Genelkurmay'dan FLAŞ açıklama/////

KİM miş o pkk ile işbirliği yapanlar...ERGENEKON sana ne çağrıştırıyor...

ergenekonun ismine takılıp yanılıp onu türkün doğuşuyla özdeşleştirecek kadar bu millet saf değil..ergenekonu bu millet çetenin darbenin adı diye öğrendi öylede kalacak artık..biz çok gördük sosyalistlerin ağzında barış --homoseksüellerin ağzında eşitlik özgürlük gibi lafları--şimdi ergenekonuda birileri kullanıyor diye kutsayacak değiliz çetecileri darbecileri..kimi kandırıyorsunuz..

Benim bu sitede dinci - akepeli kisvesine bürünüp aslında pkk olup, ordu düşmanlığı yapan kişiler olduğuna dair bazı şüphelerim var. Dikkat ediyorum da ordu aleyhine o kadar çok konular açılıyor ki; sanki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör karşında bir zaafiyet bir aciziyet içerisindeymiş gibi durmulara düşürülmek isteniyor.

Doğru teşhisi koyamazsak birbirimizi kırarız buda Vatan topraklarında emeli
olan güçlere yarar.

Olaylara lokal olarak bakılmaktadır.Bütünü görmemiz lazım,Santraç oynayan
elleri görmek lazım....Bu bağlamda.

Ortadoğuda oynan ve oynanmakta olan olaylara bakmak lazım.Bunları gördüğümüz
zaman doğru teşhisi koymuş oluruz.

*Abd nin Iraktaki varlığı sorgulanması lazım
*İsrailin Ermenistanın Suriyenin, Emellerini iyi teşhis etmek lazım
*AB nin pkeke örgütüne verdiği destekleri görmek lazım

Bu saydıklarım ağacın gövdesidir,gövdeyi yıkmadan dalları kurutamazsın...

Benim bu sitede dinci - akepeli kisvesine bürünüp aslında pkk olup, ordu düşmanlığı yapan kişiler olduğuna dair bazı şüphelerim var. Dikkat ediyorum da ordu aleyhine o kadar çok konular açılıyor ki; sanki Türk Silahlı Kuvvetlerimiz terör karşında bir zaafiyet bir aciziyet içerisindeymiş gibi durmulara düşürülmek isteniyor.
Her eleştiriyi asker düşmanlığı yada PKK yandaşlığı gibi amacını ve haddinizi aşan benzetmelerler işte böyle saçmalık girdabında boğulurszunuz

Hadi buradakiler asker düşmanı kabul edelim diyelim

Oysa son yapılan anketlerde Aktütün baskınında Genelkurmayın başarılı olduğunu düşünenlerin oranı yüzde 33 ler seviyesinde
Ne yani bu ülkenin yüzde 66 sı asker düşmanı

size tavsiyem saçmalamayı bırakın

RTE nin aşağıda verdiği linklere bakarsan asker düşmanı vatan haini PKk yandaşlarının kimler olduğunu görüsünüz

http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?c...&sid=536025836
2- http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?c...&sid=536025836

3- http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?c...&sid=536025836

4- http://www.bugun.com.tr/galeri.asp?c...&sid=536025836

Bir evde kedi nin değerli olması o evde farelerin olmasına bağlıdır

eğer fareler olmasa kedi çokta iş düşmez

işte bizim faremiz de PKK dır

birileri değerinin düşmemesi için farelerin hepsini yok etmiyor

Valla arkadaşım çok ilginç bir yorum.

içinde anlamak isteyen kişiler için oldukca yüklü mesajlar var

süper:clap:clap

KİM miş o pkk ile işbirliği yapanlar...ERGENEKON sana ne çağrıştırıyor...

arkadaşlar bunları nasıl göremiyorsunuz?

alın size basit bir kanıt.

ergenekondan içeri alınan TUNCAY ÖZKAN

Tuncay Özkan gene Öcalan'ı destekledi(linktir)

bu daha da vahim...

