Genelkurmay'dan FLAŞ açıklama/////

bu kadar seviyesiz nasıl olabilirsiniz aklım almıyor
koskoca türk ordusuna kedi benzetmesi ha...
siz ve temsil ettiğiniz düşünceler
cami duvar .... üçlemesindeki eksik ayağı oluşturduğunuzun farkındamısınız

Saygılarımla

masala devam.

zaafiyet olmadan 17 şehit vermişiz bir de zaafiyet olsa demek ülkeyi teröriste bırakacaklar..

bana bak ağzından çıkanı kulağın duyuyormu senin ne demek o ülkeyi teröriste bırakacaklar lafı dangalak Asker 25 senedir şehit veriyo güneydoğuda ne zaman bir karakolu terketmiş dahada vahimi sen ne boksun ki askeri yargılıyabiliyorsun bu vatan uğruna nice evlatlar şehit oldu hangisinin anası babası kalkıpta VATAN SAĞOLSUN dan başka kelime kullandı hangisi askeri yargıladı hangisi hakkını helal etmedi terbiyesiz herif senin şu yazdğını ancak psikolojik savaş amaçlı bir PKK militanı yazar Ülkeyi teröriste bırakacaklarmış ne biçim forum bu ya hiç denetim yokmu bir allahın kulu okumuyormu şu yazıyı bu vatanı bölen asıl senini gibilerdir işte sen ve senin gibiler pkk dan daha çok zarar veriyosunuz bu ülkeye hepinizin köküne kibrit suyu

bana bak ağzından çıkanı kulağın duyuyormu senin ne demek o ülkeyi teröriste bırakacaklar lafı dangalak Asker 25 senedir şehit veriyo güneydoğuda ne zaman bir karakolu terketmiş dahada vahimi sen ne boksun ki askeri yargılıyabiliyorsun bu vatan uğruna nice evlatlar şehit oldu hangisinin anası babası kalkıpta VATAN SAĞOLSUN dan başka kelime kullandı hangisi askeri yargıladı hangisi hakkını helal etmedi terbiyesiz herif senin şu yazdğını ancak psikolojik savaş amaçlı bir PKK militanı yazar Ülkeyi teröriste bırakacaklarmış ne biçim forum bu ya hiç denetim yokmu bir allahın kulu okumuyormu şu yazıyı bu vatanı bölen asıl senini gibilerdir işte sen ve senin gibiler pkk dan daha çok zarar veriyosunuz bu ülkeye hepinizin köküne kibrit suyu

önce sen terbiyeli olbakayım. arkadaş ın yazdığı haklı.

ayrıca işinize gelmeyen zorlandığınız konularda yorum yazmak yerine o yorumu yazana bok atmaktan başka tek bir bildiğiniz yok sadece o embesil kafanız buna çalışuyor

Ayrıca orduyu her eleştireni vatan haini asker düşmanı giibi salakça yorumlar yapmayıda kesin artık

Biz sizin de nasıl asker dostu vatan aşığı olduğunu biliriz

sizin şimdilerde ulusalcıyım edebitaları parçalayan o dallamaların geçmişte apo denen şerefsizle nasıl sarmaş dolaş elele yanak yanağa koklaştıklarını da biliyoruz

sizin ulusalcı moruk babanız Yalkçın Küçük denen dallama bir hafta kadar öncce "Tansu Çiller Öcalana suikast düzenleyecekti ben ihbar ettim ve suikastden kurtulmasını sağladım" diye röpartaj vermedi mi

sonrada kalkmış vatan millet sakarya mavalları kesiyorsunuz başımıza

ulan sizin geçmişiniz PKk nın yandaşları ile beraber geçti.

CHp denen parti geçmişte bu PKk şerefsizlerini meclise sokmadı mı.

Karayalçın denen aponun uşağı daha 4 yıl önce bu şerefszilerle birlşip yerel seçimlere gitmedi mi

hiç utanıp sıkılmadan bütün pis geçmişinize rağmen başkalarına bok atmaya çalışıyorsunuz.ulan siz önce yüzdüğünüz o bok deryasından bir çıkn bakalım

Senin düzeyin ne ordu yönetmeye yeter ne devlet yönetmeye.
Bir devlet zaaflarını ortaya koyan özür dileyen bir zavallı değildir. Bir ordu da asla zaafını, hatasını kabul etmez.
Sen de burada dövünür durursun, ordunun hatası olsa dahi bu kendi iç mekanizmalarında cezalandırılır, hatalılar geri göreve çağrılır bir daha da aktif noktalarda görevlendirilmez.

