda ders verebilecek konumda olduğumu düşünmüyorum sor bildiğim şeylerse anlatırım : )

tehlikeyı severim :)

dunyadan 1 milyon yaş küçük oldugunuzu düşünüyorum :))

eğitimcisiniz ve merak ettiğim ası olan coukalr kıskanc olan cocuklar nasıl egitilmeli veya nasıl toplum kazandırılmalı :)

bu arada tedeşa dua edin elektirkelr gitti

elektrikler bazen başa bela oluyor

kıskançlık çocuk büyük pek fark etmiyor. düşünürsek hepimizde var. kardeş kıskançlığı genelde görülüyor çocuklarda. bu da çok doğal. düşünsene evde teksin tüm ilgi sevgi senin üzerindeyken bir anda küçük bir şey geliyor eve. sürekli annenin kucağında anne onunla ilgileniyor baba onunla ilgileniyor. tabiri caizse ben buna eve kuma geldi diyorum :biggrin: burda yapılacak şey, bebek gelmeden önce çocuğu buna alıştırmak gerekli geldikten sonra da onun kendisinden küçük olduğunu anlatmalısın kendi kendine hiç bir şey yapamayacağını bu nedenle onunla biraz daha fazla ilgilenilmesi gerektiğini ama kendisinin de hala çok sevildiğini.

selamlar sihatler olsun ahali
teşekkür ederim : ) dediklerinizi dikkate alacam ama her cocuk kıskanc olsada bazıalrı abartılı oluyor :)

size kim lazım söyleyin getirelim :) hoş geldiniz

bak su işe az önce bir tane vardı sizde once biri geldi ona verdim gitti :)
hamdolsun ben iyyim siz nasılsınız

RABBİM KOLAYLIK VERSİN iyliğiniz mulugunuz daim olsun insallah

ne oldu ya yine dil cıkarıyorsunuz :huh:

amin

nerden bileyim sizde sıvacı istiyeceksiniz ki :huh:

size fayans ustası versek :durdurun

olmaz sıva yapılmadan fayans ustası ne yapacak. :hadiordan yarın onu istediğimde sen onu da başkasına yollamış olursun kesin :hadiordan

hım bakın şimdi aklıma geldi ben sıva yapmayı biliyorum :)

şaka tabi :))) bilsem yardımcı olurdum sizide çırak yapardım kendime :)))

Geri