JİTEM ve PKK ELELE(linktir)

JİTEM VE PKK İTİRAFÇISI BİR NUMARALI TANIKTAN ON NUMARA AÇIKLAMALAR(linktir)

içinizden bazıları bizi pkk'lı ilan etti. :vur
bunu çok yerde yazdım. Türk ordusu şanlıdır şereflidir. ama tamamı değil....
verdiğim linklere gidin bakın. okuyun öğrenin. ordunun içindeki pislikler temizlenmelidir diyoruz.

Türk ordusu dünyanın sayılı kara ordularından. çeyrek asırdır şu lanet pkk'yı bitiremedi. neden?

hadi dağlıca yalandı....
hadi aktütün yalandı....

genelkurmay açıklamasını okuyanlar orda ne diyordu:

istihbarat zaafiyetimiz yok. Allah aşkına bu ne demek biri söylesin. zaafiyetin yoksa aktütünü biliyordun. biliyor ve önlemimi aldım diyorsan 17 tane şehit nasıl verildi?

biri bana bunları mantıklıca hakaret etmeden anlatabilir mi?

ezberbozan benim haddimi aşan bir benzetme yok ortada. Ben kendi şüphelerimi ortaya döküyorum sadece. Bu forumda bazı pkk' lılar kendini dinci-akepeli gibi gösterip askere saldırıyorlar. Madem akepeliler o zaman kalkıp da Genelkurmay' ın sert açıklamasından sonra askere destek çıkan Tayyip Erdoğan' ı niye hain olarak lanse edemiyorlar? Niçin paşadan hesap sormadın deme cesaretini kendinde bulamıyorlar? Burada derin bir çelişki var? Ya bu arkadaşlar ikiyüzlü ya da pkk' lı veyahut ne dediğini bilmiyor.

Gelelim bir başka çelişkiye; bu forumda dinci geçinen bir zatı muhterem, kalkıp taraf gazetesinin hatalı beyanda bulunduğunu bildiren bir konu açıyor, sonra kalkıp milli birlikten felan söz ediyor. Sonra yine aynı şahış ordu aleyhine her türlü saçma sapan fikre teşekkür gönderip destekler tarzda yazılar yazıyor. Sonra bir bakıyon aynı zat ben akepeli değilim diyor, bir başka yazısından tepeden tırnağa akepeyi savunuyor. Daha bisürü bisürü çelişki...

Siz farkında değilsiniz, olamassınız da... Ezberinizi bozduran birisi gelince de saçmalama dersiniz ancak. Ama benim gibileri de çıkar bu oyunu bozar. Bu forum da akepeli-dinci gözüken pkk' lı ordu düşmanları var. Zihniyetleri ve amaçları belli. isim vermiyorum. Onlar kendini ele verecekler zaten.

nasıl bir cümle kurmak bu ahkammı kesiyorsun sen burada ? halkın parası halkın askeri ile kim kimin kuyruğunu nereye kıstırıyor kaldı ki boş bakan dediğin senin halkın seçtiği arkasında olduğu oy verdikleridir seçilmiş atanmıştan üstündür bunu o kafana sok bize martaval okuma neyin ne olduğunu halk çok iyi biliyor aktütün dağlıca her yer de zaafiyet var sen at gözlüklerini çıkart ve lojmandan çık halkın içine karış sonra burda o kuyruk nasıl kısılacak nasıl hesap sorulacak onada geçersin!!!

tsk ya rahmetli özal ıraka gir demişti de girilmemişti ve bu yüzden genelkurmay başkanı istifa etmişti ... başına çuval geçirilen askeri kimse istemez halkına demokrasiye balans ayarı yapıyor fişliyor bir sürü grup çıkıyor içinden ama elin abd lisi başına çuval geçirince ses yok orda onlarla çatışsalardı sevinirdim unutmamak lazım hatırlatim dedim.