Ama senin gibilerin amacı üzüm yemek değil tekrar ediyorum bağcı dövmek.
Türk Genel Kurmay Başkanı çıksa hata ettik, yanlış strateji izledik dese Rumlar, Ermeniler, Kürt Faşolar kaba etlerine kına yakarken siz de mutlu olacaksınız eminim.

Şu askere laf söylediğiniz kadar ayrılıkçı kürtlere tavır koysanız size adam derdim belki ama tavrınız duruşunuz ne olduğunuzu kime hizmet ettiğiniz açıkça gösteriyor.

Senin zihniyetindeki adamlar için laik bir ordu ne yapsa hatalı, islamcı gruplar ne yapsa haklıdır.

O yüzden uzatmayacağım.

Ordu çıkıp evet hata yaptık dediğinde, millete maskara olan bir devletin vatandaşı olmak seni mutlu edecekse daha çok beklersin.

Senin gibiler mutlu mesut yaşayamasın diye yaşıyoruz bizler.

Psikolojik hareket yapıp ordunun ve vatandaşın moralini düşürmeye çalışan şerefsizlere her zaman yenilmeye mahkumdur.
Çünkü bu ülke ordu millettir.
Ne orduyu milletten ayırabilirsin ne milleti ordudan...

Bu ülkenin ordusundan önce milleti hatalıdır AKP gibi kürtperver fırkayı başa geçirdiği için.

kardeş çok güzel yazmışsın ağzının payını vermişsin fakat benden sana dostça bir tavsiye etnik köken terimlerini bu şekilde kullanmasan daha iyi edrsin çünkü şehitlerimizin içinde türk olduğu kadar kürt kökenli yurttaşlarımız da var onların kemklerini sızlatırsın sonra allah korusun ama yinede söylüyorum çok güzel yazı döktürmüşsün adeta kal sağlıcakla

XL@rg€;3664722' Alıntı:
önce sen terbiyeli olbakayım. arkadaş ın yazdığı haklı.

ayrıca işinize gelmeyen zorlandığınız konularda yorum yazmak yerine o yorumu yazana bok atmaktan başka tek bir bildiğiniz yok sadece o embesil kafanız buna çalışuyor

Ayrıca orduyu her eleştireni vatan haini asker düşmanı giibi salakça yorumlar yapmayıda kesin artık

Biz sizin de nasıl asker dostu vatan aşığı olduğunu biliriz

sizin şimdilerde ulusalcıyım edebitaları parçalayan o dallamaların geçmişte apo denen şerefsizle nasıl sarmaş dolaş elele yanak yanağa koklaştıklarını da biliyoruz

sizin ulusalcı moruk babanız Yalkçın Küçük denen dallama bir hafta kadar öncce "Tansu Çiller Öcalana suikast düzenleyecekti ben ihbar ettim ve suikastden kurtulmasını sağladım" diye röpartaj vermedi mi

sonrada kalkmış vatan millet sakarya mavalları kesiyorsunuz başımıza

ulan sizin geçmişiniz PKk nın yandaşları ile beraber geçti.

CHp denen parti geçmişte bu PKk şerefsizlerini meclise sokmadı mı.

Karayalçın denen aponun uşağı daha 4 yıl önce bu şerefszilerle birlşip yerel seçimlere gitmedi mi

hiç utanıp sıkılmadan bütün pis geçmişinize rağmen başkalarına bok atmaya çalışıyorsunuz.ulan siz önce yüzdüğünüz o bok deryasından bir çıkn bakalım

üslubunun sertliği haricinde ve kötü sözcükler biraz ağır kaçmış ama bunun haricinde tamda doğru teşhisler..bunlara hayır diyen yok sayan alıntıcı çalıntıcı sol kemalist kesim gözlükleirnin buğusunu silmeli..eline sağlık.

üslubunun sertliği haricinde ve kötü sözcükler biraz ağır kaçmış ama bunun haricinde tamda doğru teşhisler..bunlara hayır diyen yok sayan alıntıcı çalıntıcı sol kemalist kesim gözlükleirnin buğusunu silmeli..eline sağlık.

ya biliyorum kusura bakmayın ama sabır sabırda bir yere kadar.versavdis denen kişinin yukarıdaki yazısını okyunca çıldırdım. bende istemezdim ama bunlar anvak bu dilden anlıyor

Beyler
Adam gibi tartışın

Ya da hiç tartışmayın.

