Genelkurmay'dan FLAŞ açıklama/////

bak ben bilmiyorum. :D
sen kendi sorduğun 10 soruya cvp yazarak benim sorularıma yanıt bulacaksın. bekliyorum....

benim sorularım belli. sorumu yaz... altına cevabı...
karışık yazıp burdan anla falan deme.. sen böyle yapmazsın ama :D

Türk ordusu dünyanın sayılı kara ordularından. çeyrek asırdır şu lanet pkk'yı bitiremedi. neden?

hadi dağlıca yalandı....
hadi aktütün yalandı....

genelkurmay açıklamasını okuyanlar orda ne diyordu:

istihbarat zaafiyetimiz yok. Allah aşkına bu ne demek biri söylesin. zaafiyetin yoksa aktütünü biliyordun. biliyor ve önlemimi aldım diyorsan 17 tane şehit nasıl verildi?

biri bana bunları mantıklıca hakaret etmeden anlatabilir mi?

buna cvp ver.....

Türk ordusu dünyanın sayılı kara ordularından. çeyrek asırdır şu lanet pkk'yı bitiremedi. neden?

hadi dağlıca yalandı....
hadi aktütün yalandı....

istihbarat zaafiyetimiz yok. Allah aşkına bu ne demek biri söylesin. zaafiyetin yoksa aktütünü biliyordun. biliyor ve önlemimi aldım diyorsan 17 tane şehit nasıl verildi?

buna cvp ver.....

Bak sana yanıt veriyorum.
Bilmem anlayacak kapasite kaç kişide var.
Çünkü 3-5 kişi anlamamak için mücadele ediyor.
Ya anlayacak kapasite yok ya da anlamak işlerine gelmiyor sanırım.
Çünkü onların gözünde Ordu laik olduğu için suçlu bulunmuştur zaten dağlıca aktütün sadece teferruattır.

Türkiye dünyanın en güçlü ilk 10 ordusu arasındadır. Genel kanı 5-8 arasında olduğu ilk sıraları Amerika, Rusya, Çin, Hindistan gibi devler paylaşıyor zaten.

Gelelim neden PKK yı bitiremediğimize.

PKK bir ülke değildir, bir ülke ordusu değildir. Değişik ülkeleri kullanan gayri nizami harp tekniklerini kullanan bir örgüttür.

Karşınızda bir ordu olmadığında kazanabileceğiniz bir savaş da yoktur.

Türkiye Irak'la savaşa girse kazanabilir, Suriye ile savaşa girse kazanabilir ama PKK ile savaşı kazanamazsını çünkü bunun adı savaş değildir.

Düşük yoğunluklu çatışmadır literatürdeki adı.
Gerçi niye bunları söylüyorum ki zaten birileri yemiş yutmuş harp tekniklerini, hatta Ordu nun aldığı pozisyonu tepelerdeki güçlerin nasıl yerleştirildiğini hatta hava ve topçu desteğini bile hesap edip Ordu nun ihmalini tespit etmiş.
Sonra da çıkmışlar çok bilen fetoş harp akademisinden mezun bazı yazarlar TSK'nın açıklamaların rağmen hala ihmal var yalan söylüyorlar diyebiliyorlar.

Demek ki Amerika dan istihbaratı alıp harp tekniği açısından engin bilgileri ile analiz edip TSK'nın ihmalini farketmişler. Helal olsun , hem biricik dostları ABD den aldıkları istihbarat desteği için hem de üstün harp tekniği bilgileri için...

PE KA KA yı bitirmek için;
Öncelikle AB uyum yasaları diye diretmek yerine o bölgedeki ayrılıkçı köpekleri bastırmanız gerekli. Atatürk bunların ağa babalarını sallandırdı 50 sene sustıular. Siz de sallandırın bir 50 sene daha sussunlar. Sert önlemler al ağır cezalar ver! Türkiye'den toprak koparacağız, federasyon isteriz diyeni hatta biji serok diyenin kafasına sıkmak gerekli. Böyle demokratik masallar ile Milli Devlet olunmaz. Ya SE SE ya Sİ Sİ.
Hükümet da bunu yapacak güç yok çünkü zaten oradaki ayrılıkçı kürt oyları PKK dan çalmak için her türlü maymunluğu yapmaktadırlar. Çünkü bu hükümet etnik kürt ayrımcılığına karşı ilkel silahı ümmetçiliği çekmiştir.