lojmanmı?
nasıl anladın sen onu süper zeki olmalısın
yada lojman istedin de vermedilermi?
elbette seçilmiş atanmıştan üstündür
nasıl seçildiğinide gördük
depolardaki kömür stoğunu bitirerek
deniz feneri vs. vs. vs.
boşbakanınız zafiyeti olanları alsaya görevden
madem çoğunluksunuz herşeyide görüyor ve biliyorsunuz
ama o sadece şeriat yanlısı olupta ordudan atılanlara şerh koyar
bush abisi emir verirse uçakların yine bush abisinin gösterdiği yerleri bombalamasına izin verir
sizde izindeki kuvvet komutanının ne yaptığına takarsınız
golfmü oynuyormuş
yani 14 yaşındaki çocuğa tövbe estağfurullah şey yapan cibiliyetsiz adamı içerden çıkarmak için kanunları değiştirmekle uğraşmıyormuş dimi izinde imiş sadece

emir verseya orduya başkomutan sıfatıyla
seçilmiş madem
kandili alın
sırasıyla dağdaki tüm teröristleri yok edin
ama kim yapacak o zaman ab yalakalığını

abd den icazet alarak
teröristin dibinde fotoğraf çektirerek
her türlü yolsuzluğu dolandırıcılığı yapanları koruyarak
gemicikleri filo filo dizerek olmuyor bu işler

at gözlüğü demişsin
kullandığın için biliyorsun baksana

martavalları bu ülkede kim okuyor kim okutturuyor gördük
taraftarlarınızıda biliyoruz
türk askeri operasyon yaptığında dağdaki ite üzülenlerin röportajları yayınlandı

asker düşmanları sizi...

saygılarımla demiyorum bu sefer
şehitlerimizin kemikleri sızlayacak yoksa

arkadaşlar bunları nasıl göremiyorsunuz?

alın size basit bir kanıt.

ergenekondan içeri alınan TUNCAY ÖZKAN

Tuncay Özkan gene Öcalan'ı destekledi(linktir)

bu daha da vahim...

JİTEM ve PKK ELELE(linktir)

JİTEM VE PKK İTİRAFÇISI BİR NUMARALI TANIKTAN ON NUMARA AÇIKLAMALAR(linktir)

içinizden bazıları bizi pkk'lı ilan etti. :vur
bunu çok yerde yazdım. Türk ordusu şanlıdır şereflidir. ama tamamı değil....
verdiğim linklere gidin bakın. okuyun öğrenin. ordunun içindeki pislikler temizlenmelidir diyoruz.

Türk ordusu dünyanın sayılı kara ordularından. çeyrek asırdır şu lanet pkk'yı bitiremedi. neden?

hadi dağlıca yalandı....
hadi aktütün yalandı....

istihbarat zaafiyetimiz yok. Allah aşkına bu ne demek biri söylesin. zaafiyetin yoksa aktütünü biliyordun. biliyor ve önlemimi aldım diyorsan 17 tane şehit nasıl verildi?

biri bana bunları mantıklıca hakaret etmeden anlatabilir mi?

Aktütün'e 400 PKK'lı saldırmış
PKK'lı Murat Karayılan, Aktütün'e yapılan saldırının askerlerin zamanında müdahalesi ile erken başladığını itiraf etti. Ali Kemal Erdem'in özel haberi...

29.10.2008 19:02
Sözde PKK liderlerinden Murat Karayılan, örgüte yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Aktütün Karakolu’na yönelik saldırıya önceden basında çıkan 150 veya 350 civarında değil 400 PKK’lının katıldığını öne sürdü. Karayılan, saldırıya katılan PKK’lı sayısında spekülatif bilgiler olduğunu söyleyerek, “Net olarak 400 PKK’lı katıldı” dedi. Geçen yıl 21 Ekim tarihinde yaşanan Dağlıca saldırısının ardından yakalanan kimi PKK’lılar da Dağlıca’ya 400 PKK’lının katıldığını öne sürmüştü.