Tartışmak için sadece bilgi ilgi yetmez, sabır ve terbiye de lazım...

sonumuz osmanlı gibi gözüküyor aranvutluğa koreye afganistana k.ıraka heryere asker gönder pkk yla uğraş onunla uğraş bununla uğraş.devlet savaş makinasına dönmüş bu millet bu kadar fedakarlığın karşılığını sadece siyasetçiden bekleyemez komutanlardan da bekler onlara çocuklarını emanet ediyor şehit olduğunda vatan sağolsun demeyi biliyor.ama pisi pisine ihmal yüzünden şehit düşerse kusura bakma ama hesabınıda sorar öyle bir maaş bağlamayla tazminatla kimse kurtulamaz ateş düştüğü yeri yakıyor evet.komutanlar kendi çocuklarına nasıl bakıyorsa her bir mehmetçiğe öyle bakıcak ama bu güne kadar gördüğümüz sanki koyun sürüsüymüş gibi itham ediliyor.yazık...

aslında bu komutanların çıkıpta hatamız yok tu demesi suç Hepsini divanı harbe vereceksin

madem senin hatan yok ,görevini tam yaptın ozaman sen bu açıklamanla PKK nın başarılı olduğunu ima etmeye çalışıyorsun.Senin yaptığın tam görevde 17 tane şehit 20den fazla yaralı vermişisz

bu ne biçim mantıksız açıklama böyle senin hatan yoksa ozamn PKK şerefszileri mi başarıl olmuş oluyor

Bari çıkıp deyin ki hatamız vardı.Biz de diyelim ki " zaten hata olmasaydı ihmal olmasaydı PKK denen o itler ordumuza bunu yapamazdı kesin ihmal vardır"

sonrada o ihmali yapanları görevden alıp cezalandırsaydınız bu millet ozaman derki bakın yapılan en ufak bir yalnışta birileri bunun bedelini ödüyor demekki bundan sonra daha dikkatli olunacak

ama bunları yapmak yerine bizim hatamız yok dememk bile bile PKK yı başarılı göstermek tir. Bu ne saçma bir durum allahım bu ne talihsiz açıklamalar

ama onlarda haklı

eğer hatamız var derlerse 5-10 kişi koltuğunu kaybedecek.

yazıklar olsun TSK nın itibarı koltuklara tercih edildi

XL@rg€;3665068' Alıntı:
aslında bu komutanların çıkıpta hatamız yok tu demesi suç Hepsini divanı harbe vereceksin

madem senin hatan yok ,görevini tam yaptın ozaman sen bu açıklamanla PKK nın başarılı olduğunu ima etmeye çalışıyorsun.Senin yaptığın tam görevde 17 tane şehit 20den fazla yaralı vermişisz

bu ne biçim mantıksız açıklama böyle senin hatan yoksa ozamn PKK şerefszileri mi başarıl olmuş oluyor

Bari çıkıp deyin ki hatamız vardı.Biz de diyelim ki " zaten hata olmasaydı ihmal olmasaydı PKK denen o itler ordumuza bunu yapamazdı kesin ihmal vardır"

sonrada o ihmali yapanları görevden alıp cezalandırsaydınız bu millet ozaman derki bakın yapılan en ufak bir yalnışta birileri bunun bedelini ödüyor demekki bundan sonra daha dikkatli olunacak

ama bunları yapmak yerine bizim hatamız yok dememk bile bile PKK yı başarılı göstermek tir. Bu ne saçma bir durum allahım bu ne talihsiz açıklamalar

ama onlarda haklı

:clap:clap:clap

yapılan açıklamaların saçmalığı konusunda senle hem fikirim

XL@rg€;3665068' Alıntı:

ama onlarda haklı

PKK tek başarısı siz ve sizin gibilerdir.
Sizin gibi ordu düşmanları ile ittifaka gitmek uzun süredir PKK yaptığı en büyük başarıdır.

400 kişi ile sınırın öbür tarafından gelen ağır silah desteği ile karakolumuza ve tepemize saldırmışlar 17 can dışında bir çakıl taşını zaptedemeden kaçıp gitmişlerdir.
Bu PKK ya 400 kişi ile saldıracak gücü ve cesareti veren de senin gibiler ve ssenin gibilerin seçtiği hükümettir.