Sonra da Suriye ye çektiğiniz gibi savaş açacağız restini çekersiniz Barzani ve Amerika'ya ki maalesef bu hükümetin ve destekçisi cemaatlerin kaba eti yemez. Çünkü ne amerika yı karşılarına alabilirler ne de nurcuların ve nakşibendilerin Barzani ile olan tarikat ilişkilerini çiğneyebilirler.

Bak değerli kardeşim. PKK nın bitmemesinin sebebi Ordu değil. Aktütün ü de Ergenekoncular basmadı. PKK bitmiyorsa bunu islamcı, liboş ve bölücülerin Askerin ve Devletin tüm mücadele unsurlarını etkisizleştirmesine borçluyuz.

Ama niye konuşuyorum ki PKK aslında ERGENEKONCULAR tarafından kuruldu, ÖCALAN Ergenekoncu değil mi? Sen zaten kararını vermişsin.
Sen varolan gerçeğe değil var olmasını istediğin gerçeğe inananlardansın nasılsa...

şehitlerimizin ruhu şaad olsun vatan sağolsun

Pardon remixtr kusura bakma...
Bende dalga geçiyorsun sanıyodum...
Sen hakkaten anlamıyormuşsun...O yüzden Msjlarımı sildim...
Normal olarakta 10 sorunun cevabını veremezsin...
Ama sana tavsiyem sbs sınavına çalış...
20 sene önce bende girmiştim o sınava..
Geleceğin için önemli...
Abilere de fazla takılma...

5.sayfadaki msjım kaldı...sonraki sayfaları okuyanlar problem yaşamasınlar diye...
Baştan bilseydim Aktütün olayınada girmezdim...

ilahi boris sen adamı öldürürsün. başka açık bulamadın mı? :D :durdurun :durdurun :durdurun

hocam o kadar konuşmuşsun ama şu soruya cvp göremedim.

msjlarımı mı inceliyorsun? başka bulamadın mı?

sevdim seni boris ..... :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

Anlamadığını Görünce Merak Ettim...Msjlarına Baktım...Anladım ki zor anlaman...

400 pkklı saldırmış diyorsun.Ben demiyorum Fırat haber Ajansı Diyor...

peki genelkurmay neden 150 pkklı saldırdı dedi.
sen söyle kim yalan söylüyor?
Uydu Görüntüleri Sende Değil mi?Amerikadan İste Beraber Sayalım...
samanyoluhaber karayılanın söylediklerini değil, genelkurmayın dediklerine inanıyor.:durdurun:durdurun:durdurun

taraf gazetesi neyi düzeltti. 2 ekim gününe ait olan görüntülerde hatamız var dedi. 3 ekimdeki saldırıyı yalanladı mı? bizim neden haberimiz yok.
yukarda benim soruma neden cevap vermiyorsun.

3 ekimdeki saldırıyı kim yalanladımı...pardon...
Asker 2 saat önce müdahale etmiş...saat 12 de...okuman var...
Matematik öğretmenin 3.ders yazılı yapacak 2. dersin sonunda haber veriyor...Anlamadıysan daha kolay somut örnekler verebilirim...

dünya savaşları 4 yıl sürüyor. çeyrek asırdır dünyanın en iyi kara ordularından olan Türk ordusu neden pkkyı bitiremiyor?

Amerika Talibanı İran'ı neden bitiremiyorsa o yüzden pkk bitmiyor...
At gözlüklerinizi çıkarın ve dünyada neler oluyor okuyun...Samanyolu okumaylan aktif haber okumaylan çözemezsiniz bunları...Bulamazsınız da nedenini...

verdiğim linkler sana bişey ifade etmiyorsa ben ne yapayım.

Senin verdiğin linkler muteber linkler niye birşey ifade etmesin...