ASKER ERKEN MÜDAHALE ETMİŞ

Karayılan açıklamasında Genelkurmay’ın da belirttiği gibi PKK’lıların askerlerce fark edilerek müdahale edildiğini ve bu nedenle saldırının erken başladığını doğruluyor. Ancak ona göre saldırı iddia edildiğini akşam saatlerinde değil öğlen saat 14.00’da başlayacaktı ama erken müdahale yüzünden iki saat erken öğlen saat 12.00’da başlamak zorunda kaldı. Yani Karayılan’ın iddiası şayet ciddiye alınacak olursa saldırı yine gündüz yapılacaktı. Karayılan, sabah saatlerinde güvenlik güçlerinin bazı PKK’lı grupların görüntüsünü almaları üzerine şüphelenerek havan ve top ateşi açtıklarını belirterek, bazı askeri birimlerin de hemen araziye çıkarıldığını, ardından askerlerin tam teçhizatlı savunma için hazır hale geçtiklerini söylüyor. Yani Aktütün Karakolu’na yapılan saldırının askerimizin zamanında müdahalesiyle erken başlatıldığını Karayılan da itiraf etti.

Karayılan ardından öğlen saat 12.00 gibi de askerlere bağlı bir keşif grubuyla PKK’lıların karşılaşması sonuncu ilk çatışmanın başladığını söylüyor. Karayılan bunun üzerine saldırıyı erkene almak zorunda kaldıklarını ve saldırıya geçtiklerini de öne sürüyor.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=105596&cat=110&dt=2008/10/29

Keşke Bu Haberi Samanyolu yada aktifhaber verseydide ordan alıntı yapsaydım...

Vay Hala Daha Konuşuyon mu Sen Yav....
Taraf Seni Yarı Yolda Bıraktı...Hatasını Kabul Etti....

Tayyip Erdoğanla Tuncay Özkan Aynı Şeyleri Söylemiş....
Sana Kimse Birşey Anlatamaz...
Ben Uzun Uzun Anlattım AMA NAFİLE...
[/SIZE]

Son kez tekrar anlatayım....Umarım...[/SIZE]

1-Bize günlük ve anlık bilgileri insansız hava aracı sayesinde hangi devlet veriyor ?
2-Şimdiye kadar havanla hayatında saldırı yapmamış bir örgüt (1.denemesini İstanbul'da yaptı sonuç malum)2.denemesinde bu kadar nasıl başarılı olabilir?
3-Tüm anı insansız araçla hangi devlet çekiyor görüntüler kimin elinde?
4-Bu görüntüleri Taraf gazetesine(eline gözüne bulaştırsada) kim servis yapıyor?
5-Bu saldırıdan sonra devlet kiminle masaya oturmak zorunda kaldı?
6-Türkiye'nin kırmızı çizgilerine ne oldu?
7-Büyük devletler planlarını 100-200 senelik yapar...
8-Planlarını ulaşabilmek için maşa kullanırlar ellerini tehlikeye sokmazlar...
9-Büyük devletler sevmediği insanları bile sırf amaçlarına hizmet ediyor diye evlerinde misafir ederler...
10-Bu ülkede sağlam duran bütün kurumları yıpratıp yıkmaya çalışırlar,maşa olarak beyinsiz insanları kullanırlar...
[/SIZE]

400 pkklı saldırmış diyorsun.
peki genelkurmay neden 150 pkklı saldırdı dedi.
sen söyle kim yalan söylüyor? :melek
samanyoluhaber karayılanın söylediklerini değil, genelkurmayın dediklerine inanıyor.
taraf gazetesi neyi düzeltti. 2 ekim gününe ait olan görüntülerde hatamız var dedi. 3 ekimdeki saldırıyı yalanladı mı? bizim neden haberimiz yok.
yukarda benim soruma neden cevap vermiyorsun.
dünya savaşları 4 yıl sürüyor. çeyrek asırdır dünyanın en iyi kara ordularından olan Türk ordusu neden pkkyı bitiremiyor?
verdiğim linkler sana bişey ifade etmiyorsa ben ne yapayım.
:vur :vur :vur :vur :vur :vur

giden gitmiş kalan kalmış acıklasa ne olcak allah rahmet eylesin!!