Dünyanın hiç bir ordusu 400 kişi ve ağır silahlar ile yapılan bir saldırıyı zayiatsız atlatamaz. 400 kişi demek 4 bölük bir tabur demektir neredeyse. Sen PKK ya sesini çıkarma sonra askeri mahkemeye çıkar.

Sen nizami harp savunma pozisyonundasın, bölge sarp ve kontrole müsait değil kaşrında terel unsurlar tarafından desteklenen yabancı güçler tarafından eğitilen gayri nizami gruplar var. Senin zihniyetindeki cumhurbaşkanları başbakanlar o bölgeye Saddam dan kaçan potansiyel teröristleir yerleştirmiş, adamların arkasında amerika var hani senin seçtiğin hükümetin müttefiki hatta patronu amerika...

Bunların hepsine devam dedikten sonra Askere Tamam diyorsun.

Ben de senin gibilere tamam diyorum kardeşim. 2 senedir terör örgütü açık açık saldırırken kuzey ırak a giremeyen islamcılara tamam diyorum. Ekonomik istikrarı milli güvenliğe tercih eden liboşlara tamam diyorum.

Yeter be aynı saçmalık, militan gazetelerden alınmış 4 satır tekrar tekrar çal.
Sen çalmaya devam et bu ülkenin milliyetçisi türkçüsü Atatürkçüsü tükenmez.
Siz de kendiniz çalar kendiniz oynarsınız.

Sinsiler PKK ağzıyla konuşur oldu..Kendinizi Ne kadar kuzu postunada saklasanız kokunuz ve yazılarınızdan anlaşılıyorsunuz...Bunca sene PKK ile mücadele eden TSK bilmiyor neyin ne olması gerektiğini , 2 Köşe yazısı okuyan " kuzu postuna bürünen " uzman kesiliyor ..HADİİ ORDAN....!

PKK tek başarısı siz ve sizin gibilerdir.
Sizin gibi ordu düşmanları ile ittifaka gitmek uzun süredir PKK yaptığı en büyük başarıdır.

400 kişi ile sınırın öbür tarafından gelen ağır silah desteği ile karakolumuza ve tepemize saldırmışlar 17 can dışında bir çakıl taşını zaptedemeden kaçıp gitmişlerdir.
.

PKK nın geçmişte bizlerler mi yoksa szilerlermi daha içli dışlı olduğunu anlatmayayım istersen sonra morarırsınız

ayrıca 400 kişiyle taaa karakolumuzun dibine gelene kadar neden kimsenin ruhu duymadı.

Bizim sınır ötesi harekat yetkimiz yok mu.dağlar daşlar bombalarnıyorda hazır 400 kişiyi bir arada yakalamışız neden üzerlerine bomba yağdırmadıkla onların karakolumuza saldırmasına seyirci kaldık.

Bizim geceleyin bir sineği bile görebilecek termal kameralarımız yok mu

Bizim insansız Casusu uçaklarımız yok mu

Bizim depoları dolu ve her an kalkmaya hazır yüzlerce jetlermiz skorsky lerimizi yok mu neredeydiler peki

nedeydiler diye sormak aslında yalnış çünkü o jetlerin kalkması için emir verecek olan paşamız Antalyada GOLF sefasındaymış haberi yokmuş

AYRICA CEVAP VEREMEYİP MORADIĞINIZ ZAMANLAR EZBERLEDİĞİNİZ O

aSKERE DÜŞMANLARI

PKK YANDAŞLARI REPLİKLERİİZİ DE KESİN ARTIK

EĞER GERÇEK PKK YANDAŞLARINI GERÇEK VATAN HAİNLERİNİGÖRMEK İSTİYORSA İŞTE SANA RESİMLERİ

http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?cmd=view&bolum=10001&galeri=10224&pg=1&sid=536025836

http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?cmd=view&bolum=10001&galeri=10224&pg=6&sid=536025836

http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?cmd=view&bolum=10001&galeri=10224&pg=5&sid=536025836

http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?cmd=view&bolum=10001&galeri=10224&pg=4&sid=536025836

Benim anlamadığım Golf oynayan zat mı gidip savaşacaktı.Ordaki askerler savaşmamış başındaki komutan uyumuş mu....RTE cokmu halkın içine iniyorda Onun dertlerini dinliyor.Bırakın birbirimizi kandırmayı.ABD TALİP e yetki vermeden TSK IRAGA giremeeeeeeeeeezzzz........!