Aktütünde zafiyet yoktur…Gerekli savunma yapılmıştır…Matematik öğretmeni örneğini okursan hemen yukarıda unutmuşsundur anlarsın…

1-Bize günlük ve anlık bilgileri insansız hava aracı sayesinde hangi devlet veriyor ?
2-Şimdiye kadar havanla hayatında saldırı yapmamış bir örgüt (1.denemesini İstanbul'da yaptı sonuç malum)2.denemesinde bu kadar nasıl başarılı olabilir?
3-Tüm anı insansız araçla hangi devlet çekiyor görüntüler kimin elinde?
4-Bu görüntüleri Taraf gazetesine(eline gözüne bulaştırsada) kim servis yapıyor?
5-Bu saldırıdan sonra devlet kiminle masaya oturmak zorunda kaldı?
6-Türkiye'nin kırmızı çizgilerine ne oldu?
7-Büyük devletler planlarını 100-200 senelik yapar...
8-Planlarını ulaşabilmek için maşa kullanırlar ellerini tehlikeye sokmazlar...
9-Büyük devletler sevmediği insanları bile sırf amaçlarına hizmet ediyor diye evlerinde misafir ederler...
10-Bu ülkede sağlam duran bütün kurumları yıpratıp yıkmaya çalışırlar,maşa olarak beyinsiz insanları kullanırlar...

BU SORULARI SÜREKLİ SORUYORUM...ÇÜNKÜ SİZİN GİBİLER BU SORULARA CEVAP VEREMEZ...ŞU ANA KADAR DA CEVAP VEREN ÇIKMADI...
SİZİN CİĞERİNİZİ BİLİRİM...AKLI BEYNİ OLAN HERKES SORDUĞUN SORULARIN CEVABINI BU 10 SORUYA KENDİ İÇİNDEN CVP VEREREK BULUR...
SEN İÇİNDEN CEVAPLA AMA BURAYA YAZMA...
YAZARSAN AMAÇLARINA TERS HAREKET ETMİŞ OLURSUN...

Roj Tv nin Haberlerinde söylenen şeyleri burada yorum olarak yazan,
TÜRKİYE CUMHURİYETİ devletinin ANAYASASINDA yazan ilk 3 maddeyi değiştirip şeriat devleti kurmak isteyen Amerikalı şeyhin kanallarından kaynak gösterip yorum yapan şahıslar Roj tv den ve diğerlerinden ne farkınız var...Başkalarının arkasına saklanıp yorum yapmayın...,
Çıkın mertce ben bunları istiyorum...
Şunları yapmak istiyorum...
Onun bunun arkasına saklanıp tehdit gördüğünüz kurumları yıpratmayın...

yine baya yazmışsın. ama şu sorunun cevabı nerede?

yine aynı şeyleri yazmışsın. geliştir biraz kendini. samanyoluhaber oku. haber7 oku. :D

yok nolacak senin halin.... :D

hala cevap yok laf salatası çok...
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

hala cevap yok laf salatası çok...
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

ÇÜNKÜ AMERİKA BİZE VERDİĞİ ANLIK İSTİHBARAT GÖRÜNTÜLERİNİN AYNISINI BARZANİYEDE VERİYOR E DOLAYISIYLA PKK YADA VERMİŞ OLUYOR

ÇÜNKÜ AMERİKA BİZE VERDİĞİ ANLIK İSTİHBARAT GÖRÜNTÜLERİNİN AYNISINI BARZANİYEDE VERİYOR E DOLAYISIYLA PKK YADA VERMİŞ OLUYOR

yani ordaki pkklıları sonuç olarak bizim genelkurmay gördü ve bişey yapmadı öyle mi?
bizde aynı şeyi diyoruz :D

VERDİĞİMİZ İSTİHBARATI TÜRKLER DEĞERLENDİREMİYOR Bu konuda ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Ross Wilson yaptığı bir açıklamada, "Türk askeri güçlerinin, vermiş olduğumuz istihbari bilgileri doğru bir şekilde değerlendirebilmelerini sağlayacağız" demişti. Son olayda ABD'den gelen anlık istihbarat görüntülerine rağmen gerekli tedbir alınmamasının ortaya çıkması ve bu konuda ABD'nin sorumlu tutulması konusunda TSK'nın sessiz kalması Amerikalıları gücendirmiş olabilir mi? Bu durumda ABD'nin imaj düzeltmek için bu görüntüleri el altından kamuoyuna sızdırması ve 'Biz istihbarat verme sorumluluğumuzu yerine getirdik, bizi eleştirmeyin' mesajı vermiş olabilir mi?
http://www.ensonhaber.com/gundem/157267/o-goruntuleri-taraf-a-kim-sizdirdi.html

bnede yapılan yalnışlar olduğunda ordumuzun eleştirilmesini ancak çok fazla yıpratılmamasını düşünüyorum

Hatta son PKK baskınlarında ordunun çok fazla ihmali ve zaafiyeti olduğunu düşünüyorum