ezberbozan benim haddimi aşan bir benzetme yok ortada. Ben kendi şüphelerimi ortaya döküyorum sadece. Bu forumda bazı pkk' lılar kendini dinci-akepeli gibi gösterip askere saldırıyorlar. Madem akepeliler o zaman kalkıp da Genelkurmay' ın sert açıklamasından sonra askere destek çıkan Tayyip Erdoğan' ı niye hain olarak lanse edemiyorlar? Niçin paşadan hesap sormadın deme cesaretini kendinde bulamıyorlar? Burada derin bir çelişki var? Ya bu arkadaşlar ikiyüzlü ya da pkk' lı veyahut ne dediğini bilmiyor.

Gelelim bir başka çelişkiye; bu forumda dinci geçinen bir zatı muhterem, kalkıp taraf gazetesinin hatalı beyanda bulunduğunu bildiren bir konu açıyor, sonra kalkıp milli birlikten felan söz ediyor. Sonra yine aynı şahış ordu aleyhine her türlü saçma sapan fikre teşekkür gönderip destekler tarzda yazılar yazıyor. Sonra bir bakıyon aynı zat ben akepeli değilim diyor, bir başka yazısından tepeden tırnağa akepeyi savunuyor. Daha bisürü bisürü çelişki...

Siz farkında değilsiniz, olamassınız da... Ezberinizi bozduran birisi gelince de saçmalama dersiniz ancak. Ama benim gibileri de çıkar bu oyunu bozar. Bu forum da akepeli-dinci gözüken pkk' lı ordu düşmanları var. Zihniyetleri ve amaçları belli. isim vermiyorum. Onlar kendini ele verecekler zaten.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım çünkü bu kadar aleyhte kanıt saçılıp dökülmesine rağmen hala daha dediğim dedik çaldığım düdük diyen üyeler var örnek 1-Taraf gazetesi yaptığı hatayı kabullenip diyorki ben yanılmışım koordinatlar yanlışmış buna rağmen hala daha bazı üyeler aynı yalan yanlış bilgileri arguman önümüze getirmekte 2-Bilinçli olarak Kemalizm ile İslam Dinini karşı karşıya getirme çabası var forumdaki birkaç başlıkta bunları rahatlıkla görebilirsiniz 3-Akıl almaz biçimde Türklüğün yerine Osmanlıcılık propagandası yapılmaktadır hem öyle bir yapılmaktadır ki sanki Türklük olmadan milliyet olmadan İslam dinini yaşayabilirmişsin gibi 4-Orduya karşı anormal derecede bir saldırı var bu eleştiri sınırlarını aşmış artık saldırı konumuna geçmiştir yakında küfür konumuna yerleşecektir zaten dolaylı dolaysız onuda yapmaktadırlar 5- Ülkemizde Amerikan kaynaklı psikolojik savaşın en büyük hedefi Türk Ordusudur çünkü bilinmiktedir ki Amerika'nın karşısındaki enbüyük engel de Türk Ordusudur bu nedenden dolayıdır ki psikolojik savaşın merkezindedir ve Emperyalizm bir ülkeyi hedef aldığında topyekün saldırır açık kapı bırakmaz dünyada bunun çeşitli örneklerini görebilirsiniz sadece Sovyetlerin parçalanmasından sonraki kafkas ve balkan coğrafyasının sürecini incelemeniz yeterli olcaktır özellikle Yugoslavyadaki süreç ibret vericidir aslında birkaç üye bir araya gelerek forum yönetimini uyarıp kasıtlı maksatlı gördükleri yazıları yayınlamamalar özellkle ordu hakkında yazılan yazıları 2 kere kontrol etmeleri konusunda bir öneri getirmek istiyorum bilmem sen ve senin gibi düşünen arkadaşlarımız ne der kal sağlıcakla