taraf gazetesine ve taraftarlarına kapak olsun
kolay geliyor dimi
elde kahve
sıcak ev
pc başında
asker düşmanları sizi...
boşbakanlarınıza istediğiniz saygının onda birini Genelkurmay Başkanına gösteremediniz dimi...
bakın bugünkü gazetelere
savunduğunuz ideolojinin başındaki adamların yeni foyaları ortaya çıkıyor
gün gelecek hepsinin hesabı sorulacaktır emin olun
o zaman kuyruğunuzu nereye kıstıracaksınız merak ediyorum
çarşıda pazarda herhangi bir yerden yanınızdan bir asker geçtiğinde
utanmadan yüzüne bakabiliyormusunuz?

nasıl bir cümle kurmak bu ahkammı kesiyorsun sen burada ? halkın parası halkın askeri ile kim kimin kuyruğunu nereye kıstırıyor kaldı ki boş bakan dediğin senin halkın seçtiği arkasında olduğu oy verdikleridir seçilmiş atanmıştan üstündür bunu o kafana sok bize martaval okuma neyin ne olduğunu halk çok iyi biliyor aktütün dağlıca her yer de zaafiyet var sen at gözlüklerini çıkart ve lojmandan çık halkın içine karış sonra burda o kuyruk nasıl kısılacak nasıl hesap sorulacak onada geçersin!!!

Benim anlamadığım Golf oynayan zat mı gidip savaşacaktı.Ordaki askerler savaşmamış başındaki komutan uyumuş mu....RTE cokmu halkın içine iniyorda Onun dertlerini dinliyor.Bırakın birbirimizi kandırmayı.ABD TALİP e yetki vermeden TSK IRAGA giremeeeeeeeeeezzzz........!

tsk ya rahmetli özal ıraka gir demişti de girilmemişti ve bu yüzden genelkurmay başkanı istifa etmişti ... başına çuval geçirilen askeri kimse istemez halkına demokrasiye balans ayarı yapıyor fişliyor bir sürü grup çıkıyor içinden ama elin abd lisi başına çuval geçirince ses yok orda onlarla çatışsalardı sevinirdim unutmamak lazım hatırlatim dedim.

dünya savaşları bile 4 yıl sürüyor.
bu pkk pisliğinden nemalananlar var. bunu anlamayacak bişey yok. burdan nemalanan vatan hainleri artık saklanamıyor. bi kısmı ergenekonda yargılanıyor. ama bana göre büyük başlar hala dışarda.

tsk ya rahmetli özal ıraka gir demişti de girilmemişti ve bu yüzden genelkurmay başkanı istifa etmişti ... başına çuval geçirilen askeri kimse istemez halkına demokrasiye balans ayarı yapıyor fişliyor bir sürü grup çıkıyor içinden ama elin abd lisi başına çuval geçirince ses yok orda onlarla çatışsalardı sevinirdim unutmamak lazım hatırlatim dedim.

ihtiyacı olmadığı halde siyasi partilerden YAKACAK VE KUMANYA ALARAK HAYSİYETİNİ AYAKLAR ALTINA İNDİRGENMİŞ VE KAN UYKUSUNA DALMIŞ MİLLETTEN NASIL TEPKİ BEKLERSİN.HALK TEPKİ KOYAMADI DA BOŞ-BAKA TEPKİ KOYSAYDI.SİYASİ PARTİ KOLLARI TEPKİLİ OLSAYDI.HALKI KİM ORAGNİZE EDECEKTİ.KENDİNDEN ACİZDİ...

PKK nın geçmişte bizlerler mi yoksa szilerlermi daha içli dışlı olduğunu anlatmayayım istersen sonra morarırsınız

ayrıca 400 kişiyle taaa karakolumuzun dibine gelene kadar neden kimsenin ruhu duymadı.

Bizim sınır ötesi harekat yetkimiz yok mu.dağlar daşlar bombalarnıyorda hazır 400 kişiyi bir arada yakalamışız neden üzerlerine bomba yağdırmadıkla onların karakolumuza saldırmasına seyirci kaldık.