şimdi benide hemen ordu düşmanı ilan etmeyin :)

bu yorumu yazarken bir yandan da "SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM şarkısını diniliyorum ona göre ilan etmeden önce birkez daha düşünün :)

ne yapayım çok seviyorum bu şarkıyı.Gerçi şarkı mı yoksa ulusalcı marşı mı onuda tam olarak bilmiyorum ama güzel söylüyor Faruk demir

müziği çok güzel

saoL biLqi içn

VERDİĞİMİZ İSTİHBARATI TÜRKLER DEĞERLENDİREMİYOR

Bu konuda ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Ross Wilson yaptığı bir açıklamada, "Türk askeri güçlerinin, vermiş olduğumuz istihbari bilgileri doğru bir şekilde değerlendirebilmelerini sağlayacağız" demişti. Son olayda ABD'den gelen anlık istihbarat görüntülerine rağmen gerekli tedbir alınmamasının ortaya çıkması ve bu konuda ABD'nin sorumlu tutulması konusunda TSK'nın sessiz kalması Amerikalıları gücendirmiş olabilir mi? Bu durumda ABD'nin imaj düzeltmek için bu görüntüleri el altından kamuoyuna sızdırması ve 'Biz istihbarat verme sorumluluğumuzu yerine getirdik, bizi eleştirmeyin' mesajı vermiş olabilir mi?

Bazılarının bir tezi daha çürüdü şimdi neyapacaklar acaba

kesin yalandır diyecekler.zaten herzaman böyle yapmıyorlar mı

Şimdiden söylüyorum yukarıda alıntı yaptığım bilgiye yalan diyecek olan arkadaşlar lütfen bunu belgeleriyle kaynakları ile yalanlasınlar.

bir haberi yalan demenin belli şartları vardır.

mesela bu açıklama direk TSK için söylenmiş. TSK nın karşı açıklmasını yada ABD büyük elçisini yalanlayan açıklmasını koyabilirisniz mesela

bu açıklamaya ancak helal olsun denir.
ALLAH sadece şehitlerimizin yakınlarına değil hepimize sabır versin...

VERDİĞİMİZ İSTİHBARATI TÜRKLER DEĞERLENDİREMİYOR Bu konuda ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Ross Wilson yaptığı bir açıklamada, "Türk askeri güçlerinin, vermiş olduğumuz istihbari bilgileri doğru bir şekilde değerlendirebilmelerini sağlayacağız" demişti. Son olayda ABD'den gelen anlık istihbarat görüntülerine rağmen gerekli tedbir alınmamasının ortaya çıkması ve bu konuda ABD'nin sorumlu tutulması konusunda TSK'nın sessiz kalması Amerikalıları gücendirmiş olabilir mi? Bu durumda ABD'nin imaj düzeltmek için bu görüntüleri el altından kamuoyuna sızdırması ve 'Biz istihbarat verme sorumluluğumuzu yerine getirdik, bizi eleştirmeyin' mesajı vermiş olabilir mi?