boris hala laf salatası.
sen diyorsun 400(sen karayılana inanıyorsun), genelkurmay diyor 150.
kim yalancı?
yukarda genelkurmay açıklaması var zaafiyet yok diyor.
ama sonuç malum?

aktütün olmasaydı ne olacaktı biliyor musunuz? basın bunu yazmıyor...
Sn. Gül Türk müteahhitlerin yaptığı Kuzey Irak’taki yeni hava limanı inşaatının açılışına gidecekti.
...

aktütün saldırısının zamanlamasına bak.

aklı olan insan biraz düşünür:

aktütün saldırısından sonra genelkurmay ne kadar çelişkili açıklamalar yaptı:

Örn. karakol için para yok
cvp maliyeden: fazlasını neden iade ettiniz?

maliyeye yapılmış iade olmasa hedef doğrudan hükümet olacak?

biraz daha golf sahası yapılsaydı iade edilecek parada kalmazdı....

orada yakınınız şehit olsaydı nasıl düşünürdüz merak ediyorum....

Türk ordusu şanlıdır, şereflidir ama tamamı değil....

tek çözüm özel harekat 70 gün egitim yapan toplam 15 ay askerlik yapan mehmetçigimiz mücadelede ancak bu kadar başarılı olabiliyor zaten askerligi ögrenene kadar askerlik bitiyor

kesinlikle katılıyorum arkadaşım çünkü bu kadar aleyhte kanıt saçılıp dökülmesine rağmen hala daha dediğim dedik çaldığım düdük diyen üyeler var örnek 1-Taraf gazetesi yaptığı hatayı kabullenip diyorki ben yanılmışım koordinatlar yanlışmış buna rağmen hala daha bazı üyeler aynı yalan yanlış bilgileri arguman önümüze getirmekte 2-Bilinçli olarak Kemalizm ile İslam Dinini karşı karşıya getirme çabası var forumdaki birkaç başlıkta bunları rahatlıkla görebilirsiniz 3-Akıl almaz biçimde Türklüğün yerine Osmanlıcılık propagandası yapılmaktadır hem öyle bir yapılmaktadır ki sanki Türklük olmadan milliyet olmadan İslam dinini yaşayabilirmişsin gibi 4-Orduya karşı anormal derecede bir saldırı var bu eleştiri sınırlarını aşmış artık saldırı konumuna geçmiştir yakında küfür konumuna yerleşecektir zaten dolaylı dolaysız onuda yapmaktadırlar 5- Ülkemizde Amerikan kaynaklı psikolojik savaşın en büyük hedefi Türk Ordusudur çünkü bilinmiktedir ki Amerika'nın karşısındaki enbüyük engel de Türk Ordusudur bu nedenden dolayıdır ki psikolojik savaşın merkezindedir ve Emperyalizm bir ülkeyi hedef aldığında topyekün saldırır açık kapı bırakmaz dünyada bunun çeşitli örneklerini görebilirsiniz sadece Sovyetlerin parçalanmasından sonraki kafkas ve balkan coğrafyasının sürecini incelemeniz yeterli olcaktır özellikle Yugoslavyadaki süreç ibret vericidir aslında birkaç üye bir araya gelerek forum yönetimini uyarıp kasıtlı maksatlı gördükleri yazıları yayınlamamalar özellkle ordu hakkında yazılan yazıları 2 kere kontrol etmeleri konusunda bir öneri getirmek istiyorum bilmem sen ve senin gibi düşünen arkadaşlarımız ne der kal sağlıcakla

