nasıl bir cümle kurmak bu ahkammı kesiyorsun sen burada ? halkın parası halkın askeri ile kim kimin kuyruğunu nereye kıstırıyor kaldı ki boş bakan dediğin senin halkın seçtiği arkasında olduğu oy verdikleridir seçilmiş atanmıştan üstündür bunu o kafana sok bize martaval okuma neyin ne olduğunu halk çok iyi biliyor aktütün dağlıca her yer de zaafiyet var sen at gözlüklerini çıkart ve lojmandan çık halkın içine karış sonra burda o kuyruk nasıl kısılacak nasıl hesap sorulacak onada geçersin!!!
tsk ya rahmetli özal ıraka gir demişti de girilmemişti ve bu yüzden genelkurmay başkanı istifa etmişti ... başına çuval geçirilen askeri kimse istemez halkına demokrasiye balans ayarı yapıyor fişliyor bir sürü grup çıkıyor içinden ama elin abd lisi başına çuval geçirince ses yok orda onlarla çatışsalardı sevinirdim unutmamak lazım hatırlatim dedim.
lojmanmı?
nasıl anladın sen onu süper zeki olmalısın
yada lojman istedin de vermedilermi?
elbette seçilmiş atanmıştan üstündür
nasıl seçildiğinide gördük
depolardaki kömür stoğunu bitirerek
deniz feneri vs. vs. vs.
boşbakanınız zafiyeti olanları alsaya görevden
madem çoğunluksunuz herşeyide görüyor ve biliyorsunuz
ama o sadece şeriat yanlısı olupta ordudan atılanlara şerh koyar
bush abisi emir verirse uçakların yine bush abisinin gösterdiği yerleri bombalamasına izin verir
sizde izindeki kuvvet komutanının ne yaptığına takarsınız
golfmü oynuyormuş
yani 14 yaşındaki çocuğa tövbe estağfurullah şey yapan cibiliyetsiz adamı içerden çıkarmak için kanunları değiştirmekle uğraşmıyormuş dimi izinde imiş sadece
emir verseya orduya başkomutan sıfatıyla
seçilmiş madem
kandili alın
sırasıyla dağdaki tüm teröristleri yok edin
ama kim yapacak o zaman ab yalakalığını
abd den icazet alarak
teröristin dibinde fotoğraf çektirerek
her türlü yolsuzluğu dolandırıcılığı yapanları koruyarak
gemicikleri filo filo dizerek olmuyor bu işler
at gözlüğü demişsin
kullandığın için biliyorsun baksana
martavalları bu ülkede kim okuyor kim okutturuyor gördük
taraftarlarınızıda biliyoruz
türk askeri operasyon yaptığında dağdaki ite üzülenlerin röportajları yayınlandı
asker düşmanları sizi...
saygılarımla demiyorum bu sefer
şehitlerimizin kemikleri sızlayacak yoksa