İyide aynı bigiler MİT'e Emniyet Müdürlüğü'ne Başbakan a ve daha bir kaç önemli kuruma daha gidiyor şimdi akla şu soru geliyor bu bilgileri Mit te sızdırmış olabilir mi çünkü hala daha Amerikaya göbekten bağlıdır aynı şekilde Emniyet Müdürlüğü içindeki Fettullahçı yapılanma Amerika nın gözbebİğidir herşeyden önemlisi B.O.P. un eşbaşkanı olan Başbakan var ha diyeceksiniz ki ordu içinde yokmu ''VARDI'' iyi okuyun ''VARDI'' di-li geçmiş zaman neyse 1994 yılında İsmail Hakkı KARADAYI 'nın Genel Kurmay Bşk. olması ile birlikte ordu içinde müthiş bir temizliğe başladı ve en büyük başarısı Ordunun içine sızmaya çalışan fettullahçı güruhu temizlmek oldu tabii bu arada 12 Eylül arttıkları olan bütün personeli emekli etti yada geri beslemeye aldı daha sonrada cephesini Amerika ya dönüp M.A.S.K yani Milli Askeri Stratejik Konsepti hazırladı ve bunun sadece kağıtta kalmayıp eyleme dökmek içinde 35.000 Mehmetçikle Kuzey Irak'a MURAT operasyonunu düzenledi Amerika pabuçun pahalı olduğunu görünce 6000 adet cia ajanı peşmergeyi Guam adasına kaçırmak zorunda kaldı bu Türk Ordusunun o güne kadar yaptığı en büyük operasyon oldu ondan sonra da Türk Ordusu düşmanı tam ve doğru tesbit ederek yani Amerika olduğunu görerek çizgisini ona göre düzenledi ki o zamana kadar olan saçma sapan askeri politikaları bir kenara bırakıp Eşref BİTLİS'in uğrunda adice düzenlenmiş bir suikast ile şehit olduğu BÖLGE MERKEZLİ DIŞ POLİTİKA ve KOMŞU ÜLKELERLE İYİ GEÇİNME 'YE yöneldi ve işte ogün bugündür de Türk Ordusu her daim Amerikanın komplolarına suikastlarına Türkiyedeki kuklaları ve maaşlı köpekleri sayesinde hakaretlere maruz kaldı ve halende kalmakta Ordu nun bu dönemde ki tekve en büyük talihsizliği Hilmi ÖZKÖK dönemidir zaten o şerefsizin bıraktığı pislikler ondan sonra gelen Komutanlarımıza bulaştırılmak istenmiştir oyüzden orduyu suçlamak için zaman açısından biraz geç kaldınız ordunun her yaptığının altında bir çapanoğlu arayacağınıza gidin biraz Emniyet İstihbarat genel müdürünü yani Ramazan AKYÜREK'İ araştırın biraz MİT in içindeki Amerikancı kliği araştırın hala daha neden MİT'te dolarla maaş alan adamlar olduğunu araştırın neden Askere verilmeyen yetkilerin Polise verilmeye çalışıldığını düşünün bakalım Amerika bu kurumlara niçin bu kadar toleranslı davranıyor da iş orduya geldimi çılgına dönüyor şimdi sana bir soru neden yalaka medya Hilmi ÖZKÖK döneminde Asker dostuydu Avrupalı Paşa Müthiş Paşa şöyle paşa böyle paşa diye övüp durdu neden Yaşar BÜYÜKANIT a daha sıra gelmeden karalama kampanyası başlattı neden İlker BAŞBUĞ a karşı aynı şekilde Taraf adlı köpeğiyle saldırıp durdu TARAF gazetesinin iskelet takımının tüm yazılarını takip ederim şimdiye dek Hilmi ÖZKÖK hakkında hiçde öyle düşmanca tavır aldıklarını görmedim eğer benim kaçırdığım varsa biri bana göstersin neyse şimdilik bu kadar meseleye birde bu açıdan bakman dileğiyle sağlıcakla kal

arkadaşım sen yazılanları okuyamıyorsun galiba.

bak bir daha yazıyorum buraya busfer daha dikkatli oku.

Bu konuda ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi Ross Wilson yaptığı bir açıklamada, "Türk askeri güçlerinin, vermiş olduğumuz istihbari bilgileri doğru bir şekilde değerlendirebilmelerini sağlayacağız" demişti. Son olayda ABD'den gelen anlık istihbarat görüntülerine rağmen gerekli tedbir alınmamasının ortaya çıkması ve bu konuda ABD'nin sorumlu tutulması konusunda TSK'nın sessiz kalması Amerikalıları gücendirmiş olabilir mi? Bu durumda ABD'nin imaj düzeltmek için bu görüntüleri el altından kamuoyuna sızdırması ve 'Biz istihbarat verme sorumluluğumuzu yerine getirdik, bizi eleştirmeyin' mesajı vermiş olabilir mi?

dikkatli okursan eğer " "Türk askeri güçlerinin, vermiş olduğumuz istihbari bilgileri doğru bir şekilde değerlendirebilmelerini sağlayacağız diyor Türk devleti demiyor. TSK diyor. dolayısı ile

istihbarat paylaşımı direk orduya veriliyor.

ordu kanalı ile de devletin ilgili birimlerine dağıtılıyor

ayrıca sana şunu hatırlatırım ki kişisel bazda olmasada kurumsal bazda TSK herzaman Amerikancı dır

TSK nın yaptığı hiçbir darbe ABD nin izni ve onayı olmadan yapılmamıştır.

darbe yapılmadan önce ABD ile temesa geçilmiş onay alındıktan sonra darbeler yapılmıştır

askere toz kondurmayızın devam ettiği kötü durumu gösteren durum

Geri