Arkadaşım ızdırabını ,kaygılarını paylaşmakla beraber bu bölümün serbert kürsü olduğunu
söylemek isterim. Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak hayal etsem ,bu topraklarda
bu kadar sığ düşünceye sahip insanların olabileceği aklıma gelmezdi.Bu formda gördüm
bunu.Yorumlarını okuyorum ve beğeniyorum durmak yok yazmaya devam.

sen bu soruları ilk aktütün saldırısı görüntüleri üzerine tartışırken koymuştun. geliştir biraz kendini... :D

konuya balıklama giriyorsun. cevaplar açık ve netse benim sorularımın cevabını yazsana. neden sorular yazıp duruyorsun. sürekli aynı şeyi tekrar ediyorsun.
cevabını yaz mantıklı gelirse eyvallah. ben yanılmış olurum ki emin ol buna sevinirim...

yukarda sorduğum soruların cevabını yaz ve ben yanılmış olayım....

SEN ANLAMAMAYA DEVAM EDİYORSUN YADA İŞİNE GELMİYOR...
ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ 10 CÜMLEYİ OKU...
SONRA AZICIK DÜŞÜN...
BÜTÜN SORULARININ CEVABI O 10 CÜMLENİN İÇİNDE VAR...
AMA HALA DAHA ANLAMADIYSAN...

1-Bize günlük ve anlık bilgileri insansız hava aracı sayesinde hangi devlet veriyor ?
2-Şimdiye kadar havanla hayatında saldırı yapmamış bir örgüt (1.denemesini İstanbul'da yaptı sonuç malum)2.denemesinde bu kadar nasıl başarılı olabilir?
4-Bu görüntüleri Taraf gazetesine(eline gözüne bulaştırsada) kim servis yapıyor?

9-Büyük devletler sevmediği insanları bile sırf amaçlarına hizmet ediyor diye evlerinde misafir ederler...
10-Bu ülkede sağlam duran bütün kurumları yıpratıp yıkmaya çalışırlar,maşa olarak beyinsiz insanları kullanırlar...

papağan gibi aynı sözleri tekrarlayıp duruyorsun

papağanların bile kelimesi hazinesi sen den daha geniş anlaşılan :)

BU SORULARI SÜREKLİ SORUYORUM...ÇÜNKÜ SİZİN GİBİLER BU SORULARA CEVAP VEREMEZ...ŞU ANA KADAR DA CEVAP VEREN ÇIKMADI...
SİZİN CİĞERİNİZİ BİLİRİM...AKLI BEYNİ OLAN HERKES SORDUĞUN SORULARIN CEVABINI BU 10 SORUYA KENDİ İÇİNDEN CVP VEREREK BULUR...
SEN İÇİNDEN CEVAPLA AMA BURAYA YAZMA...
YAZARSAN AMAÇLARINA TERS HAREKET ETMİŞ OLURSUN...

Roj Tv nin Haberlerinde söylenen şeyleri burada yorum olarak yazan,
TÜRKİYE CUMHURİYETİ devletinin ANAYASASINDA yazan ilk 3 maddeyi değiştirip şeriat devleti kurmak isteyen Amerikalı şeyhin kanallarından kaynak gösterip yorum yapan şahıslar Roj tv den ve diğerlerinden ne farkınız var...Başkalarının arkasına saklanıp yorum yapmayın...,
Çıkın mertce ben bunları istiyorum...
Şunları yapmak istiyorum...
Onun bunun arkasına saklanıp tehdit gördüğünüz kurumları yıpratmayın...

benim sorularıma neden cevap vermiyorsun da ikide birde aynı şeyleri yazıyorsun?
hadi ben bunların cevabını bilmiyorum. söyle öğrenelim. bakalım bu cevaplardan benim sorularıma nasıl yanıtlar bulacaksın? hadi bekliyorum....

hahahahahahahah :D
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun
:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap
:biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin :biggrin

bu mudur?

Geri