Bizim geceleyin bir sineği bile görebilecek termal kameralarımız yok mu

Bizim insansız Casusu uçaklarımız yok mu

Bizim depoları dolu ve her an kalkmaya hazır yüzlerce jetlermiz skorsky lerimizi yok mu neredeydiler peki

nedeydiler diye sormak aslında yalnış çünkü o jetlerin kalkması için emir verecek olan paşamız Antalyada GOLF sefasındaymış haberi yokmuş

AYRICA CEVAP VEREMEYİP MORADIĞINIZ ZAMANLAR EZBERLEDİĞİNİZ O

aSKERE DÜŞMANLARI

PKK YANDAŞLARI REPLİKLERİİZİ DE KESİN ARTIK

AŞAĞIDA KİMLERİN PKK YANDAŞI VE DOSTU OLDUĞU AP AÇIK ORTADA

- http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?c...&sid=536025836
2- http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?c...&sid=536025836

3- http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?c...&sid=536025836

4- http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?c...&sid=536025836

Aralarında kendi resmimi göremedim.
Siz derken kastettiğin Atatürkçüler ise çok beklersin 3 tane ne olduğu belli olmayan adam koyunca adam mı oldum sanıyorsun.
Biz morarmayız morartırız.
Senin gibi soruya soru ile yanıt veren yalancıların sözleri bir halta yaramaz.

Ben yanıt veriyorum sizin her sorunuza ama siz de ne soruya verecek yanıt ne de yanıt bulacak kapasite var çünkü.
Bizim sorduğumuz bir tane soruya yanıt vermezsiniz habire kendi sorularınızı sıralarsınız kaçacak yer aradığınızda.

-Biz o dağlarda sinekleri minekleri göremiyoruz. Termal kameralar ile izliyoruz ama o kameralar da atlatılabiliyor.
-Kendi casus uçağımız yok bir tane israilden kiralanan bir tane amerikanın tahsis ettiği var.
-Sınır ötesi harekat iznini meclis hükümete verdi kafasına esip ırak a dalsın diye orduya değil. Uçak gönderip bombalamak değildir askerle sınırı geçmek, senin gibiler ve seçtiğiniz hükümet basiretsiz olduğu için gereken operasyonlar 6 senedir yapılamamıştır. 1999-2003 arası dağılma sürecine giren örgütü şahlandıran islamcı arkadaşlara ve onların gurur duyduğu hükümetine şükran sunarız!!!!!!
-17 şehitten sonra niye kuzey ırak a girip leşlerini sermedik diye sorma, hükümete elinde sınır ötesi harekat izni var neden duruyorsun diye sorma gel orduya sen bir karakolu savunamadın diye hesap sor. Senin zihniyetine de hesap sorulması yakındır merak etme.

400 kişi ile karakola gelen adamların sınırın öbür tarafından top ve havan atışı yaptığını bunu nasıl yaptığını hiç düşüüyor musun? Havan ve ağır silah kullanmay abaşlayan bir örgüte bu imkanı hangi hükümet sağlamış kendine sordun mu?

Sorma zaten sen burada PKK lıları değil bizi morartmaya çalış kendi meşrebince...

Sen O dağlarda bir tek karakol bir tek tepe mi var sanıyorsun? Senin gibi müridler ile tartışmayacağım sadece gerektiğinde kapak misali yanıtlarımı vereceğim ki başka Türk evlatlarının zihinlerini zehirleyemeyesiniz.

Senin ilmihalin yetmiyor gördüğüm kadarı ile böyle konulara. Sen git hocaların gelsin.
Sanki orada ne olduğunu biliyormuşsun ki yorum yapıyorsun?
Sen bölgede miydin çatışma esnasında?
Nizami ve gayri nizami harp tekniklerini biliyor musun ki bu çatışmadaki ihmalleri tespit ettin.

Ama kime konuşuyorum ki siz ilimden bilimden anlamaz hacınız hocanız ne derse müridi militanı olursunuz. Bir arkadaşınızın yazdığı gibi pavlovun klasik koşullanmacısı esas sizsiniz Laik Ordu lafı geçti mi ağzınızda salyalar ile saldırmaya başlıyorsunuz.

dünya savaşları bile 4 yıl sürüyor.
bu pkk pisliğinden nemalananlar var. bunu anlamayacak bişey yok. burdan nemalanan vatan hainleri artık saklanamıyor. bi kısmı ergenekonda yargılanıyor. ama bana göre büyük başlar hala dışarda.

KİM miş o pkk ile işbirliği yapanlar...ERGENEKON sana ne çağrıştırıyor...

Geri